Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz co, Miriam - ona tak podgoniła w ostatnim miesiącu. Normalnie przybierała 100 g na tydzień. A od ostatniego szczepienia aż kilogram. Sama się zdziwiłam, zakładałam jakieś 6 kg. A wydawało mi się, że wręcz za mało je - ona je teraz bardzo krótko - ze 2 minuty i najedzona. Ale w nocy 2,3 razy, a nie raz jak było do 4 miesiąca.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakcza Zoja tez je po 3-5 razy w nocy cały czas choc dzis od 23 do 6 rano było tylko jedno jedzenie normalnie byłam w szoku od 6 było drugie pózniej 3 i 4 ale wstalysmy o 10 wiec tego nie liczę zawsze od 23 do 6 buło minimum 3 a tu szok dzis szok
-
Miriam normalnie robi Ci się aniołeczek grzeczny:) u mnie dzis masakra, mam nadzieje że to punkt kulminacyjny tego wychodzenia ząbków i gorzej nie będzie. Po raz pierwszy nie zjadł obiadku!! dopiero za drugim podejściem po piersi i krótkiej drzemce. Ciekawe jak będzie po południu, muszę go zabrać na ten piknik z pracy bo nie mam co z nim zrobić ale nie wiem czy to nie będzie dla nas męczarnia.
-
Cholera, tak się cieszyłam pięknymi włosami. .. A tu i mnie dopadło wypadanie. .. Mówię o tym mężowi, a on ze wie. Skąd wiesz, pytam, on na to - widzę po dziecku. Ja - co? On - no na ubranku, w pieluszki, w rączce - wszędzie twoje włosy. .. Kurde Kurde, CO Robić? Pytałyscie lekarza? Suplementy? Jakie?
-
Haha! I'm back!
Fajnie tak jak wszyscy się martwią Internet mi siadł, ale dzisiaj podpisałam umowe i mam szybkie łącze więc się nie opędzicie ode mnie.
A tak w ogóle to brakowało mi was. Taka sie czułam samotna i odcięta od świata.olala81, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
Ooo, Aphrodita, kręcone? Ekstra! Ja też chcę! To chyba bardziej wpływ karmienia niż ciąży. Po porodzie.mialam jak z reklamy, a w ciąży mi się bardzo zagęściły.
Olala - może właśnie. atrakcje będą miały dobry wpływ na małego.
Doris, wiem ze tam jesteś! Dawaj zdjęcie Zośki raz.dwa! -
doris85 wrote:Haha! I'm back!
Fajnie tak jak wszyscy się martwią Internet mi siadł, ale dzisiaj podpisałam umowe i mam szybkie łącze więc się nie opędzicie ode mnie.
A tak w ogóle to brakowało mi was. Taka sie czułam samotna i odcięta od świata.
-
Tez zażywam suplementy ale wlosy i tak leca jak glupie:-/mam tylko nadzieje,ze przejdzie. Podobno przechodzi jak przestaje sie karmić piersią ale ile w tym prawdy to nie wiem.
te nasze forumowe dziewczynki ale slodziaki;) tez muszę Franka zmierzyć...
witamy Cię Doris znow w naszym świecie hegemonia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 14:14
-
Dziewczyny znowu sie wtrsce, bo moj Lukasz we wtorek bul mierzony i ma juz 71 cm a wazy 6770, kurde i tak mysle skad taki wzrist i czy to normalne?
A wlosy wypadaja, bo wypadaja za okres ciazy kiedy niemal wcale nie wypadaly, takze i tak i tak musza wypasc w tinowych ilosciach;( -
makcza hormony w ciązy tak regulują, że w trakcie ciąży włosy niemal nie wypadają a po właśnie ok 3 miesiącach, kiedy hormony "wracają do normy", to właśnie włosy wypadają trochę więcej niż normalnie, żeby "wyrównać" działanie hormonów w ciązy:) także to jest najzupełniej normalne i nie ma się czym przejmować, bo nie przeskoczymy tego niestety:P
-
nick nieaktualny