Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Makcza mam takie same odczucia. No przecież nie piszemy o tym jaki kolor majtek nosimy, nie piszemy niczego czego mogłybyśmy się wstydzić. Piszemy głownie z troski o nasze dzieci, albo z dumy z naszych dzieci.
Ja z forum sie nie wyłączę bo nie zapomnę jakim było dla mnie pocieszeniem w pierwszych dniach z Franiem w domu, kiedy czułam się beznadziejnie, wątpiłam w siebie jako mamę. Ech...
Walabia,Koral chociaż w wiadomościach prywatnych odezwijcie się może coś wspólnie wymyślimy.
-
nick nieaktualny
-
Nieśmiała, nie do końca. Pisalyśmy o problemach rodzinnych, o ranach krocza, o zbędnych kilogramach, hemoroidach itd. Nie chciałabym, żeby ktoś z moich znajomych się o tym dowiedział. No ale nikt z moich znajomych, pracodawców, rodziny tego nie czyta. Ale może czytać pani ze sklepu, w którym kupuję. Może powiedzieć mojej sąsiadce, która też tam kupuje. I araz cała kamienica wie, że mam cellulit. Tylko kogo to obchodzi.
doris85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Walabia jest wrażliwą dziewczyną i na pewno jest jej bardzo przykro. I na pewno to czyta. Ale nie odezwie się już nigdy. Tak, była bardzo aktywna, była mi też bardzo bliska, często miałam podobne refleksje. I to ona namówiła mnie na wrzucanie zdjęć, bo ja się wzbraniałąm, O ironio...
-
nick nieaktualny
-
Makcza w sumie racja. Z drugiej strony nikt się tu nie podpisywał imieniem i nazwiskiem. Ktoś nas mógł skojarzyć z osobami z realu tylko po zdjęciach, tak mi się wydaje.
Mam nadzieję Walabia i Koral że nie spotkały Was jakies przykrości z tytułu braku prywatności, chociaż mam nadzieję że jesli by tak było to po prostu napisałybyscie o tym.
Ech... ja też nie moge spac. Kozgo wracaj!!!!! -
nick nieaktualny
-
Ja tez spac nie moge...
Zgadzam sie z dziewczynami...piszemy tu o tym czym sie chcemy podzielic...nikt nie przymusza sila do wstawiania fotek...a naiwnoscia jest wiara ze nikt poza nami tego nieo czyta:/ i nie sadze by dziewczyny nie zdawaly sobie z tego sprawy wczesniej...
Moze i rzeczywiscie cos mozna bylo pokombinowac ze sprywatyzowaniem watku...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 00:15