Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha ha ha Ryan z grzybem! Zdrowe polskie dziecko, brawo! Fajnie ze się odezwał iście
Sto lat dla Mateuszka!
Zośka jakie ma brwi mocarne Piękne zdjęcie z tatusiem! To rogal do karmienia wykorzystany jako kojec?
Miriam, Kira tez bardzo chce siadać - łapie mnie za palce i się podciaga. Chwilę jej pozwalam na taką pozycję. Zojka słodka
A Franciszek w kolorowej bluzie!
To wygląda na to, że już chyba tylko ja, Tusia i Miriam nie dajemy jedzenia? Karina tak, a Nieśmiała? Bo nasze dzieci chyba najmłodsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2014, 21:34
Karina1989 lubi tę wiadomość
-
Makcza , caly czas go ustawiam na tej wypuklej stronie i troszke sie zmienilo ale jeszcze nie calkowicie , jestem dobrej mysli
No zdrowe zdrowe chyba az za moja mama to juz mu barszczu chce dawac masakra ! w pewnych kwestiach sie jednak nie zgadzamy hehe
Ja zaniechalam poki co gotowania i blendowania , jak narazie ide na wygode bo podczytalam ze te sloiczki moga byc niejednokrotnie lepsze od warzych gotowanych samemu . -
koral - super, że nocka lepsza
Lissa - super foteczki Ryanek taki słodziaczek :*
Makcza - Dziękuję w imieniu Mateuszka Co do jedzonka, mieliśmy dwa podejścia do jabłuszka ( bo tylko to jak na razie pediatra nam pozwoliła), ale jak na razie reaguje na nie średnio, tzn je ze smakiem, tylko potem go troche wzdyma i w sumie nie wiem, czy się jeszcze nie wstrzymam z dalszym podawaniem... -
nick nieaktualnyA bierzcie ją wszystkie
Koral próbowałam ograniczać bodźce ale zauważyłam że to pogarsza sprawę ten mój dzieć jakiś lewy jest
Makcza nie daje Zojce nic i nic jej nie dam dopóki nie będzie siedzieć a Zojka taka najmłodsza nie jest Ha Ha
ona terrorysta to i matka terrorystka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A nie napisałam wam , mam tutaj wszystko lozeczko i caly sprzet nawet fantastyczny lezaczek do kapania takie na siateczce miesiutki ale nie o tym , jestesmy jeszcze sami maz dojedzie dopiero za 4 tygodnie chociaz juz mowi ze chce przyleciec wczesniej no i nie moglam sie oprzec i spie z malym, uwielbiam te jego przytulay czasem jak sie w nocy obudze to tak milo jak jest obok mnie ehhh wiecie o czym mowie , zastanawiam sie tylko czy po przylocie meza nie bedzie problemu ze spaniem w lozeczku , mialam zrobic jakas noc testowa ale mam leeenia
a i w Tesco maja fajne promocje na ciuszki nawet -70% bo pozostale to masakra baaardzo drogie .
Kupilam kilka sztuk w bardzo przyzwoitych cenach i jakosciowo naprawde I klasa.natalinka lubi tę wiadomość