X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale najbardziej rozwaliło mnie, jak kumpela powiedziała, ze żeby smok wawelski zionął to trzeba smsa wysłać...prawda to?

Kaja, Karina1989 lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha, dobre z tym smokiem :D Tusia...wystarczy poczekać kilka minut :P ( chyba że ja o czymś nie wiem ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:22

Kaja lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Ale najbardziej rozwaliło mnie, jak kumpela powiedziała, ze żeby smok wawelski zionął to trzeba smsa wysłać...prawda to?

Nie mmsa ze swoim zdjęciem ;-)

Karina1989, Miriam lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam w XXI SPOWIEDZ ONLINE masz w necie :-) wiec możesz powiedziec , ze juz po jesteś

Ps. A ja ci podpisze;-)

Kurde , ale masz przeprawę znimi jeju wcale ci nie zazdroszczę !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Kraków piękny tylko mnie ten zimny Lech wpienil jakim prawm on tam leży nic dla Polski nie zrobił , a ma marmury !!!!!
    A ci zasluzeni maja metal lub beton i bez świeżych kwiatów!!!!!

A ile moherowych beretow jak do jakiegoś świętego .......

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Mała_M Koleżanka

Wysłany: 26 września 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w Krakowie uwielbiam Kazimierz. Kocham tez Lublin i piwo w jednej z knajp warzone na miejscu.

o148ha00ta895lpq.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spac mi sie chce. Wyobraźcie sobie, juz 1,5 h czekam na gości. Jak ja nie lubię niepunktualnosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:40

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje marzenie o Krakowie spełniło się i po kilku latach zaczęłam marzyć, żeby się z niego wyprowadzić :D. Ale pozostało wiele pięknych wspomnień, trochę znajomych i zawsze można tam wrócić już jako turysta. Uwielbiam Kazimierz, park Bednarskiego, okolice nowej kładki, w ogóle całe Podgórze. Doris, chodziłaś na imprezy na Wielopole, zanim się zapadły schody?:D
    Miriam, nie daj się tam! Szkoda, że nie masz jakiegoś znajomego księdza, który by im wytłumaczył, że nie tędy droga.
    A na tej zjeżdżalni zdarłam sobie cztery litery :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:50

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo prosze o szanowanie zdania Doris i ogólnie każda ma czuć sie na tym forum bezpiecznie ciepło i miło i tak było do tej pory jezeli ktos ma ochote cos usunac czy zdjevia czy posty to nie jest żaden problem najważniejsze żebyśmy razem ze sobą pozostały tutaj :)

My po kolacji idziemy spac znaczy Tynek bo juz pora marudzenia oby dzis noc lepsza.

Krakow I Zakopane marzy mi się na zimę :)

Karina1989, doris85 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e no, spóźnić to się można 15 minut a nie kurcze 1,5 h :/ Wkurzyłabym się i odwołała balangę :/ Nie możesz do nich zadzwonić i się spytać, czy w ogóle się pojawią?

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie odnośnie zabawek dla maluchów. Bo czuję, że ten mój boroczek jakiś taki biedny w zabawki. Kupowałyście już te grające i interaktywne np. fisher price? Czy to jeszcze za wcześnie???

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka dzis ok tak jak co dzien ;)

Wyobraźcie sobie ze juz dla świętego spokoju poszłam do tej spowiedzi z kartka co mam mowić bo kurde nie potrafię oczywiście naklamalam ze byłam ostatni raz tydzień temu ha! Do tego sie pomyliłam w czytaniu i kad do mnie ze spowiadać sie nie potrafię to ja do niego ze to ze stresu a on czym sie stresuje a ja ze małe dziecko z teściowa a on do mnie a to rozumiem rozumiem !

skrzatek85, Niesmiala, Karina1989 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała ja mam grające fishwra Zojka jest zakochana w organkach piesek taki na filmiku ktory wrzucalam miała te organki

• olala81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooh ja tez nie znoszę niestety połowa mojej rodziny jest niepunktualna i z mojej strony i z męza, więc czasem zebranie wszystkich o jednej porze graniczy z cudem. Ja nawet teraz z małym dzieckiem staram sie być punktualna, chociaż czasem ciężko przewidzieć trzykrotne przebieranie przed samym wyjściem bo wymiotuje itd.
    Oli zasnąl dziś szybko, wykąpałam go przy pierswi znowu był płacz i w kocu taki umęczony zasnąl, a jakąś godzinę później płakał przez sen, ale jest biedny dziś.

01582n0ast4hm7dp.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam jesteś niesamowita :-D

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z fishera ma tez żółwia, krowę, grające z innych grających to takiego kucyka pony inne organki kurde juz sama nie wiem co ona ma bo ma całe pudło wielkie teraz przymierzam sie do zakupu pchacxyka z fisher i skoczka ale jest jeszcze trochę złamała ;)

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a my nie mamy nic takiego :/ a ja się dziwię że ten bąk się nudzi. Strasznie ciężko mi wyczuć co na dany etap dla malucha jest już ok.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy biedroneczke nuteczke i Adas zachwycony.... wali łapkammi i sie cieszy jak cos zagra... zabawka ta tez jest super dla starszych dzieci.

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesmiala wrote:
    Dziewczyny mam pytanie odnośnie zabawek dla maluchów. Bo czuję, że ten mój boroczek jakiś taki biedny w zabawki. Kupowałyście już te grające i interaktywne np. fisher price? Czy to jeszcze za wcześnie???
    Nieśmiała właśnie o tym rozmawialam dziś z mężem, że to już czas na dźwiękowe zabawki, przecież takie teraz go najbardziej interesują. Mamy stoliczek interaktywny fisher price i bardzo go lubi, ale na razie nie ma tak możliwości żeby sam się nim bawił wiec przydałoby się coś mniejszego do ręki.
    A siedząc w krzesełku zacząl każda zabawką uderzać w blat słuchająd dźwięku i o zgrozo zrzucać wszystko na ziemię, więc mam robi po 100 skłonów na godzine;)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala no taki etap haha :)

Kurde oglądam te zabawki ale wszystko wydaje mi się takie szajsowate :p
    Lubię zabawki mądre, drewniane jak np. z djeco ale nasze bobasy chyba nie docenią dizajnu i wykonania :P

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ