Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja teraz żałuję że nie poszłam na studia żadne . Po liceum zaraz poszłam do pracy rok później była już. Ciąża ślub mieszkanie. I tak oto jestem niewykształconą mamą trochę mi przykro ale teraz to już za późno na studia, nic bym nie umiała zapamiętać. Ale może jakieś kursy kiedyś zrobię
-
nick nieaktualnyofcooo wrote:Dziewczyny mam takie pytanko. Jak wychodzicie z dziećmi na spacer i jest pora karmienia to czy zabieracie ze zoba jakaś poduszkę do wózka? Na razie karmie w domu ale zastanawiam sie jak to będzie wyglądać na spacerze i jestem z lekka przerażona ;P
Ja biorę chuste albo kocyk bo moja Zoja jadą tylko na leżącoofcooo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy bym sobie poradziła. Już pamięci nie mam takiej a to jednak trzeba się uczyć. Poza tym kwestia tego ze nie wiem czy mój mąż by sobie z dziećmi poradził. To i tak pewnie jak już bym poszła to za rok nie teraz. Nie wiem kurczę. Chciałabym pracować gdzieś w fajnym miejscu a nie w sklepie na kasie.
-
A ja chciałabym pójść jeszcze na podyplomówkę. Najchętniej zarządzanie i kadry bądź bhp. Ale to może w przyszłym roku. Po mojej nieszczęsnej administracji ciężko będzie coś znaleźć, a już nie mam do czego wracać. Jadę zaraz do apteki po leki dla Niny. Ponoć w pepco są bluzy wkładane przez głowe za 15zł więc też zajadę. Może coś upoluję.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Kurde my dzis na wesele do znajomych z Zoja ciekawe jak bedzie jutro chrzciny boje sie
Miriam udanej zabawy, Zojka pewnie będzie gwiazdeczką na weselu, bo ona raczej z tych towarzyskich, no i powodzenia jutro, nie daj się teściowej. A z tą spowiedzią to powiem Ci że jesteś artystka Chociaż nie powiem bo ja też skłamałam z tym kiedy była moja ostatnia spowiedź, specjalnie pominęłam ten wątek przy spowiedzi no ale ksiądz zapytałMiriam lubi tę wiadomość