Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Mamusie i dzieciaczki wikunia przesyła buziaki. Czytam Was jak tylko mam czas ale ostatnio mam go bardzo mało bo szykuję się na egzaminy, pochwalę się że staramy się już miesiąc o braciszka dla Wikunii kto wie może nawet już jest
Miriam moim zdaniem nie ma nic fajniejszego niż spać z dzieckiem. Ja chyba jestem gorsza od ciebie wariatka fakt Wiktoria od 20 do 4 czasem 5 rano śpi w kołysce ale później już z nami śpi do 10 a w dzień czasem śpi ale zazwyczaj śpi trzy razy po pół godziny a resztę czasu matka z nią gada śpiewa, ćwiczy brzuszki itp ale jak na razie się uśmiecha i śmieję więc chyba nie ma mnie dość a wszyscy w około się śmieją że zwariowałam na jej punkcie a ona na moim. Dalej je mi tylko mleko z cyca i nie chce pić z butelki no a od tygodnia próbujemy marchewkę
ściskamyMiriam, Karina1989, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Karinka czyżby Mateuszek spał z wami i nie jestem jedyna osoba na kwietniowkach ktora śpi z dzieckiem
Miriam, oczywiście, że nie jesteś sama Mateusz od szczepienia w lipcu obraził się zupełnie na łóżeczko Budził się co 10 minut, więc skapitulowałam i śpi ze mną Ja śpię, on śpi, wszyscy zadowoleni Mogę być matką wariatką, moja mama też spała ze mną i żyję
Miriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martusia - śliczna Wikunia :* Cudowne ma oczęta I boska czapa
Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, ale tęskni mi się za tymi malutkimi różowymi sukieneczkami i cudeńkami Ostatnio teściowa wynalazła Julki różowe dresiki i do mnie z tekstem" po domu możesz małemu założyć", a ja mimo tego że śliczne, mam takie opory by mu je założyć że szok...są z Julią bardzo do siebie podobni z buźki, ale no po prostu jemu jakoś w różu nie do twarzy i już -
dziękujemy Miriam mi strasznie podoba się twój Awatar niestety moja córka nie chce chodzić w chuście woli być odwrócona plecami do mnie
a to nie czapa tylko taka opaska szeroka
a tu prosto po porodzie
skorzystam z okazji że nauczyłam sie wrzucać zdjęcia to trochę Wam przedstawie nasze miesiące.
Mam pytanie tylko czy któraś z Was karmi tylko piersią tak jak ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 22:34
Miriam, Karina1989, Lissa, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie ma za co no tak by było najlepiej ale nie wiem jak zawiązać chustę by ona była do mnie plecami odwrócona razem z chustą dostałam ta instrukcję ale tam nie ma tego typu wiązań a na prawdę by mi to pomogło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 22:48
-
nick nieaktualny
-
nie ma ani na plecach ani na moim brzuchy zeby była odwrócona ona plecami
a to jedna z chwil dla której zapomniałam o dwumiesięcznym bólu i czekam na kolejne szczeście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2014, 23:00
Lissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tak dostałam okres 1 sierpnia a ty jeszcze nie dostałas ? mi sie wydaje ze długo jej nie było. staramy to może za dużo powiedziane bo miałam i nadal trochę mam problem podczas sexu po prostu sie nie zabezpieczamy a ze oboje lubimy igraszki to korzystamy z myślą o braciszku
-
Martusia,urocza jest Twoja córunia. Trzymam kciuki za braciszka dla Wikuni
u nas najwyzszy poziom w łóżeczku wygląda podobnie, jeżeli nie tak samo jak u Miriam;)
Doris jak tam Zosia?
Makcza,czyżbyś znów obraziła sie na forum za skasowanie postu;)?Czy moze odpoczywacie z Kirunia na wsi? -
To u nas jak u Walabi Tymek musiałby kleknac zeby głowa wystawała ponad barierkę, nie jest tak wysoko kak u Miriam na zdjęciu.
Wiktoria jak laleczka , powodzenia przy staraniu sie o braciszkach. U nas też Tymek mocno gardzi butlą.
Pobiliśmy rekord i cofnęliśmy się o kilka miesięcy mam wrażenie, był czas kiedy Tymek spał od 20 do 4-5, ostatnio faktycznie zaczął wstawać ma cyca ok 2 a dzis wstał o 24.30 szok mam nadzieje ze teraz noe bedzie co 2h:/ ja z Tymkiem sie nie wysypiam, jemy gorąco i niewygodnie i mi tez wstaje polamNa wiec ostatnio pol nocy spędzam na fotelu ale to był dobry zakup.
-
Stasiu właśnie skończył jeść, głośna pobudka o 5:30 już dawno mu się nie zdarzyła. Chciałam pospqć i mąż dziś spał po stronie kołyski, chyba za późno go usłyszał i sam smok nie dał rady.
Koral, masz chyba faktycznie wysoko ten 1 poziom, Stasiu musiałby mieć trzy razy dłuższą szyję, żeby wyjrzeć ponad szczebelki.
Lubicie zbierać grzyby? Podobno jest wysyp podgrzybków, o 8 zostawiamy Staszka u dziadków i jedziemy do lasu.https://www.maluchy.pl/li-68384.png