Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
O przeoczyłam zdjęcia chłopaków. Ale co sie dziwić jak jednego posta pisze pol godziny. No ale wracając do przystojniaków to super słodziaki.
Walabia powiesz jak te pasternak jak wypróbujecie. Emilka ma już zaliczone wszystkie warzywa po 4 m oprócz pasternaka.
-
nick nieaktualnyKozgo ja dzis poprostu sie poddalam chciała to siedziała bo nic innego nie pomagało ja oszaleje z tym dzieckiem myślałam ze juz jest lepiej a tu guzik
Aphrodira tez wcześnie zaczęłam siedzieć i chodzic moja mama mówiła ze nie dało rady mnie powstrzymać u ze w wieku 7 miesięcy juz chodziłam wcale bym jej nie uwierzyła bo to bardzo szybko ale babcia hela ilpotwierdza i widziałam zdjecia z datami wiec to prawda 4 miesiace juz sama siedziałam zebra mam ok ale to nie znaczy ze Zojke moge sadzać dzis poprostu sie poddalam bo juz pomysłów brak czuje sie przezuta i wyputa Zoja śpi przy cycu a ja sie modlę zeby to było dłużnej niz 15 minut bo dzis miała 2 drzemki po 10 minut i to tylko w chuscie -
nick nieaktualny
-
Walabia babydreem julce tez nie smakowal tzn marchewka a innych nie próbowałam. Dziś był brokuł Julka zachwycona jutro też Będzin brokuł bo zostało. :-)ja mam zawsze na 3 dni :-)samych ziemniaków nie ma właśnie. Julka jadła z dynią. I też jej smakowało. Tylko dziwny zapach
-
ja kupiłam babydream pasternak, Hipp morela (ale potem zauważyłam, że ma dodany cukier i skrobię ryżową ) Gerbera jabłuszko i gruszki Williamsa. Jutro spróbujemy jabłuszko.
Ech...jakieś krzykliwe dziecko - 5-letni uczeń mojego męża - wybudzilo Franka wychodząc po lekcji Wrr.
Miriam, ja chętnie wybiorę się na łowy, ale bez Franka. W poniedziałek wieczorem wracamy od moich rodziców, więc w środku przyszłego tygodnia może sie uda? Kiedy Ci pasuje najbardziej? Ja muszę ustalić z mężem kiedy będzie mógł zaopiekować się synem
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej lasencje:-)
Podczytuję was cały czas ale czasu brak na posty .
Makcza faktycznie Kira bardzo podobna do ciebie jak byłaś mała . Ja małemu uzbieralam 500 eur na razie i plan aby wpłacać dziecku co miesiąc kasę miałam od zawsze No i zdjęcia rodzinne piękne ! Naprawdę !
Miriam aj bidulko nie wiem co ci doradzić moze ten psycholog to jest myśl z pewnością nie zaszkodzi spróbować .
Walabia dzięki ze opisałas wizytę u psychologa spróbuje coś wdrożyć
Doris piękna pare tworzycie z mężem No i mała jest idealnym dopełnieniem
Kozgo czarujecie z Tymkiem usmiechami ...
Widzę ze na topie rozmowy o diecie maluszków ja swojemu daje już chyba wszystkie owoce głownie gerber i hippo . Wcina wszystko .
Makcza lubi tę wiadomość
-
U nas po tygodniu wreszcie ogarnelam małego przez tydzień nie poznawałam dziecka jak siedzieliśmy na dole z małym to wszystko beeee tylko rączki a jak nie to wrzask nie płacz tylko pisk i krzyk mama myślała ze sciemnialam jak jej opowiadałam
Ze mały taki grzeczny No i w sumie sie jej nie dziwie bo tak jakby mi ktoś dziecko podmienil masakra !
Ale dzisiaj miałam spokojniejszy dzień bez wyjazdów wiec postanowiłam zabrać małego i matę na gore wyciszyć sie i pobserwowac co sie będzie działo jak żniw będziemy tylko sami .... I co ? Nie to dziecko mata już nie jest be tylko sie bawi i zajmuje zabawkami . Ucieszyłam sie bardzo i zrozumiałam co było wynikiem jego zachowania -
Generalnie jest cudownie uwielbiam spacery z małym wszędzie zielono i on nawet nie pisknie tak wszystko obserwuje . Ja pozalatwialAm prawie wszystko zameldowałam małego wyrobiłam dowody jedynie jeszcze paszport muszę zmienić . Mam jeszcze w planach wizytę u pediatry etc dla małego , zaraz sie przerzuce na kompa to wyrzucę kilka fotek