Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Piękne dzieciaczki.
Pozazdrościłam i wrzucam aktualne fotki Stacha.
Na pocieszenie dodam, że Stach też dziś marudny, nie może zasnąć, jak już zaśnie, to budzi się za chwilę i płacze. Najchętniej cały czas byłby na rękach, ale mój kręgosłup protestuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:31
Makcza, Kaja, walabia, Tusia89, Niesmiala, martusia172005, Lissa lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Zosia jest taka słodka do schrupania
Dziewczyny Czy któreś z Waszych dzieci na tak ze nie chce byc u nikogo innego ma rekach tylko u mamy ewentualnie taty ? Mój to ma histerie?
Stach ma super pozycje do snu super chłopak
Mnie tez pytają ciagle czy to chłopiec czy dziewczynka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 18:18
Ewelina lubi tę wiadomość
-
Kozgo no Marcel jest sprzedawczyk do każdego idzie chetnie aż piszczy jak tylko ręce do niego każdy wyciąga aby znim pochodzić moja rodzina duża ,a jak mamy brat ze swoją przyjedzie ,a ma 6 doroslych juz dzieci i tak każdy znim rundke zrobi to ja mam później tylko ryk że leży ,a nie na rękach raz im pozwoliłam teraz już koniec bo cały dzien mamy w płaczu
-
Tusia89 wrote:Stasiu ma taki dorosły wygląd świetny jest w stroju z żabą wymiata nawet przyjął pozycję żaby
Kozgo, my przed chwilą wróciliśmy od teściów i Stachowi dobrze u każdego, byle na rękach.
Gondola wg producenta ma wewnątrz 83 cm i daję jej jeszcze z miesiąc, potem pewnie przymusowo przesiądziemy się do spacerówki. Synek znajomych, od których odkupiliśmy wózek jeździł nią podobno do 9 mca. Nie wiem, jak to możliwe. Muszę zejść do piwnicy i obejrzeć tę spacerówkę, żeby nie było jak u Walabii, chociaż z tego co wiem, to oni długo jeździli w gondoli, a później kupili "parasolkę".
Dziewczyny widzę post Miriam o zamówieniu Tuli - myślicie, że zimą będziemy korzystać z nosidła? I czy jak nam maluchy zaczną chodzić, to będzie przydatne?https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
nick nieaktualny
-
Ewelina ale masz fajną żabę, własnie chciałam zapytać kiedy przenosicie się do spacerówki;)
Mój syn padł dzis bez kąpania i bez jedzenia. czekaliśmy na męża aż wróci z pracy, żeby go wykąpał, zawsze jest to ok 19.30, później jedzenie i spanie. W dzień miał tylko 2 drzemki, rano ok 1,5 godz a po południu pół, więc o 19. 10 po prostu odpłynął. Ciekawe o której obudzi się na karmienie. -
Olala u nas Tymek dzis tez malutko spał w dzien ale nie płakał cały dzien sie śmiał pomijając jak teściowa go na rece brała hehe.
Dziewczyny a kiedy zmienia sie fotelik samochodowy?
My chcemyne tym tygodniu zobaczyc jak Tynek bedzie w spacerówce. -
Olala u nas podobnie dziś z drzemkami, z tym, że Stasiu dotrwał do kąpania i padł zaraz po kolacji .
Miriam, nawet nie wiedziałam, że są takie kurtki! Super to wygląda.
Kozgo, właśnie dziś czytałam o fotelikach tu:
http://www.sosrodzice.pl/foteliki-samochodowe-size/
i też się zastanawiam co dalej. My mamy kiepski fotelik dołączony do wózka w zestawie i chciałabym jak najszybciej go wymienić na coś porządnego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:55
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
he he wywołałam wilka z lasu, właśnie jadł
my na poczatu myśleliśmy, żeby wymienić ok. roku, ale pewnie trzeba będzie jeszcze w ty roku, bo wydaje mi się że niedługo ędzie mu niewygodnie, ma za długie nogi. Macie już coś upatrzonego? my myślimy o maxi cosi. -
witam
kozgo u nas jest to samo, mała akceptuje tylko moje ręce ewentualnie męża- chyba że on chce ją uśpić to wtedy też jest płacz u niego, a do babć na ręce to tylko jak nie ma mnie w pokoju, bo jak wchodze to ona od razu się rwie do mnie i płacze
jestem taka wściekła bo w weekend była u nas siostra męża z bliźniakami i oni jak zwykle usmarkani i z kaszlem, ale moja teściowa jak zawsze stając za nimi mówi do mnie żebym się nie denerwowała bo to tylko alergiczny, tylko że katar alergiczny to jest chyba wodnisty a nie zielone śpiki. Kazałam im nie przychodzić na góre ale ona oczywiście miała to gdzieś bo przecież jej zdaniem to nie katar i ze dwa razy z nimi przychodziła. No i w ten sposób mała w nocy obudziła się z tak zapchanym noskiem i kaszlem że chyba będziemy musiały iść do lekarza.
jestem tak wściekła że jak wróci z pracy to powiem jej co o tym sądze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:08