X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, a skąd jesteś, że do sopotu możecie na spacer się wybrać? Fajnie. Ja za to zdrzemnęłam się z moim synem, a co :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale Zoja dała popis w kościele haha ksiądz jej znak krzyża a ta bwrryyy i go oplula podem darla papuasa ze mnie z nia wygonili do zakrystii cxy jakoś tak biedna broniła sie jak mogła a i tak ja ochrzcili

Na imprezie jest 36 osob miało byc tylko wino ja wchodzę a tam i wódka i whisky i bimber to szlak mnie trafił rano było wino a jak my do kosciola pojechaliśmy bo minęliśmy byc 30 min wcześniej to teściowa zawiozła alkohol do lokalu :/
    Jak tak mozna :/

• doris85 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O w morde, Miriam. Jestem w szoku, jak tak mozna?

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaaa zatkało mnie. Twoja tesciowa jest nieobliczalna.

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam a smakowała teściowej zmoraa ? haaha

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakre masz z tą teściowąą brr beszczelna to mało piowiedziane

• skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej co za babsko...... Zojka to charakterek po mamusi jak nic :-D

U nas do południa bardzo marudnie..... a jak wyszliśmy na spacer to ledwie włożyłam Adaśka do wózka i spał.... obudził się dopiero jak byliśmy przy garażu prawie po 3 godzinach... w szoku byłam bo nie jadł 5 godzin.... co rzadko się zdarza żeby wytrzymał ponad 4.

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka dzielnie się broniłaś ;) kochana moja ;) zawsze możesz dokonac aktu apostazji :)
    Miriam ta Twoja teściowa to poniżej wszelkiej krytyki.
    Kurcze ten gluten w bułce to niezły pomysł. Szlag mnie trafia jak gotuję tą kaszę manna bo to kipi cały czas :/

Moj Franio jak na razie zasmakował tylko w jabłuszku. Dynia bleee.... a zamroziłam jej w cholerę, chyba trochę przesadzilam.
    Dzisiaj pomieszalam mu dynie z jabłkiem i nawet coś jej ram zjadł.

Tusia mój Franio nie robie takiego czegos za to namiętnie ssie swoją dolną warge. Wyglada przekomicznie. Najlepsze jest to ze mam zdjecia z dzieciństwa gdzie robię identycznie. Jak bede na kompie to wrzucę do porównania ;)

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co juz skoda mi słów ... Wiecie jak sie czułam jak tam weszłam jeszcze jej ten głupi uśmiech :/ tu goście tu szok a ta ten uśmiech no normalnie miałam ochote jej jebnac patelnia w łeb ! Ona to taka szydera ze zawsze na swoim musi postawić co za babsko! A czy wino jej smakowało nawet nie spróbowała ona mocniejszy kaliber pije

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja jak na weselu w pokoju z Zojka a tam obok bawią ciekawe do ktorej .... A zimno w tym pokoju jak cholera!

Tusia89 lubi tę wiadomość

• kozgo Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam masakra z ta teściowa z nikim sie nie liczy a potem teść pojdzie w tango a pną bedzie plakac heh szkoda słów.

Tynek zajada wszystko jeszxlcze niczym nie pogardzil bedzie z niego smakosz hehe mam nadzieje bo ja byłam okropny niejadek.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Glupi Tel, przez przypadek zawsze wcisnę lubię to. Ale przynajmniej odpoczniesz w pokoju z Zojką wiec lubię to ;)

Miriam lubi tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teść o dziwo nie pije ale to chyba dlatego ze jutro ma lekarza dzis teściowa baluje ...

Kurde kozgo brakowało tu Ciebie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Ty pewnie kliknekas lubie to bo ja tu zmarzne na sopel lodu tak zimno siku mi sie chce a leże pod kołdra bo zimno brr

szczessciara lubi tę wiadomość

• Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo, ale TY zawsze pisałaś, że lubisz jeść więc Tymek ma po Tobie :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam, mi już brak słów dosłownie na to babsko :/ ja to i tak się dziwię, że wytrwałaś tam....gdyby mi taki numer wycięła to zaraz bym wzięła dziecko i stamtąd wyszła, nie zważając na gości :/ Nie wolno życzyć niby nikomu źle...ale mam cichą nadzieję, że jutro z rana twoja teściowa obudzi się z największym kacem na świecie diabelek.gif....Na zdrowie by jej wyszło...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 19:59

Miriam lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://mamadu.pl/114295,kupa-smiechu-rodzice-lekkomyslnie-publikuja-kompromitujace-zdjecia-dzieci

tak do poczytania... :)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Makcza Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero zajrzałam na forum, zaraz nadrobię, tylko na szybko - Doris, spacer aktualny. Mam coś rano do załatwienia na Prądnickiej tam bardziej w Twoją stronę, to mogę podejsc po Ciebie.

tb73y2v4bw88z3f1.png
    ox7n3e3ktfsn5ith.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spóźnione Sto lat dla Adasia !!!

Ja po weekendzie w szkole wykończona, a mały dał dziś mojej teściowej popalić...mąż poszedł tam, jak mnie nie było, pobawił go z teściami...cóż, w końcu babcia przekonała się, że wcale nie przesadzam twierdząc, że w domu ciężko mi przy nim cokolwiek zrobić, bo ciągle trzeba się nim zajmować...do tej pory potrafiła burzyć się, czemu jak wpadała na chwilę to było w domu nieposprzątane...dziś sama stwierdziła, że nie wie, jak ja daję radę z nim sama przez cały tydzień, bo ona by z nim nie wytrzymała bez niczyjej pomocy, bo nic zrobić nie można, mało śpi, ciągle trzeba go zabawiać i w ogóle :P

skrzatek85 lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • zozol Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam współczuję, co za wredne babsko! Ja chyba bym postąpiła podobnie jak Karina -zabrałabym dziecko i tyle by mnie widzieli na tej imprezie. A Zojka to ma charakterek nie ma co :)

Kaja lubi tę wiadomość

qm4p206.png

Nasz największy skarb
    https://www.maluchy.pl/li-68536.png

‹‹ 827 828 829 830 831 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ