Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Adaś nareszcie padł ale przed zaśnięciem histeria..... dziwnie mi jak on tak się zachowuje..... nigdy nie był taki marudny ale co i w takich sytuacjach trzeba sobie radzić... we wtorek lub srode jade do moich rodziców z Adaśkiem na kilka dni ... moja mamusia tak go wyściska i wygniecie że nie będzie miał sił na marudzeniehttps://www.maluchy.pl/li-68994.png
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry:) U nas pauza w spaniu od 23.20 do 01, później pobudka o 3, 5 i od 7 koniec spania. dziewczyny kiedy my się wyspimy??? teraz ma drzemkę, ale pewnie taka 15 minut do pół godziny zazwyczaj tak ma rano.
Doris współczuję kryzysu laktacyjnego, powodzenia w walce.
Miriam i aphrodita udanych chrzcin, grzecznych dzieci -Miriam a może od dziś Zojka będzie małym, grzecznym aniołeczkiem;)
skrzatek oby ten skok szybciutko się skończył. -
Hej u nas tez kolejna noc z cyklu noe spie o 5 lub 4 i godzina masakry zeby zasnal nie wiem co mu sie tak poprzestawialo. Natomiast codziennie je bułeczkę bo inaczej nie da nam spokojnie zjesc wiec albo bułka albo melon hehe wiec gluten zaliczony hehe.
Makcza super ze zadowolona jestes ze szkoły i ze dobrze to znosicie z Kira
Doris oby kryzys szybko przeszedł chociaz Tymek tez w nocy sie budzi czesciej na jedzenie ale nie pomyślałam w sumie ze to mógłby byc kryzys bo mleko sika ogólnie tu sie wszystko rozregulowal bo goraco wiec karmie na zadanie.
Buziaki i miłego dnia
doris85, skrzatek85, Tusia89 lubią tę wiadomość
-
Mialam Wam pisać, ostatnio Franko sobie tak językiem wypycha dolna wargę. Komicznie to wygląda. Zastanawiam się czy to tylko zabawa czy np. Cos z ząbkami, czy jeszcze cos innego... Robi tak dziecko którejś z Was?
Kzgo, jak miło widzieć Cię na forum;) całusy dla Tymka. A tak się balas o gluten a tu proszę. Tymek sam zdecydowal kiedy wprowadzi sobie gluten;) -
Julka je chrupki kukurydziane a tak jej smakują oczywiście bułki też :-)i chlebek także gluten codzienne ma
Czy wasze maluchy siedzą? I ja nadal wożę w gondoli bo kurczę julka taka wiotka i mi zjeżdża nawet na minimalnym podwyższeniu zjeżdża a wy kochane dziewczęta? Jak to u was wygląda?
Miriam trzymam kciuki żebyś była zadowolona z chrzcin i żeby poszło wszystko dobrze -
wow nasz już dawno w gondoli nie wytrzymywał,zmieniliśmy ją chyba na początku września, nawet w spacerówce nie chce na leżąco, dopiero jak uśnie, ,inaczej ciągle głowa w powietrzu. Sam jeszcze nie siedzi ale już nie toleruje pozycji leżącej, ciągle głowa i noi w górę i marudzenie, więc dużo czasu w ciągu dnia już spędza na siedząco czy to na kolanach, czy w krzesełko no i na dworze w wózku. Właśnie mieliśmy wyjeżdżać do Torunia na spacerek i pochodzić po muzeach, jest Toruń za pół ceny, no ale oczywiście właśnie teraz nagle zasnął, więc czekamy;)
-
My jeździmy cały czas w gondoli na płasko... ale już niedługo bo za mała się robi gondolka :)czasami odwracam Adaśka na brzuch i wtedy głowa mu chodzi dookoła bo nie wie gdzie ma patrzeć tyle ciekawych widoków dookoła....https://www.maluchy.pl/li-68994.png
-
No i karmimy tez wkrzeselku i na pollezoco za nic nie chce, zaraz głowę ciągnie do góry.
Właśnie wróciliśmy ze spaceru. 3h z przerwa w nosidle. Zasnela dopiero po 2h. Super sprawa to nosidlo. Jedyne co mni martwi to ucisniete nóżki pod kolanami i pieluszka.