Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, a skąd jesteś, że do sopotu możecie na spacer się wybrać? Fajnie. Ja za to zdrzemnęłam się z moim synem, a co :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Zoja dała popis w kościele haha ksiądz jej znak krzyża a ta bwrryyy i go oplula podem darla papuasa ze mnie z nia wygonili do zakrystii cxy jakoś tak biedna broniła sie jak mogła a i tak ja ochrzcili

Na imprezie jest 36 osob miało byc tylko wino ja wchodzę a tam i wódka i whisky i bimber to szlak mnie trafił rano było wino a jak my do kosciola pojechaliśmy bo minęliśmy byc 30 min wcześniej to teściowa zawiozła alkohol do lokalu :/
    Jak tak mozna :/

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O w morde, Miriam. Jestem w szoku, jak tak mozna?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaaa zatkało mnie. Twoja tesciowa jest nieobliczalna.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam a smakowała teściowej zmoraa ? haaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakre masz z tą teściowąą brr beszczelna to mało piowiedziane

• skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej co za babsko...... Zojka to charakterek po mamusi jak nic :-D

U nas do południa bardzo marudnie..... a jak wyszliśmy na spacer to ledwie włożyłam Adaśka do wózka i spał.... obudził się dopiero jak byliśmy przy garażu prawie po 3 godzinach... w szoku byłam bo nie jadł 5 godzin.... co rzadko się zdarza żeby wytrzymał ponad 4.

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka dzielnie się broniłaś ;) kochana moja ;) zawsze możesz dokonac aktu apostazji :)
    Miriam ta Twoja teściowa to poniżej wszelkiej krytyki.
    Kurcze ten gluten w bułce to niezły pomysł. Szlag mnie trafia jak gotuję tą kaszę manna bo to kipi cały czas :/

Moj Franio jak na razie zasmakował tylko w jabłuszku. Dynia bleee.... a zamroziłam jej w cholerę, chyba trochę przesadzilam.
    Dzisiaj pomieszalam mu dynie z jabłkiem i nawet coś jej ram zjadł.

Tusia mój Franio nie robie takiego czegos za to namiętnie ssie swoją dolną warge. Wyglada przekomicznie. Najlepsze jest to ze mam zdjecia z dzieciństwa gdzie robię identycznie. Jak bede na kompie to wrzucę do porównania ;)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co juz skoda mi słów ... Wiecie jak sie czułam jak tam weszłam jeszcze jej ten głupi uśmiech :/ tu goście tu szok a ta ten uśmiech no normalnie miałam ochote jej jebnac patelnia w łeb ! Ona to taka szydera ze zawsze na swoim musi postawić co za babsko! A czy wino jej smakowało nawet nie spróbowała ona mocniejszy kaliber pije

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja jak na weselu w pokoju z Zojka a tam obok bawią ciekawe do ktorej .... A zimno w tym pokoju jak cholera!

Tusia89 lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam masakra z ta teściowa z nikim sie nie liczy a potem teść pojdzie w tango a pną bedzie plakac heh szkoda słów.

Tynek zajada wszystko jeszxlcze niczym nie pogardzil bedzie z niego smakosz hehe mam nadzieje bo ja byłam okropny niejadek.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glupi Tel, przez przypadek zawsze wcisnę lubię to. Ale przynajmniej odpoczniesz w pokoju z Zojką wiec lubię to ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teść o dziwo nie pije ale to chyba dlatego ze jutro ma lekarza dzis teściowa baluje ...

Kurde kozgo brakowało tu Ciebie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Ty pewnie kliknekas lubie to bo ja tu zmarzne na sopel lodu tak zimno siku mi sie chce a leże pod kołdra bo zimno brr

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, ale TY zawsze pisałaś, że lubisz jeść więc Tymek ma po Tobie :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, mi już brak słów dosłownie na to babsko :/ ja to i tak się dziwię, że wytrwałaś tam....gdyby mi taki numer wycięła to zaraz bym wzięła dziecko i stamtąd wyszła, nie zważając na gości :/ Nie wolno życzyć niby nikomu źle...ale mam cichą nadzieję, że jutro z rana twoja teściowa obudzi się z największym kacem na świecie diabelek.gif....Na zdrowie by jej wyszło...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:59

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://mamadu.pl/114295,kupa-smiechu-rodzice-lekkomyslnie-publikuja-kompromitujace-zdjecia-dzieci

tak do poczytania... :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zajrzałam na forum, zaraz nadrobię, tylko na szybko - Doris, spacer aktualny. Mam coś rano do załatwienia na Prądnickiej tam bardziej w Twoją stronę, to mogę podejsc po Ciebie.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spóźnione Sto lat dla Adasia !!!

Ja po weekendzie w szkole wykończona, a mały dał dziś mojej teściowej popalić...mąż poszedł tam, jak mnie nie było, pobawił go z teściami...cóż, w końcu babcia przekonała się, że wcale nie przesadzam twierdząc, że w domu ciężko mi przy nim cokolwiek zrobić, bo ciągle trzeba się nim zajmować...do tej pory potrafiła burzyć się, czemu jak wpadała na chwilę to było w domu nieposprzątane...dziś sama stwierdziła, że nie wie, jak ja daję radę z nim sama przez cały tydzień, bo ona by z nim nie wytrzymała bez niczyjej pomocy, bo nic zrobić nie można, mało śpi, ciągle trzeba go zabawiać i w ogóle :P

skrzatek85 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam współczuję, co za wredne babsko! Ja chyba bym postąpiła podobnie jak Karina -zabrałabym dziecko i tyle by mnie widzieli na tej imprezie. A Zojka to ma charakterek nie ma co :)

Kaja lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

‹‹ 827 828 829 830 831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ