X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo możesz tylko lepiej moje odciągnięte mleko na wrazie wu ;) bodajże po 3-4h mozna juz karmić ale ja jednak wolała bym poczekać trochę dłużej. ;)
    Chociaż mam koleżankę ktora co prawda karmi odciagnietym mlekiem i pije normalnie piwo nawet przed i w trakcie odciągania i niczym jej nie przemówisz bo ta twierdzi ze to na laktacje :/ a wcale nie pije karmi tylko zwykle piwo. :/

Ja popijam karmi w górach jednego dnia nawet 3 wypilam a niby tez ma tam do 0,5%

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo Leszka free wypij ;) chociaż mi on nie smakuje. :D kozgo tylko nie upij sie po takiej abstynwncji cos czuje ze miałabym niezły odlot nawet po małym piwku hehe

• kozgo Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko moze moe bedzie tak złe szczególnie ze kupiłam Lecha shendy a on ma 2%:)

Miriam lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alkohol w oleju jest tak długo jak we krwi, wiec jak wypijesz jedno piwko to spokojnie można po 3 godzinach karmić. Też już raz wypiłam właśnie po wieczornym karmieniu. Smacznego; )

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam mix. Pól kufla piwa pól soku jablkowego świeżego. Mniam i mniej gazu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 19:32

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA miałam ochotę na piwo pod koniec ciąży :D ale piwo redd's bo zwykłego to nie lubię... ewentualnie ze sokiem.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też już piłam piwko i winko nawet. Po wieczornym karmieniu mam z 6-7 h przerwy więc spokojnie wyparuje. Coś od życia nam się też należy :)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz po piwku po takim czasie ale pijaństwa nie ma haha.

Walabia co tam u Ciebie bo cos ucichlas ostatnio?

Miriam ja tez bez samochodu no maz do pracy jeździ ale moze jakos w pt bedziemy jechac zawieźć krzesła do naprawy to moze jakos sie spotkamy w Piasecznie i poznamy siebie i nasze szkraby.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo chętnie :) do Piaseczna autobusem moge podjechać :)

I jak po piwku :) ja wlasnie pije karmi bo dyrektora dyktatorka wlasnie zasnęła ona normalnie mnie wykończy :/ nic jej nie pasi dzis spała od 7 rano 2x 10 min do teraz i jeczala a spać nie chciała a ja pusty głupi łeb upralam dwie chusty na raz :/

• kozgo Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to wesoło miałaś my dzis nawet niezły dzien jedna mała histeria w dzien i triche marudzenia wieczorem ale to zmęczenie bo jak go odłożyłam do lozeczka to usnal w sekundę.

Miriam jak chcesz mozemy podjechać gdzies bliżej Ciebie jakis parł czy cos ja nie znac ololicy ani troche work zdaje sienna Ciebie:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo tu parków nie ma :( do Piaseczna mam jakoś ok 2km wiec spoko podjade tam jest taki ala park zagajnik czy co ja tez nie znam okolic bo na spacery raczej do Warszawy jeździłam bo u mnie na osiedlu to tylko wybieg jak w alcatraz :/ o taki 29vkkds.jpg

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie...Walabia! tez miałam o Ciebie pytać, brakuje tu Ciebie ;)

Koral, Franky już nosi niektóre ciuchy 74 :P

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koral wrote:
    czy któreś forumowe dziecko nosi już ubranka 74?

My już jakimś cudem nosimy 74, przynajmniej bodziaki, bo innych ciuchów jeszcze nie próbowałam...68 niektóre z tych większych rozmiarówek, no ale są bardzo opięte i wolę założyć mu 74...nie wiem kiedy tak urósł, bo ledwo zaczęłam kupować 68, a już zaczęły się robić bardzo na styk...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:19

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to samo. Wole większy bodziak założyć niż opiety, bo małej gorąco.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ja a my nosimy 62 zaczynamy 68, disiaj przyszły ciuszki na chrzest i zamówiłam 68 bo o długi jest i bałam się, że 62 będą za krótkie, no ale oczywiście w ramionach i brzuchu wszystko za duże. Mam nadzieję, że krawcowa coś poradzi, bo nie wygląda to fajnie. Ja wczoraj chowałam ostatnie na 56 jescze;)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala to jaki Oliwier jest dlugi teraz?

Dziewczyny za nami aktywny dzien i pelen radosnych usmiechow :-)
    prosze o to filmik z rechoczącym Ryankiem :-)

https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4&feature=youtu.be

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:45

olala81 lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, to nie Ryankowi wyskoczył pierwszy ząbek :-) jak na razie nic bialego nie widze na dziasłąch .

Walabia….. znajomi wyjechali … czyżby nasz poeta zaczął byc aż tak absorbujący ?

atdci09k18tcna0b.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!!!! Bardzo dziekuję za pamięc! Pisałam chyba, że wyjechaliśmy na 2 dni do przyjaciół pod Warszawą, a jeśli nie pisałam, to melduję się, że już wróciliśmy. Było CUUUUUDNIE, Franek dużo na powietrzu, wycałowany został przez moją przyjaciołkę od stóp do głów, on to kocha, więc mieliśmy go z głowy:)

Koral, nie mogę pogratulować mężowi...bo jakbym mu powiedziała, że o takich rzeczach piszę na forum, to by zwątpił ;)

Franek jest... cudowny. Nie mam nic do dodania w tej kwestii:)

juuxpl.jpg

doris85, Karina1989, olala81 lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lissa wrote:
    olala to jaki Oliwier jest dlugi teraz?

Dziewczyny za nami aktywny dzien i pelen radosnych usmiechow :-)
    prosze o to filmik z rechoczącym Ryankiem :-)

https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4&feature=youtu.be

Ryanek ślicznie się śmieje!!!! Słodkie! U nas głośny śmiech wystąpił dopiero 3 razy, a wczoraj z tej okazji się popłakałam ze wzruszenia ;(

Aaaaaa i robisz z nim dokładnie to, co my na rehabilitacji :D

Jak się wrzuca filmiki na youtube?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 23:17

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Lissa Autorytet

Wysłany: 5 sierpnia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia , dziękuję :-)

Wiesz ja robie wiele rzeczy instyktownie , nie od razu mu lapki do buzi wkladalam tylko powoli wyczuwalam na ile moge sobie pozwolic ale skoro dziecko sie smieje w glos tzn ze musi sie mu to podobac :-D

Kochana musisz miec konto na youtube i pozniej wchodzisz na swoj profil i masz naps przesij film i wrzucasz co mas zna kompie albo w komorce :-)

Ps no raczej Franio jest Przecudny !!!

walabia lubi tę wiadomość

atdci09k18tcna0b.png
‹‹ 629 630 631 632 633 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ