X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pytanie do dziewczyn które kupują używane ubranka na allegro :) przebrałam szafę Zoi wczoraj i mam zamiar wydstawić ubranka na allegro tylko kurde nie wiem czy lepiej pake zrobić czy na szt. i stąd moje pytanie do was co myślićie :D

• Ewelina Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najchętniej poluję na zestawy np. 3 sweterki albo 3 pary spodenek. Chyba, że coś droższego typu kombinezon, to może być pojedynczo. Miriam, czy to oznacza, że nie odkładasz ubrań dla rodzeństwa Zojki? :D

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina nie odkładam boje się drugiego takiego egzemplarzu :D to po pierwsze a po drugie to mimo iż bardzo bym chciała dwie córeczki to zawsze może być chłopiec :P

Ewelina lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zazwyczaj nie patrze wogole na paczki albo pojedyncze albo tak jak Ewelina 2 lub 3 sztuki. Kurcze czujemy dię z Tymkiem coraz gorzej mały ma troche podwyższona temp ale nie jakos strasznie kutde oby sie nic okropnego nie przyplątało.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo - duuużo zdróweczka dla Ciebie i Tymusia...oby nic poważnego się nie przypałętało do Was...

My po ciężkim poranku i południu...na rehabilitacji chłopak się tak wymęczył, że z powrotem to byla taka histeria, że szok...a jeszcze musieliśmy iść na szczepienie...płakał przy wkłuciu, ale w miarę szybko się uspokoił...no ale powrót wózkiem był masakryczny...no i ważymy 7100 i powoli możemy zajadać inne rzeczy...

Ja jakoś jeszcze na allegro ciuszków nie kupowałam, nie wiem czemu...ale wydaje mi się, że te zestawy po trzy rzeczy byłyby ok :) A jak już mowa o wystawianiu rzeczy: zawsze na allegro kupowałam tylko, może mi ktoś wytłumaczyć, jak wystawić coś na allegro? ;)

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, obserwuj temp i jeśli wzrośnie, to daj czopek - pół albo ćwierć. Ile Tymek ma teraz? Mierzy pod pachą czy w pupce?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spadła mu teraz ale widze ze oko mu łzawi moze od Kataru kurde moze to wsYstko przez zeby bo gryzie rece i mój bark jak opętany a ja na nic nie mam siły a on tak marudzi i płacze normalnie masakra dzis :( ale maścią podarowalam i nie widze efektu zadnego i juz sama nie wiem o ci chodzi. Tymek wazy ok 7800 a mierze mu takim na podczerwień. Dzis tylko cyc pomaga normalnie wpada w takie histerie ze szok.

Za to dynię wciągnął az uszy munsię trzęsły dzis rano mu w ekologicznym kupiłam i dałam kilka łyżek a on chciał zjesc jeszcze ale na pierwzy raz nie chciałam przesadzać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2014, 16:47

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo zdrówka, zdrówka dla was. my tez dzisiaj dynia z ziemniaczkiem, nic jeszcze nie zjadł w takim tempie:) ale byl ryk jak sie skończyło, musiałam szybciutko karmić:)
    za chwilę dostanie jabłuszko na deser. Mam nadzieję, że wam szybciutko przejdzie. Mój ostatnio też ma katar ale ewidentnie na zęby, do tego baaaardzo dużo gęstej śliny i aż nią wymiotuje często. niby ulanie po jedzeniu ale to nie jest mleko tylko taka gęta ślina właśnie. oj czeka nas ciężka przeprawa z tymi ząbkami, no ale każdy to musiał przeżyć to i my damy radę.Trzymajmy się wszystkie:)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kzgo,na żeby moze byc i temperatura i rozwolnienie. Oczko, to moze gdzieś go zawialo lekko albo rzeczywiście od katarku. Trzymajcie sie i dużo zdrowia.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrówka dla Tymusia!!!!!!
    Ja na allegro kupuję. Teraz rozglądałam się za spodenkami, to jak są w dwupaku to rzeczywiście przyciągają moją uwagę. Miriam dobrze je opisz, zaznaczaj marki bo dużo osób szuka po firmach np. NEXT,H&M itd

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :)

Kozgo zdrowia dla Tymka mam nadzieje ze to zeby nie choroba

• kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze czy mozliwe zeby to był juz lek separacyjny Tymek nie chce byc u nikogo na rekach tylko mama i mama nawet do meza albo to przeziebienie dzis duzo na cycu jestesmy oby pomogło.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia,jak tam pierwszy dzien w pracy minął?

Kozgo, moze Tymus ma tyko taki dzień dzis...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez jestem ciekawa, jak tam pierwszy dzień w szkole :) Walabia?

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Walabia jak tam pierwszy dzien ?

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie poszłam na rozpoczęcie roku szkolnego :)
    Zaczynam od jutra!

hahaha

Niesmiala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale nas zrobiłaś :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe dobre :)
    No tak wtorki i piątki :)

U nas masakra Tymek tak rozpaczą gorączka lata raz w jedna raz w długa i pierwszy raz od urodzenia rozbudził sie z placem po położeniu sie spac na noc normalnie po pol h rozpacz :/ żelem posmarowalam na zeby ale to pol h zadziałało.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alma my jyż mamy maluszki przy sobie bo to kwiecień 2014 :)

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 1 września 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo, biedny Tymuś :( może w ostateczności daj coś przeciwbólowego jak nie będzie mógł spać...

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
‹‹ 722 723 724 725 726 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ