Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle Zoja dała popis w kościele haha ksiądz jej znak krzyża a ta bwrryyy i go oplula podem darla papuasa ze mnie z nia wygonili do zakrystii cxy jakoś tak biedna broniła sie jak mogła a i tak ja ochrzcili
Na imprezie jest 36 osob miało byc tylko wino ja wchodzę a tam i wódka i whisky i bimber to szlak mnie trafił rano było wino a jak my do kosciola pojechaliśmy bo minęliśmy byc 30 min wcześniej to teściowa zawiozła alkohol do lokalu
Jak tak mozna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jej co za babsko...... Zojka to charakterek po mamusi jak nic
U nas do południa bardzo marudnie..... a jak wyszliśmy na spacer to ledwie włożyłam Adaśka do wózka i spał.... obudził się dopiero jak byliśmy przy garażu prawie po 3 godzinach... w szoku byłam bo nie jadł 5 godzin.... co rzadko się zdarza żeby wytrzymał ponad 4.https://www.maluchy.pl/li-68994.png -
Zojka dzielnie się broniłaś kochana moja zawsze możesz dokonac aktu apostazji
Miriam ta Twoja teściowa to poniżej wszelkiej krytyki.
Kurcze ten gluten w bułce to niezły pomysł. Szlag mnie trafia jak gotuję tą kaszę manna bo to kipi cały czas
Moj Franio jak na razie zasmakował tylko w jabłuszku. Dynia bleee.... a zamroziłam jej w cholerę, chyba trochę przesadzilam.
Dzisiaj pomieszalam mu dynie z jabłkiem i nawet coś jej ram zjadł.
Tusia mój Franio nie robie takiego czegos za to namiętnie ssie swoją dolną warge. Wyglada przekomicznie. Najlepsze jest to ze mam zdjecia z dzieciństwa gdzie robię identycznie. Jak bede na kompie to wrzucę do porównania -
nick nieaktualnyWiecie co juz skoda mi słów ... Wiecie jak sie czułam jak tam weszłam jeszcze jej ten głupi uśmiech tu goście tu szok a ta ten uśmiech no normalnie miałam ochote jej jebnac patelnia w łeb ! Ona to taka szydera ze zawsze na swoim musi postawić co za babsko! A czy wino jej smakowało nawet nie spróbowała ona mocniejszy kaliber pije
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam, mi już brak słów dosłownie na to babsko ja to i tak się dziwię, że wytrwałaś tam....gdyby mi taki numer wycięła to zaraz bym wzięła dziecko i stamtąd wyszła, nie zważając na gości Nie wolno życzyć niby nikomu źle...ale mam cichą nadzieję, że jutro z rana twoja teściowa obudzi się z największym kacem na świecie ....Na zdrowie by jej wyszło...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:59
Miriam lubi tę wiadomość
-
Spóźnione Sto lat dla Adasia !!!
Ja po weekendzie w szkole wykończona, a mały dał dziś mojej teściowej popalić...mąż poszedł tam, jak mnie nie było, pobawił go z teściami...cóż, w końcu babcia przekonała się, że wcale nie przesadzam twierdząc, że w domu ciężko mi przy nim cokolwiek zrobić, bo ciągle trzeba się nim zajmować...do tej pory potrafiła burzyć się, czemu jak wpadała na chwilę to było w domu nieposprzątane...dziś sama stwierdziła, że nie wie, jak ja daję radę z nim sama przez cały tydzień, bo ona by z nim nie wytrzymała bez niczyjej pomocy, bo nic zrobić nie można, mało śpi, ciągle trzeba go zabawiać i w ogóle
skrzatek85 lubi tę wiadomość
-
Miriam współczuję, co za wredne babsko! Ja chyba bym postąpiła podobnie jak Karina -zabrałabym dziecko i tyle by mnie widzieli na tej imprezie. A Zojka to ma charakterek nie ma co
Kaja lubi tę wiadomość