X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne dzieciaczki.
    Pozazdrościłam i wrzucam aktualne fotki Stacha.

Na pocieszenie dodam, że Stach też dziś marudny, nie może zasnąć, jak już zaśnie, to budzi się za chwilę i płacze. Najchętniej cały czas byłby na rękach, ale mój kręgosłup protestuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 13:31

Makcza, Kaja, walabia, Tusia89, Niesmiala, martusia172005, Lissa lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia jest taka słodka do schrupania :)

Dziewczyny Czy któreś z Waszych dzieci na tak ze nie chce byc u nikogo innego ma rekach tylko u mamy ewentualnie taty ? Mój to ma histerie?

Stach ma super pozycje do snu :) super chłopak :)

Mnie tez pytają ciagle czy to chłopiec czy dziewczynka ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 18:18

Ewelina lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo no Marcel jest sprzedawczyk do każdego idzie chetnie aż piszczy jak tylko ręce do niego każdy wyciąga aby znim pochodzić moja rodzina duża ,a jak mamy brat ze swoją przyjedzie ,a ma 6 doroslych juz dzieci i tak każdy znim rundke zrobi to ja mam później tylko ryk że leży ,a nie na rękach raz im pozwoliłam teraz już koniec bo cały dzien mamy w płaczu :-/

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina Stachu jest czaderski ten usmiech ten sen z wigibasami podobnie jak mój hehehe super

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Makcza Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, Kozgo, nie pomogę. Kira lubi wszystko. Byle tylko coś z nią robić.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stachu jaka żaba śmieszna na ostatnim zdjęciu! :) Wystaje już z tej gondolki.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris, jeśli chodzi o rozróżnianie płci dziecka, to też jest dla mnie niepojęte. Ja od razu widzę kto zacz, nawet bez włosów. Nie mówiąc już o tym, że po ubrankach można poznać :) Choć Kira często w uniseksach, a nawet w ostentacyjnie chłopięcych :)

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziwne bo Tynek miał tak jak Marcel byleby go ktos nosił na rekach a teraz jest akcja mama i koniec niby lek separacyjny przypada na 22-26 tydz czyli jestesmy w połowie, biedne te babcie bo przyjeżdżają do wnuczka a on tylko u mamusi.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stasiu ma taki dorosły wygląd :) świetny jest :) w stroju z żabą wymiata :) nawet przyjął pozycję żaby :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jakby kogos interesowało w auchan deserki gerner sa po 1.99

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Stasiu ma taki dorosły wygląd :) świetny jest :) w stroju z żabą wymiata :) nawet przyjął pozycję żaby :D
    Ma nawet ksywę "żabiszon" :D.
    Kozgo, my przed chwilą wróciliśmy od teściów i Stachowi dobrze u każdego, byle na rękach.
    Gondola wg producenta ma wewnątrz 83 cm i daję jej jeszcze z miesiąc, potem pewnie przymusowo przesiądziemy się do spacerówki. Synek znajomych, od których odkupiliśmy wózek jeździł nią podobno do 9 mca. Nie wiem, jak to możliwe. Muszę zejść do piwnicy i obejrzeć tę spacerówkę, żeby nie było jak u Walabii, chociaż z tego co wiem, to oni długo jeździli w gondoli, a później kupili "parasolkę".
    Dziewczyny widzę post Miriam o zamówieniu Tuli - myślicie, że zimą będziemy korzystać z nosidła? I czy jak nam maluchy zaczną chodzić, to będzie przydatne?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina nie znam Stasia i nie wiem czy bedziecie się nosic zimą ja wiem że Zoje bede nosic bo znam ja już nawet mam upatrzana kurtke na zimę dla dwojga :D

• walabia Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miriam, daj link do kurtki! Ja kupiłam na razie polar :)

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ale masz fajną żabę, własnie chciałam zapytać kiedy przenosicie się do spacerówki;)
    Mój syn padł dzis bez kąpania i bez jedzenia. czekaliśmy na męża aż wróci z pracy, żeby go wykąpał, zawsze jest to ok 19.30, później jedzenie i spanie. W dzień miał tylko 2 drzemki, rano ok 1,5 godz a po południu pół, więc o 19. 10 po prostu odpłynął. Ciekawe o której obudzi się na karmienie.

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala u nas Tymek dzis tez malutko spał w dzien ale nie płakał cały dzien sie śmiał pomijając jak teściowa go na rece brała hehe.

Dziewczyny a kiedy zmienia sie fotelik samochodowy?

My chcemyne tym tygodniu zobaczyc jak Tynek bedzie w spacerówce.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala u nas podobnie dziś z drzemkami, z tym, że Stasiu dotrwał do kąpania i padł zaraz po kolacji ;).
    Miriam, nawet nie wiedziałam, że są takie kurtki! Super to wygląda.
    Kozgo, właśnie dziś czytałam o fotelikach tu:
    http://www.sosrodzice.pl/foteliki-samochodowe-size/
    i też się zastanawiam co dalej. My mamy kiepski fotelik dołączony do wózka w zestawie i chciałabym jak najszybciej go wymienić na coś porządnego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2014, 21:55

• olala81 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he wywołałam wilka z lasu, właśnie jadł:)
    my na poczatu myśleliśmy, żeby wymienić ok. roku, ale pewnie trzeba będzie jeszcze w ty roku, bo wydaje mi się że niedługo ędzie mu niewygodnie, ma za długie nogi. Macie już coś upatrzonego? my myślimy o maxi cosi.

01582n0ast4hm7dp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nóźki mogą wystawać z fotelika. Najważniejsze jest żeby głowa nie wystawała. My też Maxi Cosi mamy upatrzone.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 8 września 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem że mogą wystawać, ale jak jest tyłem do kierunku jazdy no to one nie wystają, tylko ma zgięte bo przecież opiera o siedzenie i wydaje mi się że jest mu niewygodnie.

01582n0ast4hm7dp.png
  • lusia22 Autorytet

Wysłany: 9 września 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

kozgo u nas jest to samo, mała akceptuje tylko moje ręce ewentualnie męża- chyba że on chce ją uśpić to wtedy też jest płacz u niego, a do babć na ręce to tylko jak nie ma mnie w pokoju, bo jak wchodze to ona od razu się rwie do mnie i płacze

jestem taka wściekła bo w weekend była u nas siostra męża z bliźniakami i oni jak zwykle usmarkani i z kaszlem, ale moja teściowa jak zawsze stając za nimi mówi do mnie żebym się nie denerwowała bo to tylko alergiczny, tylko że katar alergiczny to jest chyba wodnisty a nie zielone śpiki. Kazałam im nie przychodzić na góre ale ona oczywiście miała to gdzieś bo przecież jej zdaniem to nie katar i ze dwa razy z nimi przychodziła. No i w ten sposób mała w nocy obudziła się z tak zapchanym noskiem i kaszlem że chyba będziemy musiały iść do lekarza.
    jestem tak wściekła że jak wróci z pracy to powiem jej co o tym sądze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2014, 08:08

Boże miej nas w swojej opiece. ,,<3 LENKA <3 - moje malutkie serduszko" <3

km5stv737gu3576a.png
‹‹ 739 740 741 742 743 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ