Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas też głównie piski, jakieś uuuu, aaaa, od dzwonu mu się wyrwie nie nie i ma-ma, ale rzadko...
U nas noc ok, jedna pobudka jak zwykle, za to wstaliśmy o 6...nie wiem, co to za dzień, ale czuję się nieprzytomna Na rehabilitacji troszkę mniej płakał, bo nie mogę niestety powiedzieć, że w ogóle...zostanie tam niedługo etatowym maruderem/wyjcem/płaczkiem.... Niby wszystko trwa godzinę i piętnaście minut, a ja po tym wykończona jestem, jakbym spędziła tam przynajmniej cały dzień
Miriam - tu się muszę zgodzić z Makczą, musisz niestety zacząć być konsekwentna i przestać w czymkolwiek babie ulegać, bo będzie w taki sposób forsować wszystko... -
Z nowości - Kira mało je.wczoraj, jak mnie nie było, od 11 do 18 zjadła 30ml mleka i ćwierć słoiczka. Zachowanie ok, więc to raczejnie z powodu mojej nieobecności. Dziś karmienie było przed 9 i do tej pory nie głodna. Myślę, że się przestawia na jedzenie co 3 godziny. I przestały mi wypadać włosy. Trwało to 3-4 tygodnie, więc nie jest najgorzej.
-
U nas w nocy ost wstawanie co 2h heh a nigdy tak nie było w dzien wiadomo je czesciej bo goraco wiec ciezko cos ustalić. W środę wracamy wiec bede sie duzo udzielać
Tymek krzyczy piszczy i w zasadzie wydaje dźwięki non stop nawet jak je słoik hehe -
My już po szczepieniu. Nie było tak źle. Ziaba wazy 8100, 69cm (mierzone na płasko), 41,5cm obwód głowy.
Wg pediatry mała ładnie się zbiera do siedzenia, ale może byc dzieckiem które wcześniej będzie chodzić niż siedzieć (???). Mamy już podawać mięsko i za około 2 tygodnie sery. Eh to rozszerzanie diety nam cos nie idzie.
Zmartwiłam się trochę, bo pediatra powiedziała, że od razu widać, ze Zosia spędza dzień tylko z mamą, bo jest bardzo nieufna Ja z reguły jestem sama w domu, boje się, że mała będzie miała problemy w nawiązywaniu kontaktów. -
Makcza ok. My teraz czesciej bedziemy w nosidełku chodzić, bo Ziaba nie lubi spacerówki. Przeszkadzają jej pasy i brak mozliwości obrotu. Mam nadzieje, że się przyzwyczai.
Z gadaniem u nas bez zmian. Jakies dziwne dźwięki i pokrzykiwanie. Śmiesznie steka jak robi kupę takie eh eh ehWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 14:44
-
U mnie dzisiaj marrudny dzień, tylko na spacerze było dobrze, nawet zasnął na godzinę, a w domu ciągle marudzi, ciągle chce być na rękach i się przytulać, wszystko robię w biegu, bo jak tylko na chwilkę odkładam to wyjec się włącza. czy to skok czy zęby, czy po prostu rozpieszczone dziecko.......?
dziś odebrałam jego dowód, w sumie dziwnie tak, że mały ma dowód, przez to wydaje się być duży. Ale głupoty piszę, dobra wracam do pracy papierkowej póki mały śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 15:45
-
nick nieaktualnyKurde przez te usowabe posty Zle sie czyta forum jak cholera
Makcza muszę przyznać Ci racje czas spiąć dupę w kupę i wkoncu postawić na swoim !
Co do gadania to zoja ma na raporcie brrrr bwwwww buuuuubuuu maamama do tego piski i krzyki
Doris nie wydaje mi sie ze To ze Ziaba spędza z tobą całe dnie wpływa na to ze jest nie ufna według mnie to kwesta charakteru Zoja spędza ze mną większość czasu no u z Czarkiem a jest to dziecko Cygana jest super byle ktos miał ja na rekach ...
Makcza ksiazka dotarła?