Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:O dopiero teraz przeczytałam ja tak jak Ewelina inicjałach z soli fizjologicznej jezeli mozna nazwać to inhalacjamy raczej próby inchalaci do noska dusnemar czyli woda morska no i jak bardzo zapchany to odciagam frida jeseli sobie da odciągnąć bo z tym rożnie ważne zeby za często nie odciągać bo to wysusza śluzówki i moze pogorszyć sprawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 01:52
-
U nas noc koszmarna spałam może 4 h julka mia ła taki katar ze tak biedna płakała, ani smoczka ani cyca . A ja tylko psikałam wodą morska i odciągałam. Dzisiaj idę z nią do lekarza bo boję się że jej spływa do gardła ta wydzielina bo już kaszle. A jeszcze jak już zasnęłam to starsza wstała bo łóżko zasikała, nie wytrzymała albo z przeziębienia też. Pierwszy raz jej się zdarzyło od ponad roku.
Także chyba dzisiaj nie pośle jej do przedszkola.
Normalnie jestem taka zmęczona i senna -
Martusska wrote:U nas noc koszmarna spałam może 4 h julka mia ła taki katar ze tak biedna płakała, ani smoczka ani cyca . A ja tylko psikałam wodą morska i odciągałam. Dzisiaj idę z nią do lekarza bo boję się że jej spływa do gardła ta wydzielina bo już kaszle. A jeszcze jak już zasnęłam to starsza wstała bo łóżko zasikała, nie wytrzymała albo z przeziębienia też. Pierwszy raz jej się zdarzyło od ponad roku.
Także chyba dzisiaj nie pośle jej do przedszkola.
Normalnie jestem taka zmęczona i senna
Dodam że julka ma już katar gęsty i zielony co niestety oznacza infekcje -
Wczoraj przed nami była pani, której 7tygodniowy wnuczek miał katar przez tydzień i osłuchowo było ok, ale ciągle miał podwyższoną temperaturę. Dopiero na RTG wyszło, że to już zapalenie płuc i trzeba do szpitala. Kto by pomyślał, że głupi katar może narobić tyle problemów.
Martusska, to powodzenia u lekarza, oby szybko przeszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:02
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Eh, u nas Franciszek ostatnio spi z nami 70% nocki. Nie chce go przyzwyczajać ale w lozeczku budzi sie juz częściej niż co dwie godziny... Tez ma katar. Czasem zakaszle, oby nie szlo to dalej.
Martuska, daj znac co z Julcia. Oby to nic poważniejszego.
halo Walabia... -
Tusia, dziś ok. 6:30 wzięłam Stasia do łóżka pierwszy raz od dawna, zasnął po 7 i śpi do tej pory, nawet śniadania nie zjadł jeszcze. Może te ich łóżeczka jakieś niewygodne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 08:44
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Dzień dobry wszystkim. Coraz więcej nas Może jeszcze ktoś się ujawni.
Śliczne te wasze bobasy.
Miriam, widzę, że nie tylko my mówimy na swoje dziecko "wrzaskun". U nas jest jeszcze "pterodaktyl"
Emilka ma niezły głosik, własnie go ćwiczy, aż uszy bolą. Potrafi leżeć na macie i tak wrzeszczeć ot tak sobie.
Najgorzej jest o 6 rano jak zje i zamiast leżeć spokojnie i się bawić to tak wrzeszczy.
Tusia89, Miriam lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla córci lineczki:)
U nas nocka standard, pobudki co 2 godziny. dziewczyny czy wasze dzieciaczki też mają wokół ust pełno krostek? kurczę już sama nie wiem czy to od śliny czy jakieś uczulenie, bo czasem znika na jakiś czas a czasem jest ich pełno. dzisiaj ma całą brodę w czerwonych kropkach.