Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza moich włosów też jest pełno, Julka w buzi nawet czasem ma. Tak lubię chodzić w rozpuszczonych. Tak teraz śpię i chodzę w spiętych. Mam juz dosć , mój mąż ma codziennie do obiadu dodatek w postaci włosa. Po 1 ciąży miałam to samo trwało 4miesiące ale wtedy obcięłam wlosy zeby krótsze wypadaly. A teraz nie chcę bo mam już takie długie i czuje się w nich bardziej kobieco.
Wiecie że ja jeszcze okresu nie miałam. Od kilku dni boli mnie brzuch jak na @ i mam obfity śluz ale poza tym nic. Po Emilce mi wywoływała luteiną po 4 miesiącach. I poźniej był regularny .
Śliczne te księżniczki, każda ma swój urok i coś co przyciąga wzrok -
Olala ja tak jak Ty i lekarz mowil ze do czasu az bede karmiła piersia ile brała to nie bede miała.
Pisałam Wam jakis czas temu ze byłam u gin i powiedział ze mam przesunięta w lewo macice i albo to zrosty albo cos z jajnikiem i od dwóch dni boli mnie dol brzucha po lewej stronie, a usg u mojego gin dopiero 8.10:( ale moze sproboje dostać sie w środę heh oby to nic poważnego nie było
Tusia Franek mega i jakie super trampeczki:) on to zaszwsze taki uśmiechnięty:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 22:14
Tusia89 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Walabia, Kozgo jednak od dwóch dni Franek już nie chce tak sobie dłużej leżeć, chce na rączki... częściej niż wcześniej, mam nadzieję, że to chwilowe, ale fakt... uwielbiamy tak leżeć na łóżku i się wygłupiać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 22:29
-
Tusia ja bym mogła na niego patrzec godzinami i cały czas go całować Haha mam świra na jego punktcie jak każda mamusia hehe
Dzis tak mnie bolało ze ledwo sie mogłam wyprostować ale moze to moje nadwrażliwe jelito sie odzywa obyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 23:41
-
Jestescie boskie dziewczyny z Waszymi maluszkami
Walabia, ja od tyvodnia z przymusu jezdze w spacerowce i jestem zachwycona. Franio na płasko ale wszystko widzi i dumny jak książe hehe
A ja tez nie mam okresu i do niego nie tęsknię :p ide spac bo godzina masakryczna. Obiecuje udzielac sie wiecej ale mnie nigdy w chałupie nie ma.
-
Hej,
Wczoraj zapoczatkowalam powrót do życia. Zostawiłem mała z mężem i poszłam na imprezie ze stara paczka. A to sie znajomi zdziwiło, ze przyszłam i jeszcze tyle komplementow dostałam wprawdzie tylko 2 godzinie ale klimacik był. Eh trzeba te elementy układanki poskladac do kupy co nie? -
hmm. Mi nie brakuje jeszcze "poprzedniego życia". Serio. Ciekawe, czy kiedyś zatęsknię do niego. Mam wrażenie, że przez parę ostatnich lat brakowało mi właśnie Franka. Szkoda, że tak późno zdecydowaliśmy się na dziecko
https://www.maluchy.pl/li-73157.png