Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. W takim razie będę walczyć ze swoim pediatrą. Jakie to wkurzające, że lekarze bagatelizują tak ważne sprawy, a potem jak byłby problem z mówieniem, to na gwałt pewnie trzeba by było szukać ratunku i fundować 2 letniemu dziecku traumę. Eh.. szkoda słów. Pozdrawiam
-
Swoją drogą, mi pediatra mówiła, że kiedyś już po narodzinach w szpitalu od razu podcinano dzieciom wędzidełka, jeśli były za krótkie, a dopiero od paru lat robią z tego wielki problem i trzeba wizyt u kilku specjalistów, żeby w końcu je podcięto...
-
WItajcie. U nas nocka niezła - o 1:00 pobudka ale tylko prośba o smoczek, jedzenie było o 3:00 a o 5:00 znów zasmoczkowanie. Karmienie o 6:00 i spał do 8:00 ale musieliśmy Franciszka rozbudzić, bo dziś mieliśmy szczepienie. Pediatra poradziła spróbować jabłko ze słoiczka. I raczej nie dawać surowego tylko po obróbce termicznej. W ogóle bardziej polecała słoiczki, co mnie zdziwiło, twierdzi, że bezpieczniejsze.
Franek waży 7600 i ma 69cm, dostał skierowanie na morfologię, bo zdaniem pediatry jest bardzo blady i trzeba mu sprawdzić żelazo. Szczepienie przeszło błyskawicznie, Franek bardziej płacze jak go coś mocno wkurzy niż jak go ktoś szczepi Ot trochę jęknął i tyle.
Mąż zabrał go na spacer teraz a ja postaram się ogarnąć mieszkanie, bo wygląda jakby nikt tu nie sprzątał od miesiąca, mimo, że staramy się na bieżąco...
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Walabia, ja dają na razie sloiczki. Jakoś wydają mi siebardziej sterylne. Ufam tymproduktom. Poza tym nawet owoce z działki mogą zawierać toksyny które po prostu są w ziemi, wodzie i powietrzu. Takie mamy środowisko a sloiczkowe jedzenie jest przebadane. No i nie będę blendowac 1 marchewki. Zaraz pewnie dostanę ochrzan
Miriam, poszlooooo
Miriam lubi tę wiadomość
-
Doris, ja to mogę blendować, ale co z tego, skoro - tak jak piszesz - to wcale nie jest "pewniejsze" dla dziecka. hehe już widzę minę mojej teściowej jak się dowie, że lekarz zalecił słoiczki - ostatnio namiętnie krytykuje za słoiczki swoją drugą synową może i mi się oberwie
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba mój syn czuje moje napięcie spowodowane bólem plecow bo przy mężu aniołek a przy mnie taki rozdrażniony i płacze masaz bolał jak cholera okazało sie ze mam jakiej mocne napięcia i Pan mnie ogólnie niezłe sponiewierał ale miło mi było ze rozpoznał mnie bez brzuszka hehe
Doris ja tez jakos przegapilam i jak Zosia je?
My dzis probojemy marchewki fotorelacja moze bedzue wieczorem:) -
A spoko, na razie na luziku daje. Tak co drugi dzień. Marchewka nieźle wchodzi ale jabłko z bobovity strasznie kwasne i nie smakowało. Dziś jeszcze spróbujemy. Teraz mam w planie marchewke z ziemnaczkami i groszek. Strasznie mało tego je. jak tal dalej pójdzie to bede do 18 rozszerzac diete No i zgodnie z teorią zmieniły się kupy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:34
Karina1989, Ewelina, Lissa, Tusia89, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZosia śliczna
A o to Zoja i jedyna pozycja w ktorej dzis nie wrzeszczy dzis system 30 min działa jak płachta na byka
Wiem ze noe powinnam jej sadzać ale no inaczej wytrzymać die nie daKarina1989, Ewelina, doris85, Lissa, Tusia89, Makcza, magdalena lubią tę wiadomość