Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKozgo możesz tylko lepiej moje odciągnięte mleko na wrazie wu
bodajże po 3-4h mozna juz karmić ale ja jednak wolała bym poczekać trochę dłużej.
Chociaż mam koleżankę ktora co prawda karmi odciagnietym mlekiem i pije normalnie piwo nawet przed i w trakcie odciągania i niczym jej nie przemówisz bo ta twierdzi ze to na laktacjea wcale nie pije karmi tylko zwykle piwo.
Ja popijam karmi w górach jednego dnia nawet 3 wypilam a niby tez ma tam do 0,5% -
nick nieaktualny
-
Ja juz po piwku po takim czasie ale pijaństwa nie ma haha.
Walabia co tam u Ciebie bo cos ucichlas ostatnio?
Miriam ja tez bez samochodu no maz do pracy jeździ ale moze jakos w pt bedziemy jechac zawieźć krzesła do naprawy to moze jakos sie spotkamy w Piasecznie i poznamy siebie i nasze szkraby. -
nick nieaktualnyKozgo chętnie
do Piaseczna autobusem moge podjechać
I jak po piwkuja wlasnie pije karmi bo dyrektora dyktatorka wlasnie zasnęła ona normalnie mnie wykończy
nic jej nie pasi dzis spała od 7 rano 2x 10 min do teraz i jeczala a spać nie chciała a ja pusty głupi łeb upralam dwie chusty na raz
-
No to wesoło miałaś my dzis nawet niezły dzien jedna mała histeria w dzien i triche marudzenia wieczorem ale to zmęczenie bo jak go odłożyłam do lozeczka to usnal w sekundę.
Miriam jak chcesz mozemy podjechać gdzies bliżej Ciebie jakis parł czy cos ja nie znac ololicy ani troche work zdaje sienna Ciebie:) -
nick nieaktualny
-
koral wrote:czy któreś forumowe dziecko nosi już ubranka 74?
My już jakimś cudem nosimy 74, przynajmniej bodziaki, bo innych ciuchów jeszcze nie próbowałam...68 niektóre z tych większych rozmiarówek, no ale są bardzo opięte i wolę założyć mu 74...nie wiem kiedy tak urósł, bo ledwo zaczęłam kupować 68, a już zaczęły się robić bardzo na styk...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:19
-
O ja a my nosimy 62 zaczynamy 68, disiaj przyszły ciuszki na chrzest i zamówiłam 68 bo o długi jest i bałam się, że 62 będą za krótkie, no ale oczywiście w ramionach i brzuchu wszystko za duże. Mam nadzieję, że krawcowa coś poradzi, bo nie wygląda to fajnie. Ja wczoraj chowałam ostatnie na 56 jescze;)
-
olala to jaki Oliwier jest dlugi teraz?
Dziewczyny za nami aktywny dzien i pelen radosnych usmiechow
prosze o to filmik z rechoczącym Ryankiem
https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4&feature=youtu.beWiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 22:45
olala81 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!!!! Bardzo dziekuję za pamięc! Pisałam chyba, że wyjechaliśmy na 2 dni do przyjaciół pod Warszawą, a jeśli nie pisałam, to melduję się, że już wróciliśmy. Było CUUUUUDNIE, Franek dużo na powietrzu, wycałowany został przez moją przyjaciołkę od stóp do głów, on to kocha, więc mieliśmy go z głowy:)
Koral, nie mogę pogratulować mężowi...bo jakbym mu powiedziała, że o takich rzeczach piszę na forum, to by zwątpił
Franek jest... cudowny. Nie mam nic do dodania w tej kwestii:)
doris85, Karina1989, olala81 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Lissa wrote:olala to jaki Oliwier jest dlugi teraz?
Dziewczyny za nami aktywny dzien i pelen radosnych usmiechow
prosze o to filmik z rechoczącym Ryankiem
https://www.youtube.com/watch?v=qSrJpAbw8w4&feature=youtu.be
Ryanek ślicznie się śmieje!!!! Słodkie! U nas głośny śmiech wystąpił dopiero 3 razy, a wczoraj z tej okazji się popłakałam ze wzruszenia ;(
Aaaaaa i robisz z nim dokładnie to, co my na rehabilitacji
Jak się wrzuca filmiki na youtube?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2014, 23:17
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Walabia , dziękuję
Wiesz ja robie wiele rzeczy instyktownie , nie od razu mu lapki do buzi wkladalam tylko powoli wyczuwalam na ile moge sobie pozwolic ale skoro dziecko sie smieje w glos tzn ze musi sie mu to podobac
Kochana musisz miec konto na youtube i pozniej wchodzisz na swoj profil i masz naps przesij film i wrzucasz co mas zna kompie albo w komorce
Ps no raczej Franio jest Przecudny !!!walabia lubi tę wiadomość