Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie dopajam juz teraz.latem młody chętnie pil wodę...teraz mleczko wystarcza. Ostatnio podaje wodę w Doidy Cup żeby uczyć pić z kubeczka.jak dziecko robi bez problemu kupy to nie musisz się martwić Karolinaas.
karolinaaaaaaa, skrzatek85 lubią tę wiadomość
-
Oj Makcza żebyś Ty wiedziała ile razy chciałam napisać........ zawsze brakowało odwagi bo jesteście taką zgraną grupą..... a jak zaczęłyście "wywoływać" podczytywaczki to stwierdziłam że jak nie teraz to nigdyhttps://www.maluchy.pl/li-68994.png
-
Witajcie. Nadszedł czas na pożegnanie. Dziękuję za wiele miesięcy wsparcia w ciąży i wspólnym czekaniu na nasze dzieciaczki! No i za te miesiące po porodzie - z Wami było raźniej
A teraz dojrzałam do decyzji, żeby z forum się pożegnać. Trzymajcie się ciepło!
https://www.maluchy.pl/li-73157.png -
nick nieaktualny
-
walabia wrote:Witajcie. Nadszedł czas na pożegnanie. Dziękuję za wiele miesięcy wsparcia w ciąży i wspólnym czekaniu na nasze dzieciaczki! No i za te miesiące po porodzie - z Wami było raźniej
A teraz dojrzałam do decyzji, żeby z forum się pożegnać. Trzymajcie się ciepło!
Nooo teraz to smutno się zrobi jak nic -
nick nieaktualny
-
Ojej,, nie myślałam, ze tak sie porobi tez mi smutno a mialysmy sie z Koral na ławkę umówić. To jest właśnie minus forum. Jesteśmy blisko w wirtualnym świecie, ale możemy tak po prostu uciąć kontakt
Te znikajace strony to usunięte posty, prawda?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 21:44
-
nick nieaktualny
-
A tak było fajnie. Czuje się jakby ktos umarł.
Nie, sądziła, że mi będzie aż TAK smutno. Kurcze, dzieliłysmy się pierwszymi objawami ciąży, opisywałysmy porody, dzieliłysmy się pierwszymi wrażeniami macierzyńskimi. Można się zwinąć po angielsku jak Lissa, ale tak ? Oficjalnie?
To jakbym się spakowała i powiedziała mężowi kategorycznie "odchodzę" i bez dyskusji...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 22:04
Miriam, Tusia89, Kaja, Karina1989, Makcza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny