X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie do dziewczyn które kupują używane ubranka na allegro :) przebrałam szafę Zoi wczoraj i mam zamiar wydstawić ubranka na allegro tylko kurde nie wiem czy lepiej pake zrobić czy na szt. i stąd moje pytanie do was co myślićie :D

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najchętniej poluję na zestawy np. 3 sweterki albo 3 pary spodenek. Chyba, że coś droższego typu kombinezon, to może być pojedynczo. Miriam, czy to oznacza, że nie odkładasz ubrań dla rodzeństwa Zojki? :D

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina nie odkładam boje się drugiego takiego egzemplarzu :D to po pierwsze a po drugie to mimo iż bardzo bym chciała dwie córeczki to zawsze może być chłopiec :P

Ewelina lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazwyczaj nie patrze wogole na paczki albo pojedyncze albo tak jak Ewelina 2 lub 3 sztuki. Kurcze czujemy dię z Tymkiem coraz gorzej mały ma troche podwyższona temp ale nie jakos strasznie kutde oby sie nic okropnego nie przyplątało.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo - duuużo zdróweczka dla Ciebie i Tymusia...oby nic poważnego się nie przypałętało do Was...

My po ciężkim poranku i południu...na rehabilitacji chłopak się tak wymęczył, że z powrotem to byla taka histeria, że szok...a jeszcze musieliśmy iść na szczepienie...płakał przy wkłuciu, ale w miarę szybko się uspokoił...no ale powrót wózkiem był masakryczny...no i ważymy 7100 i powoli możemy zajadać inne rzeczy...

Ja jakoś jeszcze na allegro ciuszków nie kupowałam, nie wiem czemu...ale wydaje mi się, że te zestawy po trzy rzeczy byłyby ok :) A jak już mowa o wystawianiu rzeczy: zawsze na allegro kupowałam tylko, może mi ktoś wytłumaczyć, jak wystawić coś na allegro? ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, obserwuj temp i jeśli wzrośnie, to daj czopek - pół albo ćwierć. Ile Tymek ma teraz? Mierzy pod pachą czy w pupce?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadła mu teraz ale widze ze oko mu łzawi moze od Kataru kurde moze to wsYstko przez zeby bo gryzie rece i mój bark jak opętany a ja na nic nie mam siły a on tak marudzi i płacze normalnie masakra dzis :( ale maścią podarowalam i nie widze efektu zadnego i juz sama nie wiem o ci chodzi. Tymek wazy ok 7800 a mierze mu takim na podczerwień. Dzis tylko cyc pomaga normalnie wpada w takie histerie ze szok.

Za to dynię wciągnął az uszy munsię trzęsły dzis rano mu w ekologicznym kupiłam i dałam kilka łyżek a on chciał zjesc jeszcze ale na pierwzy raz nie chciałam przesadzać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 16:47

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo zdrówka, zdrówka dla was. my tez dzisiaj dynia z ziemniaczkiem, nic jeszcze nie zjadł w takim tempie:) ale byl ryk jak sie skończyło, musiałam szybciutko karmić:)
    za chwilę dostanie jabłuszko na deser. Mam nadzieję, że wam szybciutko przejdzie. Mój ostatnio też ma katar ale ewidentnie na zęby, do tego baaaardzo dużo gęstej śliny i aż nią wymiotuje często. niby ulanie po jedzeniu ale to nie jest mleko tylko taka gęta ślina właśnie. oj czeka nas ciężka przeprawa z tymi ząbkami, no ale każdy to musiał przeżyć to i my damy radę.Trzymajmy się wszystkie:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kzgo,na żeby moze byc i temperatura i rozwolnienie. Oczko, to moze gdzieś go zawialo lekko albo rzeczywiście od katarku. Trzymajcie sie i dużo zdrowia.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla Tymusia!!!!!!
    Ja na allegro kupuję. Teraz rozglądałam się za spodenkami, to jak są w dwupaku to rzeczywiście przyciągają moją uwagę. Miriam dobrze je opisz, zaznaczaj marki bo dużo osób szuka po firmach np. NEXT,H&M itd

Miriam lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :)

Kozgo zdrowia dla Tymka mam nadzieje ze to zeby nie choroba

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze czy mozliwe zeby to był juz lek separacyjny Tymek nie chce byc u nikogo na rekach tylko mama i mama nawet do meza albo to przeziebienie dzis duzo na cycu jestesmy oby pomogło.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia,jak tam pierwszy dzien w pracy minął?

Kozgo, moze Tymus ma tyko taki dzień dzis...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem ciekawa, jak tam pierwszy dzień w szkole :) Walabia?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Walabia jak tam pierwszy dzien ?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie poszłam na rozpoczęcie roku szkolnego :)
    Zaczynam od jutra!

hahaha

Niesmiala, Miriam lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nas zrobiłaś :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobre :)
    No tak wtorki i piątki :)

U nas masakra Tymek tak rozpaczą gorączka lata raz w jedna raz w długa i pierwszy raz od urodzenia rozbudził sie z placem po położeniu sie spac na noc normalnie po pol h rozpacz :/ żelem posmarowalam na zeby ale to pol h zadziałało.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alma my jyż mamy maluszki przy sobie bo to kwiecień 2014 :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo, biedny Tymuś :( może w ostateczności daj coś przeciwbólowego jak nie będzie mógł spać...

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
‹‹ 722 723 724 725 726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ