X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat ;)

Ja tylko na chwile no chrzciny wrrr muszę wszystkiego pilnować Zoja jeszcze spi wow ;)

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka zbiera siły ;)

Miriam lubi tę wiadomość

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam,trzymam kciuki. Będzie dobrze.

aphrodyta Emilka tez dzis ma chrzest?

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adaś nareszcie padł ale przed zaśnięciem histeria..... dziwnie mi jak on tak się zachowuje..... nigdy nie był taki marudny :-\ ale co i w takich sytuacjach trzeba sobie radzić... we wtorek lub srode jade do moich rodziców z Adaśkiem na kilka dni ... moja mamusia tak go wyściska i wygniecie że nie będzie miał sił na marudzenie :-P

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Emilka tez idzie dzis myć głowę w kościele hehe

Wysłany: 28 września 2014, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam powodzenia :-) Zojka będzie grzeczna :-)

• olala81 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry:) U nas pauza w spaniu od 23.20 do 01, później pobudka o 3, 5 i od 7 koniec spania. dziewczyny kiedy my się wyspimy??? teraz ma drzemkę, ale pewnie taka 15 minut do pół godziny zazwyczaj tak ma rano.
    Doris współczuję kryzysu laktacyjnego, powodzenia w walce.
    Miriam i aphrodita udanych chrzcin, grzecznych dzieci -Miriam a może od dziś Zojka będzie małym, grzecznym aniołeczkiem;)
    skrzatek oby ten skok szybciutko się skończył.

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej u nas tez kolejna noc z cyklu noe spie o 5 lub 4 i godzina masakry zeby zasnal nie wiem co mu sie tak poprzestawialo. Natomiast codziennie je bułeczkę bo inaczej nie da nam spokojnie zjesc wiec albo bułka albo melon hehe wiec gluten zaliczony hehe.

Makcza super ze zadowolona jestes ze szkoły i ze dobrze to znosicie z Kira :)
    Doris oby kryzys szybko przeszedł chociaz Tymek tez w nocy sie budzi czesciej na jedzenie ale nie pomyślałam w sumie ze to mógłby byc kryzys bo mleko sika ogólnie tu sie wszystko rozregulowal bo goraco wiec karmie na zadanie.

Buziaki i miłego dnia

doris85, skrzatek85, Tusia89 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez na zadanie. Generalnie ostatnio coraz dłużej muszę usypiac. Chyba zbliżamy sie do zabka, bo marudzenie jest praktycznie cały dzien.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 10:37

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mialam Wam pisać, ostatnio Franko sobie tak językiem wypycha dolna wargę. Komicznie to wygląda. Zastanawiam się czy to tylko zabawa czy np. Cos z ząbkami, czy jeszcze cos innego... Robi tak dziecko którejś z Was?

Kzgo, jak miło widzieć Cię na forum;) całusy dla Tymka. A tak się balas o gluten a tu proszę. Tymek sam zdecydowal kiedy wprowadzi sobie gluten;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wczoraj próbowalismy pic ze3 szklanki. Ziabie sie bardzo podobało :) chociaz oczywiscie cała była mokra ;)

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Martusska Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julka je chrupki kukurydziane a tak jej smakują :-) oczywiście bułki też :-)i chlebek także gluten codzienne ma :-)

Czy wasze maluchy siedzą? I ja nadal wożę w gondoli bo kurczę julka taka wiotka i mi zjeżdża nawet na minimalnym podwyższeniu zjeżdża :-( a wy kochane dziewczęta? Jak to u was wygląda?

Miriam trzymam kciuki żebyś była zadowolona z chrzcin i żeby poszło wszystko dobrze :-)

f2w33e3kmkr4l6vu.png
    ex2btgf6pw7pc9mw.png

1usa8u69sqqt0q6z.png

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja woziłam półleżąco, ale po ok 20 min juz jest zmeczona wiec bede na zmiane na leżąco i półleżąco.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też w gondoli na płasko. Może trochę podniosę, żeby miała lepszą widoczność bo ostatnio dużo marudzi i muszę się wiecznie wygłupiać.

rr64wnh.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gondola,poduszka lekko podniesiona

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow nasz już dawno w gondoli nie wytrzymywał,zmieniliśmy ją chyba na początku września, nawet w spacerówce nie chce na leżąco, dopiero jak uśnie, ,inaczej ciągle głowa w powietrzu. Sam jeszcze nie siedzi ale już nie toleruje pozycji leżącej, ciągle głowa i noi w górę i marudzenie, więc dużo czasu w ciągu dnia już spędza na siedząco czy to na kolanach, czy w krzesełko no i na dworze w wózku. Właśnie mieliśmy wyjeżdżać do Torunia na spacerek i pochodzić po muzeach, jest Toruń za pół ceny, no ale oczywiście właśnie teraz nagle zasnął, więc czekamy;)

01582n0ast4hm7dp.png

Wysłany: 28 września 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeździmy cały czas w gondoli na płasko... ale już niedługo bo za mała się robi gondolka :)czasami odwracam Adaśka na brzuch i wtedy głowa mu chodzi dookoła bo nie wie gdzie ma patrzeć tyle ciekawych widoków dookoła....

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i karmimy tez wkrzeselku i na pollezoco za nic nie chce, zaraz głowę ciągnie do góry.

Właśnie wróciliśmy ze spaceru. 3h z przerwa w nosidle. Zasnela dopiero po 2h. Super sprawa to nosidlo. Jedyne co mni martwi to ucisniete nóżki pod kolanami i pieluszka.

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też byliśmy dziś na spacerze ale żeby aż trzy godziny???? ładnie zaszaleliście :) też mnie kusi takie nosidło ale...Franko taki duży już...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adas sto lat !!!

Zojka milej imprezy , a mamusi , aby wszystko sie udało !!!!

A my smigamy do SOPOTU NA spacer pogoda super!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 826 827 828 829 830 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ