Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marchew często uczyła ale nie aż tak mocno.krew w stolicach częściej związana jest z długa ekspozycja na alergen,czyli najczęściej gluten i laktoza.ale lepiej udaj się do lekarza dodatkowo odstswiajac nabiał.może to być tez jednorazowy epizod niezwiązany z alergia
-
Karina1989 wrote:tapirek - a jesteś pewna, że to krew, a nie np kawałek marchewki lub podbarwiona kupka?
-
Mała_M wrote:Marchew często uczyła ale nie aż tak mocno.krew w stolicach częściej związana jest z długa ekspozycja na alergen,czyli najczęściej gluten i laktoza.ale lepiej udaj się do lekarza dodatkowo odstswiajac nabiał.może to być tez jednorazowy epizod niezwiązany z alergia
-
Eh ciężko tu teraz zaglądać ale się porobiło. Ja też tak mam jak większość forumowych dziewczyn że zaczynam dzień od moich "majówek", nieważne śniadanie czy prysznic, najważniejsze co u moich dziewczyn i dzieciaczków. Też nie zawsze mam czas żeby napisać ale przeczytać muszę koniecznie. Nie wyobrażam sobie żebym mogła z dnia na dzień podjąć decyzję "od teraz nie uczestniczę" W grudniu wracam do pracy i już się boję jak wytrzymam cały dzień bez belly. I tak Doris napisała tu (czy na majówkach czy innych wątkach zawsze znajdę odpowiedź na nurtujące mnie pytania czy problemy bo chodzi o nasze dzieci, których dobro jest najważniejsze) i przyznam że porady Koral były zawsze bardzo cenne.
Bea_tina lubi tę wiadomość
-
Mała_M wrote:Żółty ser jest zakazany przy nietolerancji laktozy a jajka tez mocno uczulaja,BTW masło tez jest niewskazane chyba ze roślinne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:06
-
Aaaaaa co to za pierdzielnik masakra jakas ja sie nie zgadzam !!!!
Wracam 1.10 i wtedy moge cos ruszyć z pisaniem do administratorów bo tu taki net ze masakra co chwile belly mi wywala.
Tymek miał masakryczna noc i chyba przeczuwał co sie dZieje.
Kurde dziewczyny zdjevia zawsze kasujemy po jakimś czasie jak były jakies posty dla was zbyt intymne trzeba było wywalić ale dalej z nami byc odzywać sie itd no kurde rok znajomosci i pożegnanie w 5slowach wiem wiem ze z większością znacie sie przez internet ale ponad rok pisania razem i przezywania najpiękniejszych chwil!!!!
Jest mi mega smutno prosze zeby inne dziewczyny nie odchodzily wrócę i ogarniemy prywatny wątek nie tu to gdzie indziej !!!!!
Moje forumow mamy Tesknie za Wami i trzymajcie się ciepło:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 10:29
Miriam, Makcza, Tusia89, doris85, Kaja, Niesmiala, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
Ok, to czekamy na Kozgo. Kurcze juz dawno trzeba było temat prywatności przewalkowac. Ja co jakiś czas o tym myślałam, ale jakoś nic nie przedsiewzielam i mleko sie rozlalo.
Tez mam dzisiaj sporo do zrobienia, ale nie mogę sie zabrać. -
nick nieaktualny
-
Kozgo wróci i weźmie sprawy w swoje ręce. Hurra!
Ja właśnie usuwam niektóre posty i zdjęcia. Wyglada na to ze Walabia usunęła 100%. Dobrze, ze chociaż przywitanie zostawiła. Będzie tu brakowało jej subtelnego poczucia humoru no i porad Koral.Tusia89, Kaja lubią tę wiadomość