Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Naprawdę dziewczyny? Dziwnie, że już nie zobaczymy Franciszka i bliźniaków
. Ech, może jeszcze warszawianki spotkają się gdzieś w "realu", to przynajmniej dowiemy się, że wszystko ok. A Makcza pojedzie do Koral za Kraków i wyściska od nas chłopaków
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:19
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Ojeeej, co to za rzeczy się dzieją?
No teraz to w szoku jestem...
No ale to Wasza decyzja...
W każdym razie...dziękuję dziewczyny za wszystkie rady i wsparcie od Was...Cudownie było Was poznać, choćby w wirtualnym świecie :*
Ale się smutno zrobiło
Jak to tak bez Franciszka i bliźniaków ? 
Ed, to była ostatnia rzecz, której się spodziewałam wchodząc teraz tutaj... -
hej co się dzieje? weszłam tu w dobrym nastroju a tu takie wiadomości i żałoba........
Koral, Walabia -Dziewczyny dzięki za ten wspólny czas, było bardzo miło.
mam jakieś dziwne wrażenie, że powoli forum zacznie umierać, jak jeszcze ktoś się pożegna to będzie początek końca.
doris85 lubi tę wiadomość
-
Walabia, Koral, bardzo mi przykro, że tak to załatwiłyście. Mogłyśmy to wspólnie omówić w kilku postach, razem się jakoś pożegnać, może wymienić mailami. A Wy umówiłyście się ze sobą - "O 21 zamieszczamy ostatni post, kasujemy wszystko". Tak jakby nas tu nie było, jakby to nie było ważne, co razem przeszłyśmy.
-
Ja nie, Tusia, bo ciężko byłoby znaleźć termin i miejsce dogodne dla wszystkich. Nie rozumiem, dlaczego dziewczyny nie napisały,ż to przez brak prywatności, że warto y się przenieść na forum zamknięte itd. Cuję się wyrzucona do kosza, strasznie przykro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny