X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala m jestem z Jastrzębia zdroju. W Częstochowie mam rodzinę :-)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• Mała_M Koleżanka

Wysłany: 24 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha,to racja ze najbliżej;)

o148ha00ta895lpq.png
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jamiszon pochłonął właśnie 190 ml zupki, gdzie on to mieści?
    Miriam, chyba nie ma tu obrażalskich i dlatego nikt się nie kłóci :-).

Miriam lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem! Przepraszam za milczenie. Możecie sobie wyobrazić jak wygląda mieszkanie po 8 dniach nie sprzątania, nie prasowania, nie prania... więc teraz nadrabiam. No i Franek jakiś absorbujący. Dołączył do grona dzieci z lękiem separacyjnym :)

Ale się porobiło na forum! Ja pamiętam, że też czytałam od samego początku, ale ujawniłam się jakoś pod koniec września:) i dziękuję za miłe przyjęcie. Nie ogarniam jeszcze nowych dziewczyn, ale zaraz zapamiętam która jest która :) WItajcie! Nasze forum jest wyjątkowo udane.

Miriam, Martusska lubią tę wiadomość

ot1z8e0.png

https://www.maluchy.pl/li-73157.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia nie podejrzewałabym cię o podczytywanie :D

• walabia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co Ty Miriam! Przyznałam się na samym początku wejścia wrześniowego:) I pamiętam reakcje Makczy:)

ot1z8e0.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jesteś Walabia:) dobrze, że już lepiej sie czujesz. nie zazdroszczę nadrabiania prac domowych, ja właśnie skończyłam prasować bo cud się stał i w końcu przytulak mój zasnął. oby pospał jak najdłużej. mam nadzieję, że go nic nie rozbiera, bo dopiero w sobote odstawiliśmy leki.
    Skrzatek ja tez studia w Bydgoszczy i też tam mieszkałam po studiach parę lat, ale jak się koleje losu układają dziwnie i nieprzewidywalnie, wróciłam do mojego miasteczka rodzinnego, do którego nigdy nie chciałam wrócić bo za małe;) teraz odkąd jest maluch to cieszę się , że tak to się potoczyło.

01582n0ast4hm7dp.png
  • walabia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie, czaiłam się dłużej! Proszę, oto mój pierwszy wpis:

Wysłany: 23 października 2013, 18:38

Witajcie dziewczyny! Postanowiłam się ujawnić:) Czytam Was od samiuteńkiego początku i mam wrażenie, że już Was bardzo dobrze znam. Chciałabym od czasu do czasu coś też napisać... Aktualnie jestem w 17t 4d ciąży, termin mam na początek kwietnia. To moja 2 ciąża, pierwsza zakończyła się niepowodzeniem w marcu tego roku (w 7 tc), ale liczymy na to, że tym razem się uda:)

Miriam lubi tę wiadomość

ot1z8e0.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walabia no tak teraz pamietam :D ja na początku zadziej tu zagladalam bo siedziałam raczej na trymestrach :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a my dziś jedziemy do kraśnika na tydzień aaaaaaa jak ja to zniose ! do tego czarek próbuje mnie zmusić do spowiedzi a ja nie chce sama sobie to podpisze!

• Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 24 września 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jesteśmy z Gdańska.
    Trzeci raz bedziemy na usg biodorek w październiku ale Nina miała dysplazje.

rr64wnh.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    Kurde a my dziś jedziemy do kraśnika na tydzień aaaaaaa jak ja to zniose ! do tego czarek próbuje mnie zmusić do spowiedzi a ja nie chce sama sobie to podpisze!

Miriam to trzeba miec cos podpisane?? Kurcze ja nic nie wiem.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka kartka ze spowiedzi

• skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 24 września 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aphrodita ksiądz daje karteczki do spowiedzi....

Miriam mój mąż ma takie podejście jak Ty do kościoła i też był problem ze spowiedzią ale od czego ma się myślącą żone :) wstyd się przyznać ale poszłam 2 razy do spowiedzi najpierw z jego kartką a 2 dni później ze swoją...

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nic nie dostałam. Czy to przy spowiedzi sie dostaje? Chrzestni też mają mieć?

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez myslalam wysac kogos ale nikt nie chce :/ a u nas zaznaczone jest ojciec matka :/

Wysłany: 24 września 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak poszłam załatwić chrzest w kościele to ksiądz dał mi od razu karteczki dla rodziców i dla chrzestnych

Wysłany: 24 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam wrote:
    tez myslalam wysac kogos ale nikt nie chce :/ a u nas zaznaczone jest ojciec matka :/

u nas też było ale fartem trafiłam na leworęcznego księdza i zasłonił sobie ręka czyja to kartka :P

Miriam lubi tę wiadomość

• aphrodita Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może zależy w jakiej parafii. Ja nic nie dostałam.
    Chyba, że wyślę siostrę do proboszcza żeby się mu pokazała bo nie ma zaświadczenia z Cypru i przy okazji zaniesie naszą zgodę na chrzest z naszej parafii i się zapyta.

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png

Wysłany: 24 września 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanko bo mój Adaś przekręca się na brzuch tylko przez lewą rękę.... czy jest to powód do niepokoju?? powinien się przekręcać z dwóch stron??

‹‹ 794 795 796 797 798 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ