Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kozgo - duuużo zdróweczka dla Ciebie i Tymusia...oby nic poważnego się nie przypałętało do Was...
My po ciężkim poranku i południu...na rehabilitacji chłopak się tak wymęczył, że z powrotem to byla taka histeria, że szok...a jeszcze musieliśmy iść na szczepienie...płakał przy wkłuciu, ale w miarę szybko się uspokoił...no ale powrót wózkiem był masakryczny...no i ważymy 7100 i powoli możemy zajadać inne rzeczy...
Ja jakoś jeszcze na allegro ciuszków nie kupowałam, nie wiem czemu...ale wydaje mi się, że te zestawy po trzy rzeczy byłyby okA jak już mowa o wystawianiu rzeczy: zawsze na allegro kupowałam tylko, może mi ktoś wytłumaczyć, jak wystawić coś na allegro?
-
Spadła mu teraz ale widze ze oko mu łzawi moze od Kataru kurde moze to wsYstko przez zeby bo gryzie rece i mój bark jak opętany a ja na nic nie mam siły a on tak marudzi i płacze normalnie masakra dzis
ale maścią podarowalam i nie widze efektu zadnego i juz sama nie wiem o ci chodzi. Tymek wazy ok 7800 a mierze mu takim na podczerwień. Dzis tylko cyc pomaga normalnie wpada w takie histerie ze szok.
Za to dynię wciągnął az uszy munsię trzęsły dzis rano mu w ekologicznym kupiłam i dałam kilka łyżek a on chciał zjesc jeszcze ale na pierwzy raz nie chciałam przesadzać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 16:47
-
Kozgo zdrówka, zdrówka dla was. my tez dzisiaj dynia z ziemniaczkiem, nic jeszcze nie zjadł w takim tempie:) ale byl ryk jak sie skończyło, musiałam szybciutko karmić
za chwilę dostanie jabłuszko na deser. Mam nadzieję, że wam szybciutko przejdzie. Mój ostatnio też ma katar ale ewidentnie na zęby, do tego baaaardzo dużo gęstej śliny i aż nią wymiotuje często. niby ulanie po jedzeniu ale to nie jest mleko tylko taka gęta ślina właśnie. oj czeka nas ciężka przeprawa z tymi ząbkami, no ale każdy to musiał przeżyć to i my damy radę.Trzymajmy się wszystkie:) -
Zdrówka dla Tymusia!!!!!!
Ja na allegro kupuję. Teraz rozglądałam się za spodenkami, to jak są w dwupaku to rzeczywiście przyciągają moją uwagę. Miriam dobrze je opisz, zaznaczaj marki bo dużo osób szuka po firmach np. NEXT,H&M itdMiriam lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe dobre
No tak wtorki i piątki
U nas masakra Tymek tak rozpaczą gorączka lata raz w jedna raz w długa i pierwszy raz od urodzenia rozbudził sie z placem po położeniu sie spac na noc normalnie po pol h rozpaczżelem posmarowalam na zeby ale to pol h zadziałało.