Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas dziś okropny dzień, chyba zęby dokuczają. mały prawie nie je nawet przy piersi płacze, obiadek poszedł dzś do kosz, teraz próbowałam kleik z owocami i też płacz. jest tki biedy, bo wiidać że chce otwiera buzię a jak poczuje jedzenie to płacz i nie może przełknąć. w sumie mam nadziejęże to zęby a nie znowu gardło.
-
A ja mam w nosie nic nie usuwam wszystko zostaje. W swoich wpisach nigdy nic głupiego nie pisałam .
A wy dziewczyny teraz nagle wszystkie zdjęcia i jakieś posty usuwacie , bo koral i walabia odeszły. A to forum to tylko one czy jest więcej fajnych dziewczyn które tu nadal piszą. Jakby one nie odeszły to by żadna nić pewnie nie usuwała. Odeszły ich sprawa jest tu nas jeszcze dużo i będziemy dalej pisać.
Denerwuje mnie już to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 16:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie musiałam się spowiadać jak były chrzciny Miriam udaj ze idziesz do spowiedzi a idź gdzieś indziej chyba że cię będą pilnować to wtedy problem. Oni cię do wszystkiego zmuszają . Ja ci współczuję.
Doris na pewno twój potencjalny pracodawca będzie wiedział że to ty z forum .
Ah szkoda gadać.Mała_M lubi tę wiadomość
-
Martuśka, dzisiaj moze to nie jest realne, ale za 10 lat moze bedą takie narzędzia do szybkiego kojarzenia faktów informacji. Przykro mi ze tak to bierzesz do siebie, ale nic na to nie poradzę. Dla mnie to konieczność.
Mam imię i rocznik w nicku, podalam w postach moje wykształcenie, czym sie zajmuje w pracy. Walabia ma tak rzadki zawód ze każdy kto chce ja namierzy. Mi wystarczy ze podam bardzo rzadkie imię mojego męża i od razu każdy kto będzie chciał mnie odszukać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 18:32
-
Przepraszam,miałam nie komentować - ale po co pisać skoro później się to kasuje? Gdy ktoś chce TP bez problemów odszukać Nas w sieci,wiec jeśli są obawy ze cos co piszemy może być na nasza niekorzyść,to po co pisać w sieci? Rozssdniej chyba wtedy rozmawiać tylko w realnym świecie,dodatkowo unikając tel kom.
Czy którąś z Was po CC poinformowano juz ze może starać SOE p kolejne dziecko?