Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzieciaczki to małe cwaniaczki już tam dobrze wiedzą że coś się święci My jak mamy iść na obiad do rodziców czy teściów czy ogólnie gdzieś wychodzimy na konkretną godzinę to Maks oczywiście z pół godzinnej drzemki robi sobie 1,5 godzinną.
-
dziewczyny, jak chcecie szybko się dowiedzieć na jakiej stronie są wasze zdjęcia na forum, to możecie w google wpisać swój nick, kwietniowe mamusie itp. i wejść w grafikę, wyświetlają się nasze forumowe zdjęcia. Jak się kliknie na zdjęcie to w tytule jest podana strona na jakiej jest dane zdjęcie
-
hej:)
Martuska - na studia i nauke nigdy nie jest za późno:) studiowałam z osobami grubo po 30stce i 40stce i powiem ci ze lepiej sobie radziły niz niektore 19stki ...a ty młoda jestes i napewno dałabys rade:)
ja skończelam ped. wczesnoszkolna, przedszkolna, specjalna i oligofrenopedagogike:)
miriam- udanej zabawy:)
ja po pierwszym dniu w szkole...niby tylko 6,5 godziny a czuje sie jakbym siedziała dwa razy tyle a mały taki steskniony ze nie chce juz z nikim siedziec tylko ze mna...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 17:58
-
hej dziewczyny
kupiłam dzisiaj kaszke manne z nestle, tylko piesze że to mleczna kaszka, jak myślicie może być taka do wprowadzania glutenu czy lepsza bezmleczna, niby na tej pisze że jest idealna do wprowadzania glutenu ale sama nie wiem. -
lusia - ja też z początku właśnie kupiłam kaszkę mleczną, ale uznałam, że się z nią wstrzymam, bo ona jest na mleku następnym, a my jak na razie jedziemy jeszcze na jedynce...poczeka sobie nieotwarta ten miesiąc, a jak na razie dajemy zwykłą kaszkę mannę na wodzie...
-
Skrzatek moja teściowa to bardzo fajna kobieta, mama i babcia, w ogole nie mam stresa jak zostawiam z nią Oliwiera. jedynym " zagrożeniem" jest teść, ale to jak mały będzie starszy bo on lubi dawac dzieciakom słodycze, pepsi itp, ale myślę, że już nie raz stanowczo wyraziłam swoje poglądy na ten temat i nie będzie tak źle.
męczący dzień dzisiaj, wreszcie czas na relaks. Dzisiaj mieliśmy półgodzinna kąpiel, pierwszy raz z zabawkami, śmiał się w głos jak go oblewałam wodą z tych piszczałek:) -
Powiem Wam ,ze ciężko się czyta forum bo ktoś ciągle cos kasuje i mi strony wariuja ;/
Moja znajoma w wieku 34lat zaczęła studiować medycynę wiec studia to kwestia chęci i możliwości - bo trzeba mieć czasu trochę.
Ja tez chyba jestem wyrofna matka bo u nas jedynie stojak z drewnianymi Abawksmi z ikeii,para piłeczek i jeden piesek na dobranoc z Fisher price... A wydaje mi się ze Bobas nie jest wybitnie znudzony.
Aha...mamy jeszcze Sophie ale nie jest to ulubiona zabawka Bobasa.
Tez planuje kupić klocki drewniane bo są trwale ibprzyjemne w dotyku.lubię jeszcze klocki z tworzywa takiego jak crocsy. -
Co do zabawek, to u nas głównie grzechotki, jakiś tam szeleszczący słonio-kwiatuszek i pozytywka...no i jeden grający telefon dołączony do maty...ogólnie mały bardzo lubi wszystko, co wydaje przyjemne dla niego dźwięki, szelesty, grzechotki, worki są dla niego super, ma jeszcze takiego balona, który był na kijku, ale oderwaliśmy go, powietrze już powoli spływa, ale mały go uwielbia, bo mu super szeleści jak go tarmosi w rączkach...
-
lusia22 wrote:hej dziewczyny
kupiłam dzisiaj kaszke manne z nestle, tylko piesze że to mleczna kaszka, jak myślicie może być taka do wprowadzania glutenu czy lepsza bezmleczna, niby na tej pisze że jest idealna do wprowadzania glutenu ale sama nie wiem.
Ja kupilam taka samą i dodalam do mleka na 1 raz zjadł , a drugi juz nie smakowała mu podawalam 3 dni i teraz ma przerwę chyba zrobie normalnie tradycyjnie na wodzie i dodam do obiadku.Marcel jak na razie nie lubi bananow, sliwki i szpinaku , a reszta az mlaszcze , kurczak, krolik, indyk, łosoś super:-) -
Mamuski my z zabawek nie mamy dużo , ale wszytko to co mu sie podoba i chcetnie sie tym bawi plus drewniane autko to lubi jak spada na podłogę i go straszy ubaw po pachy aaaa Sophie teraz to az piszczy bo dziąsła siedzą strasznie