Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam sąsiadki córka schabowego z talerza zwinela i nic Madzi nie było ,a jaka zadowolona ,a Sławek to był ze strachu tak spocony ,że dzwonił do żony że zjadła schab ehh bał sie jeść cokolwiek jak z nią zostawał ehhh spokojnie będzie dobrze zdarza się Najlepszym
-
Ona ci po prostu dała znać, że jest już całkiem gotowa na jedzonko Nawet metodą BLW
A z tym glutenem, jak Jula była mała i też właśnie zaczynałam jej ten gluten dawać, to mi kazali pół żółtka jajka dać do zupki ( ugotowanego oczywiście)...teraz już jest na topie widze kasza manna
Ja dziś zrobiłam sobie z córcią babski dzień, mały urzędował z tatą Najpierw poszedł m z nim na spacer, a myśmy piekły babeczki, a popołudniu byłam z małą i jej dwoma koleżankami w kinie...potrzebowałyśmy takiego dnia dla siebie...
Niech już będzie wtorek...jutrzejszy dzień zapowiada się zbyt męcząco... -
ha jak już mowa o schabowym, leżałam w Rzeszowie przez chwilę z babką z 8 miesięczną córcią...przywieźli obiad, zupa ogórkowa plus na drugie właśnie ziemniaki, surówka i smażony schabowy...i ta babka jak gdyby nigdy nic dała jej najpierw tę ogórkową, później to drugie danie ( razem z tym smażonym kotletem, tylko go zmiażdżyła)...dietetyczka rozwożąca obiad w szoku była, a ta się jeszcze cieszyła i mówi, że mała to już od dawna normalnie w domu je i nic jej nie jest..
A my się tu strachamy i chuchamy na maluchy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Koral moze dobrze jakby ktos ja zobaczył jeszzE moze zróbcie badania krwi albo cos? Powodzenia na pierwszym dniu szkoly!!
A ja dzis sie obudziłam z mega katarem, bólem gardła i ucha ;/ a Tymek katar ma masakra jakas:(
Olala bardzo mi przykro z powodu siostry oby wszystko było dobrze. -
Wlasnie chcialam napisać,ze moze błędnik u laryngologa zbadać... A moze po prostu wolniej dochodzi do siebie... Biedulka,wszystko będzie ok.
ja juz tez z tym rozszerzaniem sie gubię. Miriam a Ty produkty wprowadzasz po skończonym 5miesiacu czy 6?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 08:25
-
Witam z rana wszystkie bąbelki z mamusiami. Kozgo zdrowia życzę a Julce wszystkiego dobrego.
Wy tu o tym rozszerzaniu diety dyskutujecie a ja w ogóle zielona jestem, ostatnio moja lekarka pytała czy coś już wprowadzam Wiktorii a przecież wcześniej gadali że po 6 miesiącu masakra jakaś. No ale ja tydzień temu zaczęłam dawać marchewkę swoją gotuje a wczoraj dałam spróbować kaszkę Mleczno- ryżową o smaku banana z rossmana i zaskoczeniem było że kaszka bardziej zasmakowała mojej córce
-
nick nieaktualny
-
Ja postanowiłam ze warzywka bedevdawala a gluten zacznę po powrocie bo podobno ekspozycja powinna trwać nieprerwanie 2 miesiace to maquilas tez z Siostra I ona zadnych kaszek nie wprowadzała tylko skórka od chleba czy bułka.
Niestety Tymek tez ma troche Kataru i pokasluje mam nadzieje ze do wylotu przejdIe bo najgorsze to katar u dziecka w samolocie ale mamy 17 dni wiec powinno przejść, goraczki nie ma puki co. Za to mój syn pokochał muzykę klasyczna słucha i tak sie wycisza i uspokaja super wam czas ogarnąć sniadanie i porządek -
Tak lubie słuchać muzyki klasycznej
A tak kocham spac z mama, dla taty miejsca nie ma hehe dla mamy tez ledwo co starczyło :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 16:37
Miriam, Tusia89, Makcza, Karina1989, olala81, martusia172005 lubią tę wiadomość
-
Jestem, wróciłyśmy od mojej mamy, było super. Zabieram się za sprzątanie, bo dzieciuch zasnął. Na gorąco tylko napiszę, że Kira tez od.pewneflgo czasu budzi się. 2 razy na jedzenie- a przez 4 miesiące budziła się raz. Tez bardzo krótko je w ciągu dnia - nawet 3 minuty! Też mam duże wątpliwości, czy się na jada, ale chyba a tak. No i od 2 tygodni marudzi przed snem - trzeba ją usypiac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 11:32