Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKozgo możesz tylko lepiej moje odciągnięte mleko na wrazie wu
bodajże po 3-4h mozna juz karmić ale ja jednak wolała bym poczekać trochę dłużej. 
Chociaż mam koleżankę ktora co prawda karmi odciagnietym mlekiem i pije normalnie piwo nawet przed i w trakcie odciągania i niczym jej nie przemówisz bo ta twierdzi ze to na laktacje
a wcale nie pije karmi tylko zwykle piwo. 
Ja popijam karmi w górach jednego dnia nawet 3 wypilam a niby tez ma tam do 0,5% -
nick nieaktualny
-
Ja juz po piwku po takim czasie ale pijaństwa nie ma haha.
Walabia co tam u Ciebie bo cos ucichlas ostatnio?
Miriam ja tez bez samochodu no maz do pracy jeździ ale moze jakos w pt bedziemy jechac zawieźć krzesła do naprawy to moze jakos sie spotkamy w Piasecznie i poznamy siebie i nasze szkraby.
-
nick nieaktualnyKozgo chętnie
do Piaseczna autobusem moge podjechać 
I jak po piwku
ja wlasnie pije karmi bo dyrektora dyktatorka wlasnie zasnęła ona normalnie mnie wykończy
nic jej nie pasi dzis spała od 7 rano 2x 10 min do teraz i jeczala a spać nie chciała a ja pusty głupi łeb upralam dwie chusty na raz
-
No to wesoło miałaś my dzis nawet niezły dzien jedna mała histeria w dzien i triche marudzenia wieczorem ale to zmęczenie bo jak go odłożyłam do lozeczka to usnal w sekundę.
Miriam jak chcesz mozemy podjechać gdzies bliżej Ciebie jakis parł czy cos ja nie znac ololicy ani troche work zdaje sienna Ciebie:)
-
nick nieaktualny
-
koral wrote:czy któreś forumowe dziecko nosi już ubranka 74?
My już jakimś cudem nosimy 74, przynajmniej bodziaki, bo innych ciuchów jeszcze nie próbowałam...68 niektóre z tych większych rozmiarówek, no ale są bardzo opięte i wolę założyć mu 74...nie wiem kiedy tak urósł, bo ledwo zaczęłam kupować 68, a już zaczęły się robić bardzo na styk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:19
-
O ja a my nosimy 62 zaczynamy 68, disiaj przyszły ciuszki na chrzest i zamówiłam 68 bo o długi jest i bałam się, że 62 będą za krótkie, no ale oczywiście w ramionach i brzuchu wszystko za duże. Mam nadzieję, że krawcowa coś poradzi, bo nie wygląda to fajnie. Ja wczoraj chowałam ostatnie na 56 jescze;)
-
olala to jaki Oliwier jest dlugi teraz?
Dziewczyny za nami aktywny dzien i pelen radosnych usmiechow
prosze o to filmik z rechoczącym Ryankiem
https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4&feature=youtu.beWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:45
olala81 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!!!! Bardzo dziekuję za pamięc! Pisałam chyba, że wyjechaliśmy na 2 dni do przyjaciół pod Warszawą, a jeśli nie pisałam, to melduję się, że już wróciliśmy. Było CUUUUUDNIE, Franek dużo na powietrzu, wycałowany został przez moją przyjaciołkę od stóp do głów, on to kocha, więc mieliśmy go z głowy:)
Koral, nie mogę pogratulować mężowi...bo jakbym mu powiedziała, że o takich rzeczach piszę na forum, to by zwątpił
Franek jest... cudowny. Nie mam nic do dodania w tej kwestii:)
doris85, Karina1989, olala81 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Lissa wrote:olala to jaki Oliwier jest dlugi teraz?
Dziewczyny za nami aktywny dzien i pelen radosnych usmiechow
prosze o to filmik z rechoczącym Ryankiem
https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4&feature=youtu.be
Ryanek ślicznie się śmieje!!!! Słodkie! U nas głośny śmiech wystąpił dopiero 3 razy, a wczoraj z tej okazji się popłakałam ze wzruszenia ;(
Aaaaaa i robisz z nim dokładnie to, co my na rehabilitacji
Jak się wrzuca filmiki na youtube?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 23:17

https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Walabia , dziękuję

Wiesz ja robie wiele rzeczy instyktownie , nie od razu mu lapki do buzi wkladalam tylko powoli wyczuwalam na ile moge sobie pozwolic ale skoro dziecko sie smieje w glos tzn ze musi sie mu to podobac
Kochana musisz miec konto na youtube i pozniej wchodzisz na swoj profil i masz naps przesij film i wrzucasz co mas zna kompie albo w komorce
Ps no raczej Franio jest Przecudny !!!
walabia lubi tę wiadomość

do Piaseczna mam jakoś ok 2km wiec spoko podjade tam jest taki ala park zagajnik czy co ja tez nie znam okolic bo na spacery raczej do Warszawy jeździłam bo u mnie na osiedlu to tylko wybieg jak w alcatraz