Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo no Makcza sie rozkręciłas
nareszcie
piękna z Ciebie kobieta i Kirunia tez śliczna według mnie podobna do Ciebie
I wszem i wobec uznaje ze imie Helenka chociaż bardzo piękne nie pasuje do Twojej corci wiec podjęłas naprawdę słuszna odważna decyzje
Kira jest BOSKA !
A Ty w ciazy wyglądałas zjawiskowoMakcza lubi tę wiadomość
-
O matko, Miriam, dziękuję, a zwłąszcza za opinię o imieniu! Nikomu się nie podoba ze znajomycg i rodziny... Oprócz jednej koleżanki o imieniu Ita
Ale jestem pewna, że za kilka lat wszyscy przyznają mi rację. Aaaa, i mam za sobą "przyznanie się" teściowej do zmiany imienia. To było najtrudniejsze, bo ona jest bardzo delikatna, a oprócz tego starej daty. Ale nad wyraz dobrze to zniosłą. Nawet się nie popłakałą
A 2 tyg. temu jej oznajmiłam, że nie będzie chrztu, bałam się, że ją do grobu wpędzę tymi fanaberiami
-
Makcza ważne ze Wam się podoba poza tym to imię idealnie do niej pasuje.
Ja jestem wykończona nie dość ze nie mogłam zasnąć do 24 to mój syn od 3 postanowił nie spac i zasypiał na 10-15 minut i marudzenie o 4 zjadł cyca i dalej to samo az do teraz bo wzielam go do cyca znowu jestem mega nieprzytomna nie wiem o co chodzi czy to gazy czy co napewno nie z gorąca bo ubrałam go w Body z krótkim a i tak się odkrywał wiec ciagle przykrywanie ;/
-
Hej u nas nocka tez ok, tylko kilka razy musialo byc zasmoczkowanie.
kurde, Makcza jestem u mamy i na Tel nie wszystkie zdjecia mi sie otwieraja, normalnie zaraz polece po komputer taka jestem ciekawa
wczoraj maz sprezentował mi książki. Zaklinaczka niemowląt i W Paryżu dzieci nie grymaszą. Jak tylko Franek poszedl spac, zabralam sie za czytanie. No i wychodzi na to,ze jestem przypadkowym rodzicem hehe;)będę nad tym pracowac;) ale ksiazki super, dzięki Walabia;)Makcza lubi tę wiadomość
-
Makcza piekne z Was laleczki, naprawde ! bez sciemy . A to co piszesz o Kiruni to jakbym czytała o Ryanie, on potrafi na każdym zdjeciu wygldc inaczej zupelnie jak nie to samo dziecko
Ja tez sie zastanawiam jak bedzie wygladal a najbardziej intryguje mnie jego kolor oczu bo poki co nadal jest niebieski a nikt z nas takiego niema jedynie moj tato ma szaro-niebieskie .
Maly tez nie mogl spac w nocy , wybudzal sie , chociaz u niego wybudzanie wyglada tak ze sie rozglada i prosi o smoczka i sam probuje znowu usnac bez krzyku . Teram mamy godzine 11:30 a on nadal spi .
Makcza lubi tę wiadomość
-
Lissa wrote:Makcza jeszcze zapytam o kolor Twoich ust, pomadka prawda ??
Oczywiście! I to nie specjalnie do zdjęcia. Mam zawsze pod ręką takie kremowe nawilżające szminki z lekkim kolorem i maluję sobie usta dla przyjemności. Od razu się lepiej czuję. Nawet jak jestem sama w domuPrzestałam używać jakichkolwiek kosmetyków oprócz eyelinera, a zaczęłam właśnie malować usta. Moja mama zawsze mi móiłą, że przychodzi taki wiek, kiedy się dobrze wygląda w szmince. No widocznie już w niego wkroczyłąm