Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doris czyli mieliście konflikt serologiczny? Ja miałam transfuzję jak byłam mała przez ten konflikt bo po pierwszym porodzie mojej mamie nie dali zastrzyku bo sie skończyły i kazali jej czekac 5 lat ona czekała 6,5 a i tak miałam.
Miriam chwal sie zaraz gdzie jedziecie? -
Doris, a może chcesz do mnie na wieś? Serio pytam. Możemy sobie razem posiedzieć parę dni. Zresztą - zapraszam Was wszystkie. Są chętne?
Olala, masz rację, patrzę na świat przyjaznym okiem, zawsze zakładam, że będzie dobrze. Ale temperament mam, nie powiem... Ale do dziecka zawsze z uśmiechem. -
Miriam Gratuluję urlopu my smigamy 1 sierpnia i już mi plan zajęć koleżanki organizują ,a i mieszkanie mam czyste nie będę musiała sprzątać jupiiiiii wiec ostatni tydzień i juz dziś pakowanko !!!
Miriam gdzie smigacie!?Miriam lubi tę wiadomość
-
no właśnie mogłybyśmy być bliżej siebie już sobie wyobrażam wszystkie dzieciaczki w jednym miejscu czaad:)
Walabia Franuś cudo biedny się męczy oby szybko przeszło. Co do pracy nie dziwie Ci się ja sobie nie wyobrażam pracy od kwietnia, a co dopiero teraz ale u mnie też inaczej bo nie lubię swojej pracy i liczę, że uda mi się jeszcze zaliczyć rok wychowawczego bo jak pomyśle o 8h w pracy plus dojazdy to przecież cały dzień nie będę Tymka widziała masakra
U nas po poranku nienajlepszy na razie z gazami spokój po porannej drzemce było 1,5h zabawy na macie i teraz śpimy sobie znowu więc może nie będzie tak źle z tym mlekiem.
Kaja lubi tę wiadomość
-
ja spadam do rodziców pod miasto dzisiaj nie da się tu wytrzymać mam 32 stopnie w domu uroki mieszkania na 4 piętrze:)
szkoda tylko że u nich też trawnik na pełnym słońcu, no ale w domu jest chłodniej. miłego dnia nie wiem czy tam złapię neta nie zawsze się udaje;) -
Uff, udało się. Zosia była bardzo dzielna. Raz tylko zapłakała i tyle. Za to w drodze powrotnej koncert. Zdolna mamusia zapomniała smoczka i butelki z wodą.
Makcza, aleś mnie zaskoczyła ta propozycjaDziekuje, ale najpierw to trzeba sie spotkać na spacerek a potem kto wie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 13:11
Miriam lubi tę wiadomość
-
Dzielna Zosia:)
A u nas Tymek jak mu się poda jego stopę to łapie raczkami i przewraca sie na bok hehe:)
Teraz jest próba sił czyli nic mi nie jest ale chce byc na raczkach wiec bede sie darł a na raczkach usmiech od ucha do ucha szantażysta.Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Kaja czopki vibrucol sa uspokajające najcześciej daje sie wtedy kiedy maluch zabkuja albo bardzo jest niespokojny wieczorami i nie moze zasnąć. Na brak kupy to pół glicerynowego ale my dajemy dopiero jak nie ma kupy po 7 dniach. Do tej pory 2 razy użyliśmy podobno nie mozna za czesto bo rozleniwiaja jelita i potem dziecko ma problem zeby samemu zrobic kupe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:11
-
nie chce sobie wyobrażać co by było gdybym zapomniała smoczka
chociaż może przesadzam i wcale by tak źle nie było
ale fakt jest taki, że smoczek Franek niestety bardzo lubi... ;/ wiem, że będzie problem z odzwyczajeniem. A właśnie, kiedy macie zamiar odzwyczajać maluchy od smoczków?
Koral Gratulacje dla Antosia
Franciszek mam wrażenie chce się obrócić wokół własnej osi, ale zatrzymuje się na brzuchu, bo nie wie co zrobić z ręką pod brzuchem, wkurzając się, że dalej nie może się obrócić -
Brawo Antoś
Walabia, ten wózek to Ci ukradnęDawaj adres
Miriam, zazdroszczę wakacji. My czekamy do września, jeszcze tyle czasu a ja już mam dość siedzenia na bloku...
Tusia, mój Franky też kocha smoczek. To już jest taki mały ssak i bez smoczka ciężko mu zasnąć, musiałby cyckać moją pierś chyba. Podobno pierwszy dobry moment na odsmoczkowanie to 4 miesiąc, bo zmniejsza się potrzeba ssania. Jednak jakoś nie widzę, żeby teraz nam się to udało....