Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewcxyny teraz ja z innej beczki czy jest jakaś chętna na tule? Bo mam możliwość zamówienia za 370zl ale przy. 5 chętnych przy 10 było by jeszcze taniej i sie zastanawiam czy może któraś z was by chciała i czy może na bazarku na belly zapytać bo nowy temat to chyba przegięcie bo i tak tu burdel jak nie wiem
-
Doris witaj spowrotem
Aphrodita cudne zdjecia mi akurat na zaproszenie bardziej pierwsze:)
Olala ale biedny Oli ah okropne zebole:/ ale jak on pięknie trzyma dwoma raczkami i przekłada mój jezeli chodzi o trzymanie rożnych rzeczy to mega leniuch, ostatnio najbardziej lubi wyczyniać cuda z językiem mlaszcze, wyciąga go łapie palcami istne szaleństwo.
My dzis dzien generalnego sprzątania kuchni i ledwo zyje bleh jeszxze na chwile w ikei bylismy.
Makcza mi tez tak wypadanie wlosow tłumacza Pani doktor wiec nie na co sue strsować ja w domu musze miec związane bo inaczej włosy sa wszędzie wlasnie w ręku Tymka w pieluchach itd -
Koral, nie żartuj tak nawet hehe nie zebym nie chciala rodzeństwa dla Franka, bo bardzo chce no kurde ale jeszcze nie teraz
dla mnie tez drugie zdjęcie lepsze,choć zastanawiałam sie dluga chwile bo Emilka to sama slodycz.
Doris, normalnie rosnie Ci modelka. Juz nie mogę sie doczekac kiedy ujrzę Zosię w kiteczkach.
Miriam, czyli jednak chrzest sie odbędzie
tez musze zmierzyć Franczesko;) -
Tusia ja mam okres regularnie. Chyba już 4 za sobą.
Co do zdjęć to czasami warto kupić sobie na grouponie czy innych takich voucher. Często są fajne okazje np za 17 zł 100 zdjęć.
Kiedyś w ten sposób zamawiałam 200 zdjęć, ale to było kilka lat temu.
-
A znacie może jakiś fajnych fotografów z krk? Marzy mi się sesja niemowlęca
A i moze polecicie jakąs kaszke na wieczór. Zośka niechce jesc sinlacu z bebilonem ani samego. Nie wiem co jej dawać. Je tylko warzywka, owoców tez nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 18:35
-
My ostatnio wywoływaliśmy 200 zdjęć przez allegro fotosmart, wyszło ok 60 zł z przesyłką, samo wywołanie 40.
Jestesmy juz po pikniku, pierwsze pół godziny było marudzenie straszne, musiałam nosić, ale później już był bawidamkiem, najmłodszy, więc w centrum zainteresowania i to mu odpowiadało. -
Hej. Wróciłam. Żyję. Ledwo. Na ostatniej lekcji, myślałam, że mi za przeproszeniem cycki eksplodują. Miałam od 11.00 tylko jedną przerwę, w której zdążyłam odciągnąć pokarm
A teraz koniec narzekania!
Zdjęcia Franka wywołuję zawsze przez empik photo i odbieram osobiście. Mają spore zniżki przy większej ilości.
Olala, biedny Oliwier! U nas pyszczek Sophie już dawno nie działa, za to pomagają kopytka - próbowałaś?
Zosia cudna! A Emilka jaka słodycz! Drugie zdjęcie jak dla mnie wygrywa.
Doris, a nie dawałaś Zosi kleiku jeszcze? Mój Franek się nim zajada. Gotuję na wodzie, z dodatkiem owoców. Mniam.
Wyciągnęłam już spacerówkę z pawlacza (odkupiliśmy od znajomych quinny 3w1) i po obejrzeniu doszlismy do wniosku, że nasze dziecko w takim zniszczonym wózku jeździć nie będzie. Jak kupowaliśmy, to widzieliśmy, że jest mocno zużyty, ale chyba nam to aż tak bardzo nie przeszkadzało. A teraz... brrr. Na szczęście znalazłam samo siedzisko w super stanie na allegro za 150 zł. No i od razu kupiliśmy. Już nie mogę się doczekać przesiadki Franciszka.
Miriam, brawo dla Zojki! Jeszcze nie raz Cię zaskoczy!
Koral, chciałam Ci zrobić prezent i poszłam dziś do biblioteki u mnie w szkole z nadzieją, że wypożyczę książkę Bajkowskiej, ale niestety nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 19:16
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
czy wasze łazienki po kąpilei dzieci tez są już caaaaałe mokre? Oli odkrył parę dni temu chlapanie no i macha rękami i nogami tak, że mąż cały mokry no i łazienka zalana, ja się właśnie ewakuowałam.
Walabia mały próbuje i pyszczek i grzbiet i kopytka i po chwili dzikie wrzaski ze złości bo nic nie pomaga. -
olala, Franek też odkrył chlapanie ręką ale u nas gorzej: my kąpiemy go w sypialni! W łazience nie ma miejsca na wanienkę. Już nie mogę doczekać się kiedy usiądzie, bo będzie mógł się kąpać w brodziku (mamy głęboki).
A z zębami, to chyba trzeba uzbroić się w cierpliwość i jakoś przeczekać. Strasznie to trudne.
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
Dziewczyny to mój Łukaszo odkrył to z 3 dni temu, kąpiemy Go w kuchni, wczoraj i dziś to już kataklizm, ja mokra, mąż mokry, a kuchnia pływała! Za to Łukaszo zachwycony!
Najgorzej, bo on się już nie mieści do wanienki, a nie mam wanny tylko prysznic i musze czekać, żeby siedział, żeby przejść do brodzika! Tyle, że to jeszcze kawał czasu, a on rośnie i rośnie! Wy już doświadczone mamuśki, może macie dla mnie jakąś złotą poradę ? -
Beatina, może kup coś takiego?
http://allegro.pl/dmuchany-basen-brodzik-play-box-85-roz-intex-57100-i4501636318.html
My mamy podobny dmuchany basenik i zabieraliśmy go na wyjazdy. Super się sprawdzał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 20:27
Bea_tina lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73157.png