X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • walabia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    dokładnie, wychodzi na to ,że Franek jest już gotowy na jedzenie :) ale ja jeszcze nie jestem gotowa hehe :D
    a ja marzę o wprowadzeniu czegoś nowego do jedzenia, ale czekam na zielone światło od pediatry 22.08

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris u nas było to samo Zojka z Czarkiem była aniołek ale jak pobiliśmy razem cały tydzień bez przerwy to pokazała swoje prawdziwe oblicze i Czarek juz nie mówi ze przesadzam tylko nazywa rzeczy po imieniu czyli Zoja to dyrektorka dyktatorka szatan wcielony wymuszacz paszczak syrena wrzaskun i szarancza :D

doris85, Bea_tina lubią tę wiadomość

• walabia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, przepiękne uśmiechy serwuje Ci Tymuś!!!! Kolejny chłopiec do zacałowania! Na drugim zdjęciu widzę matę piankową - jak się sprawdza?

ot1z8e0.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas też już wszystkie "objawy" gotowości na jedzenie ale chyba poczekam do września.
    Matko jakie piękne te chłopaki, same przystojniaki i jakie uśmiechy wspaniałe:))
    a ja u rodziców dojrzałam przepiękną ogromną matę - puzzle pewnie Oli dostanie w niedzielę:) Są dokładnie takie jak chciałam, gładkie bez żadnych elementów wypadających ze środka i grube no i ogromne, coś czuję w tym palce mojej siostry bo mama by nie wybrała sama;)

01582n0ast4hm7dp.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A maty piankowe kupujecie z tej pianki Eva?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 22:22

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy gładkie takie duże 60x60 bez zadnych elementów inzadowolona jestem mam ich 6 narazie używam 4 bo Tynek sie nie obraca ale mysle ze długo nam beda służyć :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś w prezencie kupiłam znajomym takie:
    http://allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-kubus-puchatek-mata-118x60-cm-i4486579422.html
    i one mają taką białą piankę w środku. Sprzedawca zapewiał, że to puzzle, które nie mają specyficznego, chemicznego zapachu. U nas to pewnie z 4 komplety takie trzeba by było kupić, bo Franek wciąż poszerza swoją przestrzeń.

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest i On, nasz forumowy przystojniak Tymek :) jak tylko widzę zdjęcie Tymka to na mojej twarzy pojawia się olbrzymi banan :) słodki jest :)

Kozgo, Tymek ma taką mate jaką chce właśnie kupić Frankowi, a czy nie jest mu za mała ta mata??? opłaca mi się kupić teraz??? bo ta mata co mamy to żal...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia koleżanka ma te puzle z Kubusiem niestety folia jej sie rozwaratwila :(

walabia lubi tę wiadomość

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczne te Franki i Tymki! Słodkie buziole.
    Olala, naprawdę szacun za imprezę w domu. Ile zapraszacie osób? U nas za tydzień będzie 20 i nawet jakbym miała gdzie ich wszystkich posadzić, to nie wiem kiedy bym coś ugotowała, a potem tydzień byśmy tonęli w brudnych garach.
    Tusia, jeśli pytasz o rainforest to u nas na razie starcza, ale jak Stasiu robi obroty, to zdarza mu się wykroczyć poza granice ;).
    My dziś znów cały dzień spędziliśmy nad jeziorem i Stachu padł, był taki zmęczony, że nie mógł zasnąć sam i płakał, musiałam go ululać. Wiem, że to co teraz napiszę może zabrzmieć dziwnie, ale ja dopiero teraz jak się z nim bawię albo go przytulam, czuję, że to jest moje dziecko i mój największy skarb. Wcześniej jakoś tak nie potrafiłam tego ogarnąć umysłem i sercem. Bałam się, że to uczucie nie przyjdzie.

Tusia89 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka mówi dobranoc 11t3lts.jpg

Kaja, olala81, Ewelina, doris85, Bea_tina, walabia, Lissa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Zojka ,a my na kolację i na winko Marczello śpi od godziny :-)

doris85, Miriam lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 7 sierpnia 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u nas własnie 20 osób będzie, nie wiem co mnie podkusiło na ten dom, u nas nie ma za bardo gdzie zrobić, jeden lokal o którym myslałam, to okazało sie że warunki sanitarne w kuchni są fatalne, sanepid dostaje w łapę itd Nastepny z kolei fajny ale nie ma osobnej sali zadnej, czy pokoiku gdzia mogłabym przebrać nakarmić czy położyć spać małego. No i jest ten gdzie mieliśmy slub tam super ale drogo bardzo więc stanęło na tym domu:(
    Tusia jeśli chodzi Ci o mate rain forest to jest bardzo fajna ale nie wiem czy tera się opłaca kupować bo dzieciaczki coraz bardziej ruchliwe i ta mata za mała, lepiej własnie piankowa.

01582n0ast4hm7dp.png
  • martusia172005 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina spokojnie byś ogarneła imprezkę w domku ja własnie też w domu organizuje chrzest na 25 osób i od wtorku generalnie sprzatam mieszkanie w nocy jak wikunia i mąż śpią a w dzień zakupy itp a od jutra znowu wielkie gotowanie a od poniedzialku relaks

ps dobranoc Zojka śpi identycznie jak moje słoneczko

relgzbmh71xqedw7.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry wszystkim:)
    Miriam Zojka nawet jak spi to ma słodka minę dyrektorki dyktatorlki hehe cudo.

Tusia teraz to juz chyba lepiej zainwestować w piankowe puzzle bo jak tylko Tymek zacznie sie obracać to mata pojdzie w odstawke bo juz jak na boki sie przekręca i rusza to w te pałąki wpada hehe

My dzis fajna noc Tynek raz o 3.30 obudził sie na smoczek a potem karmienie o 5 i wpal az do 8.15 i teraz je i sie chichra do mnie i proboje złapac mój nos haha :)

Tusia my sie śmiejemy ze Tymek ma usmiech kermita i tak mówimy czasem do niego :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ciocie. 1s1me0.jpg

Bea_tina, Karina1989, walabia, olala81, Lissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina spokojnie ja wczoraj lezalam i myślałam ze za dwa lata to Zoja bedzie duza i jakoś to takie mało realne mi sie wydawało a jak pomyślał ze bedzie miała 15-16 lat to juz wogole

A noc koszmarna zachcialo mi sie frytek na noc i o 1 byłam w wc z ostra biegunka napewno od frytek bo na głębokim oleju smazylam :/ Zojka sie obudziła wyje ja w kiblu Czarek nawet nie drgań

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral jestem z Tobą !

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Zojka :) Miriam, słuchamy ostatnio tej kołysanki:
    http://www.tekstowo.pl/piosenka,seweryn_krajewski,kolysanka_dla_okruszka.html
    i też mnie naszły takie myśli.
    Koral, w naszym mieście nie ma takiej możliwości, ale bardzo mi się podoba taka opcja, mniej zamieszania i spokojniej dla dzieci. U nas chrzest jest na 13:00, więc po mszy w sam raz pora na obiadek i ciacho. Myślę, że dwie, trzy godzinki max. i będzie po imprezie. Sprzątanie i gotowanie po nocach odpada, bo ja jestem z tych, co jak się nie wyśpią, to są nie do życia :D.

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 sierpnia 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa Ewelina od dobrego tyg ustpiam w dzien w chuscie Zojke wlasnie przy tej kołysance https://m.youtube.com/watch?v=RN-gMyhQCY4 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 09:38

‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ