Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak to zdjecie Tymka do dokumentu ale taki mega niepodobny na żywo rudy nie jest hehe.
Tusia ups ale mysle ze maz Ci wybaczy i beda super imieniny:)
My z mama i siostdzenicami na placyku.
Olala mój tez w pracy cały weekend i tydzien dopiero następny weekend wolny ale czekam z utęsknieniem na nasz urlop.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 13:34
-
Naszczęście mój mąż sie tylko śmiał, bo na szybko wymyśliłam "niespodzianke" która i tak nie wypaliła. Mimo,iż twierdzi,E nie jest mu przykro, to pewnie trochę i tak bylo. Przecież kazdemu by bylo przykro. No ale juz jest ok.
Kozgo, na urlopie to sobie odbijecie z nadwyżką. Wiec teraz warto czekać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydoris85 wrote:Poza tym z jedzeniem kiepsko. Jak tu czytam ile wasze dzieci jedzą to mam dola. Zośka to max 40ml warzywek na raz zje poza tym owoców nie, kaszki nie, mm nie, butelki nie, niekapka nie. Cycek chyba do 18 tki będzie.
Spróbuj z bidonem znajoma logopeda mi mówiła żebym juz butli broń Boże Zojce nie dawała jak jest bez smoka i bez butelki tylko wlasnie bidon ze słomką albo doidy cupWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 17:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoral znam bliźniaków którzy poka z bidonow od 4 miesiąca odrazu zalapali logopeda mówiła ze jak bede rozszerzać diwte to odrazu bidon albo wlasnie doidy cup czyli. Ok 6 miesiąca bo tak mam zamiar rozszerzać mówiła ze dxiwcko szybko załapuje o co chodzi bo bidon ma podobnie jak pierś trzeba zassac tulko trzeba bardzo dbać o higienę no słomki lubia gromadzić sporo brudu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 19:13
-
Ja mam wrażenie, ze Zoskaa w ogóle nie chce płynów . A i po bebilonie chyba ma czerwone plamy na brodzie.
Jasne, ze cycek najlepszy ale jajuzmam powoli dość, bo w nocy nie karmie i mała nadrabia często w dzien. Chciałabym moc czasem męża zostawić z mała.
Miriam, kombinezonik jest używany kap ahl, dostałam w jakiejś paczce. Nie mam szczęścia do używek. Jak wchodzę to same szmaty śmierdzące widzę. A feeeeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 19:28
-
Mi też wydaje się z każdym dniem większy, a jak się urodził to się tak martwiłam, że taki malutki i tak słabo przybierał A teraz to bym chciała żeby trochę przystopował, bo już nie mam siły go dźwigać, zwłaszcza jak wracam z nim i zakupami na moje 4 piętro.
-
Hej dziewczynki .
Pomysł na zdjęcia mniej atrakcyjne uważam za genialny
Olala śmiałam sie długo i płakałam na przemian zdjęcie genialne .
Kozgo Haha No jak nic rudzielca nie wpuszcza
Zoja hehe. O ma szanse utrzymać sie na podium ale do zwycięstwa to jeszcze wiele zdjeć przed nami
Kochane te Wasze brzdace podczytuję Was ale nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich tematów .
Ja mojemu podawałam już indyka i królika teraz myśle o wołowinie mały wcina wszystko a i od 3 dni podaje mu na wieczór kaszkę z glutenem na razie jest ok .
My nadal na wsi sielanka trwa w piątek przylatuje maź już upatrzylam noclegi w szklanych domach w Zakopanem na 3 noce myślimy pojechać w trójeczke
Mój chwyta ale łydki palce łapie od czasu do czasu ale nie jest w stanie złapać pulpety mały No i daje mu do mamlania chrupki wyglądają jak cygary hehe uwielbia śmieje sie w głos cały czasusmiecham sie do niego od razu oddaje uśmiech jest genialnyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2014, 22:50
Makcza lubi tę wiadomość
-
Wróciliśmy. Fajnie Lissa żeś się odezwała.
Jak dla mnie ex aequo Framek Walabii, Zojka z 2 zdjęciem i dziecko bez płci Oli. Tez chętnie wezmę udział, tylko do tej pory usunąłem brzydkie zdjęcia.
Ja nadal nie mam okresu i nadal karmię tylko piersią i dobrze mi z tym.Lissa lubi tę wiadomość