X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy juz zaproszenia niedrogie ładne ze zdjęciem o takie na Allegro zamawiane za 1,40 chyba

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hrn0k8.jpg

Karina1989 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewcxyny teraz ja z innej beczki czy jest jakaś chętna na tule? Bo mam możliwość zamówienia za 370zl ale przy. 5 chętnych przy 10 było by jeszcze taniej i sie zastanawiam czy może któraś z was by chciała i czy może na bazarku na belly zapytać bo nowy temat to chyba przegięcie bo i tak tu burdel jak nie wiem

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Ja też na allegro zamawiam :)

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris witaj spowrotem :)

Aphrodita cudne zdjecia mi akurat na zaproszenie bardziej pierwsze:)

Olala ale biedny Oli ah okropne zebole:/ ale jak on pięknie trzyma dwoma raczkami i przekłada mój jezeli chodzi o trzymanie rożnych rzeczy to mega leniuch, ostatnio najbardziej lubi wyczyniać cuda z językiem mlaszcze, wyciąga go łapie palcami istne szaleństwo.

My dzis dzien generalnego sprzątania kuchni i ledwo zyje bleh jeszxze na chwile w ikei bylismy.

Makcza mi tez tak wypadanie wlosow tłumacza Pani doktor wiec nie na co sue strsować ja w domu musze miec związane bo inaczej włosy sa wszędzie wlasnie w ręku Tymka w pieluchach itd

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 22:31

Makcza, olala81, walabia, Lissa lubią tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koral, nie żartuj tak nawet hehe nie zebym nie chciala rodzeństwa dla Franka, bo bardzo chce no kurde ale jeszcze nie teraz ;)

dla mnie tez drugie zdjęcie lepsze,choć zastanawiałam sie dluga chwile bo Emilka to sama slodycz.

Doris, normalnie rosnie Ci modelka. Juz nie mogę sie doczekac kiedy ujrzę Zosię w kiteczkach.

Miriam, czyli jednak chrzest sie odbędzie ;)

tez musze zmierzyć Franczesko;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wywoływałyście moze zdjecia przez neta? Chce wywolac sporo zdjęć Franka i wiem,ze przez Internet czasem sie oplaca. Znacie jakieś fajne strony?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 17:41

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiek jest obłędny! Nie da się ukryć, że włosy to podstawa urody u dziewczynek ;) Dlatego lysolkom tak ładnie w opaskach i czapeczkach, tak jak Emilce. Drugie zdjęcie lepsze.

Mnie znowu nie będzie do poniedziałku - do usłyszenia !

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja tez wlasnie bym chciała w miarę tanio i porządnie przez internet.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia ja mam okres regularnie. Chyba już 4 za sobą.
    Co do zdjęć to czasami warto kupić sobie na grouponie czy innych takich voucher. Często są fajne okazje np za 17 zł 100 zdjęć.
    Kiedyś w ten sposób zamawiałam 200 zdjęć, ale to było kilka lat temu.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A znacie może jakiś fajnych fotografów z krk? Marzy mi się sesja niemowlęca

A i moze polecicie jakąs kaszke na wieczór. Zośka niechce jesc sinlacu z bebilonem ani samego. Nie wiem co jej dawać. Je tylko warzywka, owoców tez nie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 18:35

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My ostatnio wywoływaliśmy 200 zdjęć przez allegro fotosmart, wyszło ok 60 zł z przesyłką, samo wywołanie 40.
    Jestesmy juz po pikniku, pierwsze pół godziny było marudzenie straszne, musiałam nosić, ale później już był bawidamkiem, najmłodszy, więc w centrum zainteresowania i to mu odpowiadało.

01582n0ast4hm7dp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Wróciłam. Żyję. Ledwo. Na ostatniej lekcji, myślałam, że mi za przeproszeniem cycki eksplodują. Miałam od 11.00 tylko jedną przerwę, w której zdążyłam odciągnąć pokarm :(
    A teraz koniec narzekania!
    Zdjęcia Franka wywołuję zawsze przez empik photo i odbieram osobiście. Mają spore zniżki przy większej ilości.
    Olala, biedny Oliwier! U nas pyszczek Sophie już dawno nie działa, za to pomagają kopytka - próbowałaś?
    Zosia cudna! A Emilka jaka słodycz! Drugie zdjęcie jak dla mnie wygrywa.
    Doris, a nie dawałaś Zosi kleiku jeszcze? Mój Franek się nim zajada. Gotuję na wodzie, z dodatkiem owoców. Mniam.
    Wyciągnęłam już spacerówkę z pawlacza (odkupiliśmy od znajomych quinny 3w1) i po obejrzeniu doszlismy do wniosku, że nasze dziecko w takim zniszczonym wózku jeździć nie będzie. Jak kupowaliśmy, to widzieliśmy, że jest mocno zużyty, ale chyba nam to aż tak bardzo nie przeszkadzało. A teraz... brrr. Na szczęście znalazłam samo siedzisko w super stanie na allegro za 150 zł. No i od razu kupiliśmy. Już nie mogę się doczekać przesiadki Franciszka.

Miriam, brawo dla Zojki! Jeszcze nie raz Cię zaskoczy!
    Koral, chciałam Ci zrobić prezent i poszłam dziś do biblioteki u mnie w szkole z nadzieją, że wypożyczę książkę Bajkowskiej, ale niestety nie było :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:16

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris, Emilka też nie bardzo za deserkami. Mówiłam pediatrze o tym i mi powiedziała, że jeśli je warzywka to nie ma się czym przejmować.
    Ja częściej daję Emilce soczki bo za nimi przepada. Deserki niestety to w większości ja zjadam.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy wasze łazienki po kąpilei dzieci tez są już caaaaałe mokre? Oli odkrył parę dni temu chlapanie no i macha rękami i nogami tak, że mąż cały mokry no i łazienka zalana, ja się właśnie ewakuowałam.
    Walabia mały próbuje i pyszczek i grzbiet i kopytka i po chwili dzikie wrzaski ze złości bo nic nie pomaga.

01582n0ast4hm7dp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala, Franek też odkrył chlapanie ręką :D ale u nas gorzej: my kąpiemy go w sypialni! W łazience nie ma miejsca na wanienkę. Już nie mogę doczekać się kiedy usiądzie, bo będzie mógł się kąpać w brodziku (mamy głęboki).
    A z zębami, to chyba trzeba uzbroić się w cierpliwość i jakoś przeczekać. Strasznie to trudne.

ot1z8e0.png

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My sie przenosimy niedlugo do lazienki;) do tej pory kąpaliśmy Frania w sypialni,bo wygodniej do przewijaka. No ale Franus tez odkrył chlapanie nogami i wygoda juz sie nie oplaca ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:13

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Bea_tina Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to mój Łukaszo odkrył to z 3 dni temu, kąpiemy Go w kuchni, wczoraj i dziś to już kataklizm, ja mokra, mąż mokry, a kuchnia pływała! Za to Łukaszo zachwycony!
    Najgorzej, bo on się już nie mieści do wanienki, a nie mam wanny tylko prysznic i musze czekać, żeby siedział, żeby przejść do brodzika! Tyle, że to jeszcze kawał czasu, a on rośnie i rośnie! Wy już doświadczone mamuśki, może macie dla mnie jakąś złotą poradę :D?

1usapiqvs8bdmaac.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatina, może kup coś takiego?
    http://allegro.pl/dmuchany-basen-brodzik-play-box-85-roz-intex-57100-i4501636318.html

My mamy podobny dmuchany basenik i zabieraliśmy go na wyjazdy. Super się sprawdzał.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:27

Bea_tina lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

‹‹ 732 733 734 735 736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ