X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makcza t się dopiero zresetuje teraz nawet bez internetu, prawdziwa wiejska sielanka, mam nadzieję że Kirunia nadal aniołek i Makcza ma piękne wakacje

01582n0ast4hm7dp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris nowe chusty takie sa trzeba ja złamać możesz próbować nosić najlepiej nosić syarszaka ale jak wiem nie mass syarszaka wiec możesz ja zaplayac robić hamak rozciągać czasem pranie pomaga no ale janlepjej nosić i nosić ;) nowe chusty sa sztywne zawsze pózniej juz jest lepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość od Makczy
    Bardzo nam milo! Ja wreszcie wzielam sie za porzadkowanie zdjec w kompie - ide wstecz, dotarlam do maja 2012, a pracuje caly dzien od rana z Kirka na kolanach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris tu masz bloga o łamaniu chusty :) http://chuscianyzakatek.blogspot.com/2007/12/o-amaniu-chust.html?m=1

doris85 lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala kurczę współczuje na sama myśl o organizowaniu imprezy robi mi sie słabo masakra chociaz w sumie tyle dobrze ze rodzine mam mała i jednak chyba zrobimy w lokalu imprezę niby u teściowej w domu mozna by było ale trzeba by było kupic krzesła, zastawę itd wiec średnio sie opłaca. Trzymam kciuki żebyś miała duzo siły i wytrwałości :) i niech maz Ci plecy pomasuje:)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola współczuje szczerze my chrzciny robimy w lokalu ale ja sie tego nie tylkam jedyna rzeczą jaka załatwiłam to ubranko od doris. :D resztę załatwia Czarek z mamusia ;) bo ja jestem pastawianka :P

olala81 lubi tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala podziwiam, że Ci się chce... my na łatwiznę poszliśmy i w lokalu.

Doris i jak tam??? lepiej??? spacer w kaloszach pomógł?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mogę... Walabia, normalnie się zakochałam w Twoim synku :)

walabia, Karina1989 lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo Franki to super chłopaki :D

Tusia89 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia co to za firma tego nosidełka jesli to nie tajemnica ,a Franek wraz z Toba super wyszliscie !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakby lepiej.

Dzięki Miriam, zapoznam sie. Spróbuje jeszcze wyprać z płynem zmiekczajacym.

Nie wiem jak to jest, ze z mężem Zosia jest grzeczny. Znowu usłyszałam,ze przesadzam :/

Miriam lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju jakie te słoneczka wasze są śliczne :)

My szykujemy chrzest Wikunii więc mam pełno pracy do tego mały remont i ogórki masakra zdeczka ale cieszę się że ,,od pukać,, moją córeczkę omijają chyba te skoki. Czasem Skarbek ma gorszy dzień czy dwa ale nawet wtedy nie jest tragicznie mam nadzieję że u Was też niedługo się poprawi

a co do tematu karmienia to mi lekarka kazała obserwować mała że ona sama mi pokaże że jest gotowa. I jak na razie z tych wszystkich wskazówek brakuje jednej. Mowiła że będzie wsadzać raczki do buzi, cmokać, otwierać ustka szeroko, obserwować jak my jemy, i reagować jak będe jej dawać do ustek np coś

relgzbmh71xqedw7.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    ja nie mogę... Walabia, normalnie się zakochałam w Twoim synku :)

O kurde, mam konkurencję :P
    A tak poważnie, to Franio ma w sobie to "coś" :) No oczu oderwać nie można :)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala - oj współczuję tych przygotowań!! Myśmy się temu zdecydowali na lokal, bo uznaliśmy, że za dużo roboty z tym wszystkim...

Ooo, to jak widzę, mały chyba ma wszystkie oznaki gotowości na nowe jedzonko ;) No, ale jeszcze poczekamy...ogólnie to mam zamiar przed tym przejść się do pediatry i podpytać co i jak...

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuję, dziękuję, dziękuję w imieniu Franciszka, przekażę mu jak się obudzi :D

Kaja, nosidło to TULA:
    http://allegro.pl/listing/listing.php?order=m&string=tula+nosid%C5%82o&bmatch=s0-dz-0718

Kaja lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Jakby lepiej.

Dzięki Miriam, zapoznam sie. Spróbuje jeszcze wyprać z płynem zmiekczajacym.

Nie wiem jak to jest, ze z mężem Zosia jest grzeczny. Znowu usłyszałam,ze przesadzam :/

U mnie też tak często jest, pewnie to dlatego, ze tatus to atrakcja, nie jest z dzieckiem24 godz na dobe i dlatego jest ciekawszy niż mama.

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, to u nas te wszystkie te wskazówki juz zaobserwowalam.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie, wychodzi na to ,że Franek jest już gotowy na jedzenie :) ale ja jeszcze nie jestem gotowa hehe :D

doris85 lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala81 wrote:
    U mnie też tak często jest, pewnie to dlatego, ze tatus to atrakcja, nie jest z dzieckiem24 godz na dobe i dlatego jest ciekawszy niż mama.
    U nas tata jest w domu tyle samo czasu co ja i wydaje mi się, że Franek bardziej za nim przepada :) No cóż, w końcu ci nasi mężowie mają coś w sobie, skoro ich wybrałyśmy, niby dlaczego nasze dzieci mają tego nie dostrzegać? ;D

olala81 lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki piekny i szczesliwy Franciszek jak ja lubie na niego patrzec :)
    Ale mam dzis gloda wszystko bym zjadła.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 21:58

walabia, Miriam, Karina1989, Kaja, doris85, olala81, Tusia89, Ewelina, martusia172005, Bea_tina lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
‹‹ 637 638 639 640 641 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ