Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza wrote:Bardzo dziękuję, Skrzatku, wyobraź sobie, że ja cały czas mam wątpliwości co do tego imienia... Już nie takie, jak w drugą stronę, ale jednak. Ech, taki charakter. Zresztą reakcje ludzi nie są zbyt entuzjastyczne, gdy słyszą to imię.
A mi się podoba jest takie inne i takie pasowne .... Ludzie sie nie znają
Tak samo podoba mi się Zoja..... taka Zojka krejzolka
Pierwszy raz słyszałam o takich imionach ale pasuja superWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:43
Miriam, Makcza lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68994.png -
Nie potrafię za bardzo pisać o sobie. Krótko: mam 26 lat (no prawie ), mężatka od 2 lat, mieszkam w Poznaniu. Szymon jest moim pierwszym dzieckiem. Karmię póki co wyłącznie piersią.
Cała ciąża była nuuudna i książkowa (z małym wyjątkiem - nie miałam mdłości). Obecnie pojawiają się małe odchylenia od normy ale dzielnie walczymy Waga obecnie koło 7 kg, czyli przeciętnie do znudzeniaMiriam lubi tę wiadomość
-
Makcza w moim przypadku to nie dość ze poród się nie udał,to jeszcze od polowy ciąży było do bani - dwa razy ladowalam z regularnymi skurczami co 7 minut w szpitalu i mimo leków urodziłam wczesniej.zazdroscilam spokojnych porodów,bez komplikacji.nawet gdy nastąpiły dużo wczesniej.
-
nick nieaktualny
-
Było minęło. Dzieci zdrowe, my zdrowe, czego więcej chcieć.
Jaka musi być przerwa między jedną cc a drugą? Ja cały czas myślę, jaka różnica wieku między dziećmi njlepszsza. 2, 3 lata? Bo musi być z kwietnia lub okolicWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:51
-
nick nieaktualny
-
A ja 28lat.Charlie jest pierwszym dzieckiem,ale nie z pierwszej ciąży.test zrobilam tydzień przed ślubem wiec staż małżeński tez nie należy do najdłuższych. W ciąży to co mogło iść źle to poszło.przechodzimy dużo,ciągle jak nie neurolog to rehabilitant, a jak nie oni to alergolog. Jesteśmy na butli bo nie zawsze psychika wytrzyma wspomnienia z porodu.zjadamy Nutramigen, który nie zlikwidował wszystkich objawów nietolerancji,ostatnio posmakowal nam królik wiec jest juz dobrze.
-
Ja mam 3 lata i jak już pisałam bywa różnie czasami mam dość ale w przyszłości będę się cieszyć ze mają wspólny język. julka tak marudna dzisiaj
Ta walabia to się obija normalnie.
Ciekawe ile jeszcze się ujawni podczytywaczek z dnia na dzień przybywa
ja mam 24 a do 30 to nie wiem czy się jeszcze po drodze jakieś 3 nie trafiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 11:05
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego Najlepszego dla Sammy, Szymonka i Marcelka !!!
My po super nocce, spał od 19:30 do 4:30 ciągiem, przerwa na mleko i do 7:30 spanie Więc nie jest źle...na rehabilitacji był też cichszy niż zwykle, nie wiem kto mi dziecko zamienił
Widzę, że sezon katarowy w pełni Zdrówka dla dzieciaczków :*
Ja się masakrycznie kataru boję...u nas w niedziele osłuchowo był ok, a w poniedziałek już oskrzela zapchane i szpital, więc teraz to panika na samą myśl...u moich dzieci jakoś nigdy na samym katarze się skończyć nie może, choćbym nie wiem jak kombinowałatapirek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamadomina wrote:Dzień dobry dziewczyny. Mam termin porodu na 6go listopada i pytanie do Was: jaki laktator ręczny możecie polecić? Będę wdzięczna za sugestie. Pozdrawiam
Mamadomina lubi tę wiadomość