Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hieronim,body w chmurki, narzuta, wszytko tu pasuje do Franciszka poety. Jest sliczny. I masz racje Walabia,ze nie zakładasz mu kolorowych rzeczy. On tak blogo i spokojnie wygląda w pastelach. Do tego te pulaski, które mam wrażenie dostaje z każdym zdjeciem większe sliczny chlopiec.
-
Nieśmiała, gdybym nie wiedziała, to w życiu bym nie powiedziała, że to Twój Franko ;)hehe
byłam zobaczyć do Franka i był spocony(wcześniej przy karmieniu też sie spocił. Nie jakoś mocno ale się spocił) Zmierzyłam mu temperaturę i wyszło 35.8... Jakieś osłabienie...? Eh... Mam nadzieję,ze to chwilowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2014, 21:17
-
U nas dzisiaj ciężki wieczór. Zośka tak rozpaczliwie płacze, zaciska wargi i robi takie mmmm mameme. Tak mi jej żal. Usypiam ja juz tylko w wózku a karmienie na zadanie. Nie tak to miało wyglądać. Kompletnie straciłam kontrole i mam poczucie niemocy
-
doris, nie da się "ustawić" dziecka na stałe. Te nasze brzdące codziennie przeżywają tyle emocji, że zawsze nas coś zaskoczy. A usypianie w wózku i karmienie na żądanie może właśnie u Was jest tymczasowym, ale jedynym skutecznym rozwiązaniem. Na pewno nie wiecznym!
https://www.maluchy.pl/li-73157.png