Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam moze jak zacznie raczkowac albo siadać to bedzie lepiej trzymam kciuki zeby szybko minęło to prawda nie ma co porównywać bo w depresje mozna wpasc u nas dzis odmiana syn bawi sie i spi i teraz nawet grzecznie w wozki leży, a przedwczoraj istny diabeł tylko ryk i ryk.
Kurczę lipa ze tyle na to prawko musisz czekac bezsensu:/ -
nick nieaktualny
-
Beatina ten rozmiar 68/74 to jest takie duże 68. Myślę że na sierpień spokojnie starczy.
Miriam, ja też podobno wyłam pierwszy rok i nic nie pomagało...Babcia opowiada że raz już mi nawet dała klapsa z desperacji a potem nie mogła przez to spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2014, 12:19
Bea_tina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
Na mnie cała rodzina psioczyla ze z tylu dziecko woze ze samotne tam jest i bla bla a mój maz sie uparł i powiedział ze nie ma opcji zeby Tymek siedział z przodu bo lepiek zeby nawet płakał ale był bezpieczniejszy zreszta wydaje mi sie ze jakby siedział z przodu to ciagle bym na nieho zerkala szczególnie jakby płakał i odwracalabym wzrok od drogi.
-
nick nieaktualnyKoral
RB - rodzicielstwo bliskości
HNB - high need baby
Co do gadania to Zoja ostatnio wydaje takie dzieki ooooołłooo aaaaauuuuuu maaaaaaaamaaaaa wrrrrrrr aaaaauuuł auuuł ale ma fazę na warczenie i bicie mnie po twarzy to ostatnio jej ulubione zajęcie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale jestem zła buuuuu. Biedna i ona i Ty trzymam kciuki za cierpliwość
Mój duzo dźwięków wydaje z siebie ale trudno mi je nazwać.
Lissa dzis robiłam stopkami Tymkowi tak jak Ty Rayanowi i tez sie śmiał tak go to bawiło hehe:)
Wlasnie sie Koral zastanawiałam dzis jak to z tym przekrecaniem po jedzeniu bo Tymek potrafi zwymiotować jak go godzinę po położę na brzuchu a co bedzie jak przekręci sie od razu masakra ja i tak mam wszystko juz obrzygane haha -
wczoraj na zakupach zatrzymalam sie przy pólce z gerber i to był moj blad ! Obiecalam sobie ze sama wszytsko bede robic ale osozlomila mnie ilosc sloiczkow i kupilam jeden na próbe gruszka . Maly tak sie dzisiaj zajadal ze az mu sie uszy trzesly powaznie
zjadl caly i chcial jeszcze matko mam nadzieje ze mu nic nie bedzie ale nie mialam serca aby mu nie dac wszystkiego . Swoja droga naprawde pyyycha ta grucha
-
nick nieaktualnyLissa podrzuc linka do filmiku nie moge znaleźć
Oj próbowałam wymeczyc ale wszYtko jest na nie na tak sa tylko rączki i tylko wtedy gdy chodzę po domu w taki sposób jak bym poloneza tańczyła na raz dwa trzy raz dwa trzy wiec zawiaAlam ja jeszcze w wilgotna chuste muzyka na kompie leci a ja chodzę i chodzę i nadal w pizamke -
doris85 wrote:Walabio, ty chyba chciałas przestawić godziny spania Frankowi. Wyszlo coś z tego?
doris85 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
O matko , wysiadlabym brdzo syzbko przy takim terroryscie
https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4
Nie wiem co Ci doradzic, moj na raczki ok ale nie jakos super specjalnie , on woli jak sie z nim bawie na macie albo na pozycji wpolsiedzacej na moim brzuszku . -
nick nieaktualny