Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Naprawdę dziewczyny? Dziwnie, że już nie zobaczymy Franciszka i bliźniaków . Ech, może jeszcze warszawianki spotkają się gdzieś w "realu", to przynajmniej dowiemy się, że wszystko ok. A Makcza pojedzie do Koral za Kraków i wyściska od nas chłopaków .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:19
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Ojeeej, co to za rzeczy się dzieją?
No teraz to w szoku jestem... No ale to Wasza decyzja...
W każdym razie...dziękuję dziewczyny za wszystkie rady i wsparcie od Was...Cudownie było Was poznać, choćby w wirtualnym świecie :*
Ale się smutno zrobiło Jak to tak bez Franciszka i bliźniaków ?
Ed, to była ostatnia rzecz, której się spodziewałam wchodząc teraz tutaj... -
hej co się dzieje? weszłam tu w dobrym nastroju a tu takie wiadomości i żałoba........
Koral, Walabia -Dziewczyny dzięki za ten wspólny czas, było bardzo miło.
mam jakieś dziwne wrażenie, że powoli forum zacznie umierać, jak jeszcze ktoś się pożegna to będzie początek końca.doris85 lubi tę wiadomość
-
Walabia, Koral, bardzo mi przykro, że tak to załatwiłyście. Mogłyśmy to wspólnie omówić w kilku postach, razem się jakoś pożegnać, może wymienić mailami. A Wy umówiłyście się ze sobą - "O 21 zamieszczamy ostatni post, kasujemy wszystko". Tak jakby nas tu nie było, jakby to nie było ważne, co razem przeszłyśmy.
-
Ja nie, Tusia, bo ciężko byłoby znaleźć termin i miejsce dogodne dla wszystkich. Nie rozumiem, dlaczego dziewczyny nie napisały,ż to przez brak prywatności, że warto y się przenieść na forum zamknięte itd. Cuję się wyrzucona do kosza, strasznie przykro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny