Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooooo bliźniaki wymiatają co do podobieństwa, patrzac na zdjęcie, mialam takie samo odczucie co Makcza.
Franko również uroczy
Olala, juz z temperatura ok. Moze to chwilowe osłabienie bylo... Choć dalej sie czesto poci...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 12:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mi się też tak wydaje Walabio na podstawie zdjęć
Koral bliźniaki są słodziaki i na tym zdjęciu rzeczywiście nie są identyczni.
Niedawno wróciłam ze spaceru i chyba mam coraz mniej siły, to 4 piętro z małym i zakupami mnie po prostu wykańcza, a teraz od 15 minut nie przestaje mi lecieć krew z nosa:( -
Doris piękne zdjęcia, a czy Zosia się już trochę uspokoiła? bo na zdjęciach wygląda jak oaza spokoju.
tusia my od ok 3 tygodni albo i miesiąc juz używamy 4 i jestem bardzo zadowolona, bo z 3 już często wyciekało jak była duża kupa.
moje dziecko dzisiaj wyje jak tylko odsunę się na krok już mi się śmiać normanie z niego chce albo płakać sama nie wiem. wrzeszczy jak opętany, coraz głośniej i wyżej aż przyjdę do niego. -
Doris, te zdjęcia to piękno wcielone. Zazdroszczę włosów, Kira również Pewnie na spacerach się przechodnie zachwycają Zośką, co? Mnie nadal nikt nie powiedział, że Kira ładna... - oprócz Was oczywiście !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 16:58
doris85 lubi tę wiadomość
-
Dziwne makcza, że nikt nie powiedział, bo to takie grzecznościowe. Fakt często obcy ludzie zwracaja uwagę na włosy. Wkurza mni za to kiedy się pytaja czy to dziwczynka. bo to przeceż oczywiste.
Olala, ano właśnie dziś przed popołudniową drzemką histeria. Rece, rece i tylko rece. Jak padła to spi juz 2h a rano spała 3h. Zabek sie zbliża.
Jak czesto mozna dawac czopki viburcol?