Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Makcza wrote:Bardzo dziękuję, Skrzatku, wyobraź sobie, że ja cały czas mam wątpliwości co do tego imienia... Już nie takie, jak w drugą stronę, ale jednak. Ech, taki charakter. Zresztą reakcje ludzi nie są zbyt entuzjastyczne, gdy słyszą to imię.
A mi się podoba jest takie inne i takie pasowne.... Ludzie sie nie znają
Tak samo podoba mi się Zoja..... taka Zojka krejzolka
Pierwszy raz słyszałam o takich imionach ale pasuja superWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:43
Miriam, Makcza lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68994.png -
Nie potrafię za bardzo pisać o sobie. Krótko: mam 26 lat (no prawie
), mężatka od 2 lat, mieszkam w Poznaniu. Szymon jest moim pierwszym dzieckiem. Karmię póki co wyłącznie piersią.
Cała ciąża była nuuudna i książkowa (z małym wyjątkiem - nie miałam mdłości). Obecnie pojawiają się małe odchylenia od normy ale dzielnie walczymyWaga obecnie koło 7 kg, czyli przeciętnie do znudzenia
Miriam lubi tę wiadomość
-
Makcza w moim przypadku to nie dość ze poród się nie udał,to jeszcze od polowy ciąży było do bani - dwa razy ladowalam z regularnymi skurczami co 7 minut w szpitalu i mimo leków urodziłam wczesniej.zazdroscilam spokojnych porodów,bez komplikacji.nawet gdy nastąpiły dużo wczesniej.
-
nick nieaktualny
-
Było minęło. Dzieci zdrowe, my zdrowe, czego więcej chcieć.
Jaka musi być przerwa między jedną cc a drugą? Ja cały czas myślę, jaka różnica wieku między dziećmi njlepszsza. 2, 3 lata? Bo musi być z kwietnia lub okolicWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:51
-
nick nieaktualny
-
A ja 28lat.Charlie jest pierwszym dzieckiem,ale nie z pierwszej ciąży.test zrobilam tydzień przed ślubem wiec staż małżeński tez nie należy do najdłuższych. W ciąży to co mogło iść źle to poszło.przechodzimy dużo,ciągle jak nie neurolog to rehabilitant, a jak nie oni to alergolog. Jesteśmy na butli bo nie zawsze psychika wytrzyma wspomnienia z porodu.zjadamy Nutramigen, który nie zlikwidował wszystkich objawów nietolerancji,ostatnio posmakowal nam królik wiec jest juz dobrze.
-
Ja mam 3 lata i jak już pisałam bywa różnie
czasami mam dość ale w przyszłości będę się cieszyć ze mają wspólny język.
julka tak marudna dzisiaj
Ta walabia to się obija normalnie.
Ciekawe ile jeszcze się ujawni podczytywaczekz dnia na dzień przybywa
ja mam 24a do 30 to nie wiem czy się jeszcze po drodze jakieś 3 nie trafi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 11:05
-
nick nieaktualny
-
Wszystkiego Najlepszego dla Sammy, Szymonka i Marcelka !!!
My po super nocce, spał od 19:30 do 4:30 ciągiem, przerwa na mleko i do 7:30 spanieWięc nie jest źle...na rehabilitacji był też cichszy niż zwykle, nie wiem kto mi dziecko zamienił
Widzę, że sezon katarowy w pełniZdrówka dla dzieciaczków :*
Ja się masakrycznie kataru boję...u nas w niedziele osłuchowo był ok, a w poniedziałek już oskrzela zapchane i szpital, więc teraz to panika na samą myśl...u moich dzieci jakoś nigdy na samym katarze się skończyć nie może, choćbym nie wiem jak kombinowałatapirek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamadomina wrote:Dzień dobry dziewczyny. Mam termin porodu na 6go listopada i pytanie do Was: jaki laktator ręczny możecie polecić? Będę wdzięczna za sugestie. Pozdrawiam
Mamadomina lubi tę wiadomość