WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mow hop. Podobno takie wymagajace dzieci szybciej sie rozwijają i uczą :)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam moze jak zacznie raczkowac albo siadać to bedzie lepiej trzymam kciuki zeby szybko minęło to prawda nie ma co porównywać bo w depresje mozna wpasc u nas dzis odmiana syn bawi sie i spi i teraz nawet grzecznie w wozki leży, a przedwczoraj istny diabeł tylko ryk i ryk.

Kurczę lipa ze tyle na to prawko musisz czekac bezsensu:/

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dxwonilam na komendę to każą czekać na pismo :/

Doris jak ona ma sie nauczyć chodzic czy raczkowalc jak tylko rączki i rączki :(

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina ten rozmiar 68/74 to jest takie duże 68. Myślę że na sierpień spokojnie starczy.
    Miriam, ja też podobno wyłam pierwszy rok i nic nie pomagało...Babcia opowiada że raz już mi nawet dała klapsa z desperacji a potem nie mogła przez to spać :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:19

Bea_tina lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytaliście ? Masakra :( i kolejny fakt ze dziecka nie powinno sie wozić z przodu w aucie http://m.fakt.pl/wydarzenia/polska,r1bp2#gallerynav

• doris85 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałam o tym. Koszmar jakiś :/ Od razu powiedziałam mężowi, że dobrze, ze zawsze Zosia jeździ z tyłu. Taki słodki bobas. Podobna do Zosi...

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na mnie cała rodzina psioczyla ze z tylu dziecko woze ze samotne tam jest i bla bla a mój maz sie uparł i powiedział ze nie ma opcji zeby Tymek siedział z przodu bo lepiek zeby nawet płakał ale był bezpieczniejszy zreszta wydaje mi sie ze jakby siedział z przodu to ciagle bym na nieho zerkala szczególnie jakby płakał i odwracalabym wzrok od drogi.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral
    RB - rodzicielstwo bliskości
    HNB - high need baby

Co do gadania to Zoja ostatnio wydaje takie dzieki ooooołłooo aaaaauuuuuu maaaaaaaamaaaaa wrrrrrrr aaaaauuuł auuuł ale ma fazę na warczenie i bicie mnie po twarzy to ostatnio jej ulubione zajęcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral nie jestes okropna matka hehe ;) tobie to trudno zmieścić wszystkich :D ale rodzice jechali we dwoje ja np nie wyobrażam sobie ze dziecko z przodu a rodzic z tylu :/ ja jak jedziemy we troje to zawsze z tylu z Zojka

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5od1e0.jpg
    A przy tym wydaje dzieki AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA UUU ŁEEEEEE

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2cwkea8.jpg

• kozgo Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła buuuuu. Biedna i ona i Ty trzymam kciuki za cierpliwość :)

Mój duzo dźwięków wydaje z siebie ale trudno mi je nazwać.

Lissa dzis robiłam stopkami Tymkowi tak jak Ty Rayanowi i tez sie śmiał tak go to bawiło hehe:)

Wlasnie sie Koral zastanawiałam dzis jak to z tym przekrecaniem po jedzeniu bo Tymek potrafi zwymiotować jak go godzinę po położę na brzuchu a co bedzie jak przekręci sie od razu masakra ja i tak mam wszystko juz obrzygane haha

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jaka zlosnica mała :-)

Ja myslalam ze moj sie tak rechotal tylko jendorazowo podczas podnoszenia nozek a on caly czas :-) uwielbiam ten jego rechot :-)

Miriam, biedna Ty, a moze sprobuj ja wymeczyc zabawa wytarmos ja porzadnie to moze sama padnie ...

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo , ciesze sie :-)

ja nie wiem jak zmotywowac mojego do samodzielnych przekretow, nosz bez mojej pomocy sie nie da , cwicze i kwicze przy nim i nic, sam za cholere nie chce :-/

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj na zakupach zatrzymalam sie przy pólce z gerber i to był moj blad ! Obiecalam sobie ze sama wszytsko bede robic ale osozlomila mnie ilosc sloiczkow i kupilam jeden na próbe gruszka . Maly tak sie dzisiaj zajadal ze az mu sie uszy trzesly powaznie :-D zjadl caly i chcial jeszcze matko mam nadzieje ze mu nic nie bedzie ale nie mialam serca aby mu nie dac wszystkiego . Swoja droga naprawde pyyycha ta grucha :-)

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa podrzuc linka do filmiku nie moge znaleźć :/

Oj próbowałam wymeczyc ale wszYtko jest na nie na tak sa tylko rączki i tylko wtedy gdy chodzę po domu w taki sposób jak bym poloneza tańczyła na raz dwa trzy raz dwa trzy wiec zawiaAlam ja jeszcze w wilgotna chuste muzyka na kompie leci a ja chodzę i chodzę i nadal w pizamke

• walabia Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Walabio, ty chyba chciałas przestawić godziny spania Frankowi. Wyszlo coś z tego?
    Przestawiłam z 21:00 na 19:00. Kąpiel 18:30, karmienie 19:00, zasypia w swoim łóżeczku najpóźniej do godz.20:00. I powiem Wam, że jestem z tego faktu taaaaaaaaaaka szczęśliwa, bo codziennie mamy wolny wieczór!!! Położna kazała mi go tak przestawić im wcześniej tym lepiej, bo straszyła, że przyzwyczaję go do późnego chodzenia spać. I u nas to przestawienie zadziałało jak miał 2 miesiące chyba.

doris85 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia a nie nie wstaje teraz wcześniej po tym przestawieniu ?

• Lissa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko , wysiadlabym brdzo syzbko przy takim terroryscie :-(

https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4

Nie wiem co Ci doradzic, moj na raczki ok ale nie jakos super specjalnie , on woli jak sie z nim bawie na macie albo na pozycji wpolsiedzacej na moim brzuszku .

atdci09k18tcna0b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 sierpnia 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rayan świetny :)

‹‹ 631 632 633 634 635 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ