Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzarek przyszedł mnie zamieci trzyma Zoje za rękę bo śpi juz idę znow zapalić kurę no nie moge nie moge nie ogarniam tego aaa!
Dlaczego ! ?
Tak bez wyjaśnienia ? !
Czy my i nasze uczucia nic dla nich nie znaczą ?!
Czy ten czas spędzony tu to nic naprawde nic nie znaczy ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa czytam Czarek mówi walczcie dxiewczyny walczcie tak no nie moze sie skończyć !
I Walabi kazał przekazać ze ona snila mu sie w nocy czy pamięta a jak pamięta to niech sie tak nie zachowuje i powiedział ze nawet moje brudne giry wycaluje tylko żeby sie odezwała !Niesmiala, Makcza, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
Jest przykro...okropnie...byly to ostatnie wiadomosci jakich moglam sie spodziewac bo przeciez ich poprzednie posty nie zwiastowaly niczego pt. "Czas sie pozegnac z forum"...od tak nagle bezceremonialnie...kurcze no...przykro...
Jakos ciezko mi z mysla ze nie zobacze juz jak rosnie Franio i blizniaki i co tam u nich...w ogole czlowiek sie tak przywiazal, z usmiechem przezywa sukcesy wszystkich dzieciaczkow, w glowie juz rozpoznaje dzieciaczki i nie wyobrazam sobie ze nagle moglabym nie zobaczyc chociaz takiej malej chodzacej Zojki, Zosi, Frankow Stasia Oliwierka Kiruni Julci Lenki Emilki i reszty dzieciaczkow...Makcza, olala81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny