Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAphrodita wrzaskun nazwały ją położne w szpitalu hehe i tak zostało bo wrzeszczała na cały oddział nic nikomu nie dała przy sobie zrobić tylko ja migłam ani zbadać się nie dała ani wykąpać ani odłożyć do tej mydelniczki na kółkach tylko ręce i cyc mamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A my dopiero się obudziłyśmy Karmienie 24, 3, i po 6. Ciekawe od czego to zależy, że jedną noc przesypia całą ew. 1 karmienie, a inną tak jak dzisiaj.
Ja już sie chyba uporałam z katarem Niny ale musimy się trzymać z daleka od taty bo ma półpasiec -
Witajcie mamusie
My nocka średnia pobudka o 1.30 na mleczko i o 6. Strasznie jestem nie wyspana bo mąż przeziębiony i chrapał jak smok....
Makcza ja urodziłam sama ale Adasiowi sie nie spieszyło... Co do zachowania to mogłabym go porównać z czystym sumieniem do Kirki(swoją drogą fajnie że zmieniłaś imię Kira lepiej pasuje:-) )najwieksza różnica polega na tym że Adaś jest na butelce. W dniu 4 miesięcy sam odstawił się od cyca.
Walabia mam nadzieje że Twoje milczenie to nie protest przeciwko podczytywaczkomMakcza lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68994.png -
nick nieaktualny
-
To jeszcze ja się przedstawiam jako podczytywaczka podczytuje forum (z drobnymi przerwami) chyba od początku ciąży ale jakoś nigdy nie miałam odwagi cokolwiek napisać bo Wy takie zżyte
Jestem mamą 5-miesięcznego Szymona, który miał być majowym chłopcem, ale postanowił urodzić się 24.04. Obecnie jest bardzo pogodnym lecz leniwym niemowlakiem.
Bardzo lubię czytać o postępach Waszych dzieci bo w moim najbliższym otoczeniu dzieci póki co brakMakcza, Miriam, aphrodita, Karina1989, doris85, Niesmiala lubią tę wiadomość