X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny do tej pory było miło niech się to nie popsuje, jeśi Doris chce usuwać posty, to jej sprawa inne usuwają zdjęcia a jeszcze inne nic, zostawmy już ten temat niech wszystko wróci do normy.

Miriam lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziś okropny dzień.... mały dziś kwęka cały czas.... śpi po 15 min.... i po odzeniu płacz.... chyba to wczorajsza szczepionka się dopiero dziś odzywa... nie jestem przyzwyczajona do takiego marudzeni Adasia bo mu się to nie zdarza :-/

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris chce to usowa zreszta co was to obchodzi czynszową stare czy nie przeciez i tak starych postów nie czytacie ;)

• Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny nie ma sie co klocic...kazda robi jak uwaza...nie psujmy atmosfery jeszvze bardziej...

MalaM mi jesxcze na stole operwcyjnym powiedzieli ze o nadtepne moge zw rok...lekqrze roznie mowia...jdni rok inni poltora jeszcze inni dwa...xnam oeoby ktore zaszly po 7 mies i wsio bylo ok...wszystko zalezy od stwnu blizny...rozmaiwlws juz na ten temat ze swoim ginemA?

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze byc po szczepionce. Franka dzis dziąsła chyba męczą... Gryzie strasznie dlonie i wszystko co mu w nie wpadnie.

dzis byla u mnie kolezanka. Byla na weekend w Krakowie. Super zdjecia i w ogóle super weekend. Jest co zwiedzać, a ja tam nigdy nie bylam... Tez myślę kiedyś się wybrać na taki weekend

dqprj44jypq2k6s8.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, pierwszy raz ktoś po mnie jedzie na tym wątku. Świat sie kończy!

Tusia, super byłoby sie spotkać:)

Tusia89 lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki za literowki ale pisanie z kom to koszmar...

miriam powiedz im ze taka nieszczera spowiedz i tak bedzie niewazna i do komunii bys isc nie mogla bo to swietokradztwo :P

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • tapirek Koleżanka

Wysłany: 26 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakow super sprawa, bardzo lubimy tam jezdzic. Szczegolnie ze rodzine mam rzut beretem od Krakowa.
    Ja ostatnio mam kochanego bobasa w domu :) zdarza sie ze czasem marudzi ale wystarczy chwile do niego pogadac i juZ sie chichra. Teraz smacznie sobie spi w drodze, pewnie nie pojdzie dzisiaj spac o normalnej porze

• Mała_M Koleżanka

Wysłany: 26 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie czepiam się Doris tylko ogólnie tego nie rozumiem.nagła mobilizacja. I po nikim " nie jade "
    Karina rozmawialam właśnie i powiedział mi ze blizna macicy jest ok,ale boi się o ta na skórze...dlatego właśnie pytam,bo nie wiem czy tylko ja jestem taka felerna.

o148ha00ta895lpq.png

Wysłany: 26 września 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=8E8xMcXmI9E
    https://www.youtube.com/watch?v=CFxJwD65r00

Ulubione piosenki Adaśka :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:34

• Martusska Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też do Krakowa nie mam daleko a piękne miasto to fakt. Chciałabym tam kiedyś mieszkać :-)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• olala81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli uwielbia tą
    https://www.youtube.com/watch?v=t99ULJjCsaM

Ja też kocham Kraków, chociaż byłam tam dopiero 3 razy, zazdroszczę dziewczyno takiego wspaniałego miejsca do mieszkania:) No i góry w pobliżu, eh rozmarzyłam się ja mam tak daleko...

skrzatek85 lubi tę wiadomość

01582n0ast4hm7dp.png
  • tapirek Koleżanka

Wysłany: 26 września 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jako gowniarZ zawsze mowilam ze bede studiowac na UJ :) ale rzucilo mnie do Poznania, czego ostatecznie nie zaluje.

Wysłany: 26 września 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olala mina Adasia bezcenna jak mu włączyłam :) siedział jak zahipnotyzowany :D

olala81 lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My w Krakowie byliśmy kilka dni w podróży poślubnej a potem do Zakopanego pojechaliśmy.... a moi rodzice do Krakowa jeżdżą co rok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam kulka razy w Krakowie na weekend lubie wasz basen tzn zjeżdżalnie bo ja duży dzieciak jestem. ;) ale kurde Tusia jak hedziesz sie wybierać to i Czarka wyciągnę ;)

Makcza jak w szkole :?

• Bea_tina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, ja to sie zastanawiam czy Ty do Kosciola wigole wejdziesz? Nie spopielisz sie niczym wampir czy cos hihihi:-)

Karina1989, skrzatek85, Miriam lubią tę wiadomość

1usapiqvs8bdmaac.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah ten Kraków :D Przez ostatnich kilka lat to jeździłam do Krakowa kilka razy do roku :) Teść z pracy w delegacje jeździł do jakiegoś profesora na AGH, a ja z dzieckiem i mężem zwiedzaliśmy miasto :)

MałaM - w sumie dobrze jest chociaż rok odczekać, jest bezpieczniej i mniej stresująco jeśli chodzi o bliznę...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 19:59

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam - jak tam dzisiaj Zojka tak w ogóle?

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie krakowsko zrobilo. Oczywiście teraz bez sensu jechac na weekend z Frankiem bo idzie zima ale na wiosnę. Bo ja to w góry bym chciala no i wtedy o Kraków mozna zahaczyć więc Doris, Makcza miejcie sie na baczności jak nagle poproszę o przewodnika

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
‹‹ 820 821 822 823 824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ