Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia89 wrote:Chyba cala Polska odpoczywa od upalow dzis.
dziewczyny czy Wasze dzieciaczki tez czasem tak sobie jak ja to mowie mielą jezyk? Mój czasami tak robi i tak jakby po dziaselkach sobie językiem jezdzil...
Hej dziewczyny,
U mnie wlasnie tak smiesznie robiusta ma zamkniete i jezyczkiem mieli ( tez tak mowie)
-
U nas tez śmiejemy sie ze jak dzidzius bez szczęki tak memla ta buzia hehe
Olala pięknie zasnal mojemy tez sie tak zdarza rzadko bo rzadko ale czasem sie zdarzy
U nas kupsko poszło ładne wiec chyba jednak bede podejmowała dalsze próby z nabiałem. Po spaniu jestesmy cyca teraz pedzluje a deszczu jak nie było tak nie ma ah te prognozy heh. -
Hello
Właśnie czytam język niemowląt. Też jestem rodzicem przypadkowymUzależniłam Zosie od zasypiania przy cycku. Od dzisiaj zaczęłam to zmieniać. Wczoraj jeszcze był płacz jak cycek był przed kąpielą a nie po a dziś już mi pięknie zasnęła po pół h baraszkowania w łóżeczku. Uwielbiam moja Zosię!
Nie miałam neta to nie mogłam napisać. Makcza i Kira to pikne kobitki
Sto lat dla solenizantów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:16
Makcza lubi tę wiadomość
-
Doris ale to polozylas ja i czekalas aż zaśnie tak? Nie plakala?
ja próbuję przestawić Franka na jedzenie co 3h i żeby spal dluzej po aktywności a nie pól godziny, i wtedy wychodzi karmienie prawie co 3h. I nie budzi sie wcale wielce wyglodnialy.
a ja dzis rano zrobilam sobie warkocza i nie moglam patrzeć na moje końcówki. Poszlam po nożyczki i ciach. Mama do mnie:"czyś Ty zgłupiała?" hehe. Jak rozpuszcze to fale Dunaju tak krzywo. Jednak w kucyku ok ;)i tak wybieralam sie do fryzjera. No dobra moze za dużo trochę ciachnęłam. Hehehehe -
Tusia - toś sobie fryz zrobiła
Ja doszłam do wniosku, że niedługo to nie będę miała po co do fryzjera chodzić, po najzwyczajniej w świecie wyłysieję
Dziś to już mnie coś trafia, co chwila ściągam z małego jakiegoś zabłąkanego kłaka
No i uznałam, że jakiś fitness i Chodakowska to się przy dzieciach mogą schowaćDziś z małym się wyćwiczyłam, włączyłam dziecięce piosenki i zabrałam się do "ćwiczeń siłowych" z obciążeniem w postaci Mateusza - tańczyliśmy sobie z 15 minut po pokoju, potem jak już ręce mi odpadały, przeszłam do cardio, położyłam małego na kołderce i wygłupiałam się tańcząc przed nim, mały się ochichrał jak nie wiem, a przy okazji poćwiczył percepcję wzrokową wodząc wzrokiem za mamuśką
Upocona byłam prawie jak po skalpelu, zdążyłam jeszcze szybko wziąć prysznic i położyłam małego śpiochać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 13:40
-
ja niedawno zamówiłam sówkę i motylka z tego sklepu i mały jest zachwycony
http://bemisie.istore.pl/pl/skip-hop-zabawka-do-wozka-hug-and-hide-5-wzorow.html
http://bemisie.istore.pl/pl/lamaze-emanuel-teczowa-zawieszka-do-wozka-motyl-0.htmldoris85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Wy tez tak macie, ja ciągle bym cos jadla,ciągle glodna. Od kiedy jem WSZYSTKO bo Franek dobrze to toleruje, to mam wrażenie, ze mam większy apetyt,a co gorsze to,ze przytulam... Masakra jakas. Niby na wadze kilogramy jak z początku ciąży ale brzuch wiekszy...
-
Tusia, ja tez tak mam. Wilczy apetyt. Waga niby nie rosnie, ale czuje się tak ciężko.
Matko, ale drogie te torby. Dobrze, ze miałam w komplecie z wózkiem całkiem przyzwoitą.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 16:09
-
Ja też mam straszny apetyt ale się hamuję, i jak coś to owoca zjem... od 2 tygodniu cwiczę ewkę na brzuch i stARAM SIĘ jeść zdrowo choć nie zawsze mi to wychodzi .. ;] ale na słodkie mam zawsze ochotę..
co do memlania językiem to niestety moja by chciała a nie może, ma tak krótkie wędzidełko że nawet jak je łyżeczka to musi sobie radzić bo nie może tak menewrować językiem jak by chciała, a mi jej tak szkoda a narazie nie można przyciąć -
Pytanko ile razy spi wam dziecko w ciagu dnia teraz!?
Co do ćwiczeń chcę na ewke wejść , ale nie wiem czy mogę po cc cos jej skrobnac !? A słodyczy nigdy nie jadłam z uwielbieniem zawsze jak miałam ochotę kupowałam i jak wróciłam do domu to odkładam i odkładam do szafy słodycze !!!! Wiec slodycze idą wolnym krokiem , ale lubie miecho i ciepły chleb z piekarni jak pieką to aż pachnie ehhh