Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A my po wspólnej kąpieli. Super sprawa. Nina się wyszalała a ile było przy tym radości...bezcenne Miałam nadzieję, że teraz zaśnie przy cycu ale nie bo po co.
Muszę się przyznać, że nie kupiliśmy jeszcze ani jednej zabawki. Dostała tego sporo i tylko co jakiś czas wyciągam jej coś nowego. -
doris85 wrote:Martuśka, dzisiaj moze to nie jest realne, ale za 10 lat moze bedą takie narzędzia do szybkiego kojarzenia faktów informacji.
Mój przyjaciel właśnie przechodzi rekrutację na stanowisko "programisty" takich narzędzi. W Polsce jest kilka ośrodków, które nad tym pracują, ale na Zachodzie już mnóstwo.
doris85 lubi tę wiadomość
-
W szkole było za-je-biś-cie!! Dlaczego ja dopiero teraz trafiłam na psychologię? Na maxa się udzielałam i już jestem pupilką prowadzących, hahaha. I okazało się, że niemam zajęć 12h bez przerwy, bo jest podział na grupy, więc wspaniale. No i rozmawiałąm z dziekanem o przepisywaniu przedmiotów, nie powiedział mi wprost, że sięzgadza, le dał do zrozumienia, mam złożyć podanie. zatem jutro mam tylko 3 godziny!
Miriam, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Fajnie Makcza, że jesteś zadowolona i nie myślisz za dużo o Kiruni na zajęciach. Taka odskocznia od dziecka też jest dobra.
Co do Krakowa, to byłam kilka razy, ale najśmieszniejsze jest to, że nigdy z mężem. On też wiele razy tam przebywał. Dlatego postanowiliśmy, że jak tylko otworzą autostradę z Rzeszowa do Krakowa to jedziemy na weekend. Czyli niedługo
Do Warszawy też się wybieramy w listopadzie na kontrolę z Emilką, ale nie wiem czy tym razem zostaniemy dłużej.
Dzisiaj udało mi się kupić kombinezon F&F w tesco. Taki na teraz, na chłodniejsze dni. Jest promocja do niedzieli -30% na ubrania F&F. Do tego miałam kupony - 20 zł przy zakupie za minimum 80 zł na ubrania, więc buciki, 2 pary rajstop miałam za free i jeszcze za kombinezon zapłaciłam 60 zł zamiast 82 zł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś fajna nocka Adaś spał od 20.30 o 3 jedzonko potem podudka po 6 ale leżał grzecznie w łóżeczku i się bawił, przed 8 monolog Adasia a o 8 wstalismy na jedzonko
Makcza super że Ci się podoba na zajęciach:-) dobrze że "błyskasz" inteligencja od początku bo u mnie na uczelni wykładowcy niezbyt dobrze wypowiadali sie o studentach zaocznych....https://www.maluchy.pl/li-68994.png -
Makcza trochę Ci zazdroszczę, ostatnio stwierdziłam że w ogóle się nie rozwijam, jeszcze 2 lata temu to chociaż na szkolenia jeździłam co chwilę no a od ciąży i teraz szefowa dała mi spokój i bardzo mało jest tych szkoleń ( choć najbliższe znów za tydzień, ale na miejscu i tylko 6 godzin więc luzik), ja myślę sobie o jakiejś podyplomówce ale jak mały pójdzie do przedszkola, chociaż nie wiem co z tego wyjdzie, bo wtedy też planujemy budowę
U nas pobudki o północy, 2.30 , 5 , 7.15.
zaraz zawożę małego teściowej i do pracy, mam nadzieję, że dziś będzie z nim lepiej i będzie jej jadł normalnie, bo się kobitka stresować będzie. -
Dziewczyny mam takie pytanko. Jak wychodzicie z dziećmi na spacer i jest pora karmienia to czy zabieracie ze zoba jakaś poduszkę do wózka? Na razie karmie w domu ale zastanawiam sie jak to będzie wyglądać na spacerze i jestem z lekka przerażona ;P
-
ofcooo wrote:Dziewczyny mam takie pytanko. Jak wychodzicie z dziećmi na spacer i jest pora karmienia to czy zabieracie ze zoba jakaś poduszkę do wózka? Na razie karmie w domu ale zastanawiam sie jak to będzie wyglądać na spacerze i jestem z lekka przerażona ;P
Niestety ja Ci nie pomogę bo my na butelce i zawsze mam ją ze sobą. A wcześniej to karmiłam przed samym wyjściem z domu i zawsze starczało, bo Adaś dużo spał na spacerachhttps://www.maluchy.pl/li-68994.png -
Ofcoo, ja na początku odciągałąm pokarm i brałąm butelkę na spacer. Ciężko szło na początku karmienie piersią. Potem nabiera się wprawy, dziecko trzyma główkę i jest o wiele łatwiej. Też mnie to stresowało w każdym razie. Na pocątek wychodź na krótkie spacery zaraz po karmieniu, trzymaj się niedaleko domu. Jak zgłodnieje i zacznie płakać, to po prostu do domu. Bardzo szybko nabierzesz wprawy, będziesz wiedzieć, kiedy wypada pora karmienia. Będzie super!
ofcooo lubi tę wiadomość