Kwietniowe mamusie 2014:)
-
WIADOMOŚĆ
-
A Kraków piękny tylko mnie ten zimny Lech wpienil jakim prawm on tam leży nic dla Polski nie zrobił , a ma marmury !!!!!
A ci zasluzeni maja metal lub beton i bez świeżych kwiatów!!!!!
A ile moherowych beretow jak do jakiegoś świętego .......Miriam lubi tę wiadomość
-
Moje marzenie o Krakowie spełniło się i po kilku latach zaczęłam marzyć, żeby się z niego wyprowadzić . Ale pozostało wiele pięknych wspomnień, trochę znajomych i zawsze można tam wrócić już jako turysta. Uwielbiam Kazimierz, park Bednarskiego, okolice nowej kładki, w ogóle całe Podgórze. Doris, chodziłaś na imprezy na Wielopole, zanim się zapadły schody?
Miriam, nie daj się tam! Szkoda, że nie masz jakiegoś znajomego księdza, który by im wytłumaczył, że nie tędy droga.
A na tej zjeżdżalni zdarłam sobie cztery literyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:50
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Bardzo prosze o szanowanie zdania Doris i ogólnie każda ma czuć sie na tym forum bezpiecznie ciepło i miło i tak było do tej pory jezeli ktos ma ochote cos usunac czy zdjevia czy posty to nie jest żaden problem najważniejsze żebyśmy razem ze sobą pozostały tutaj
My po kolacji idziemy spac znaczy Tynek bo juz pora marudzenia oby dzis noc lepsza.
Krakow I Zakopane marzy mi się na zimęKarina1989, doris85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZojka dzis ok tak jak co dzien
Wyobraźcie sobie ze juz dla świętego spokoju poszłam do tej spowiedzi z kartka co mam mowić bo kurde nie potrafię oczywiście naklamalam ze byłam ostatni raz tydzień temu ha! Do tego sie pomyliłam w czytaniu i kad do mnie ze spowiadać sie nie potrafię to ja do niego ze to ze stresu a on czym sie stresuje a ja ze małe dziecko z teściowa a on do mnie a to rozumiem rozumiem !skrzatek85, Niesmiala, Karina1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooooh ja tez nie znoszę niestety połowa mojej rodziny jest niepunktualna i z mojej strony i z męza, więc czasem zebranie wszystkich o jednej porze graniczy z cudem. Ja nawet teraz z małym dzieckiem staram sie być punktualna, chociaż czasem ciężko przewidzieć trzykrotne przebieranie przed samym wyjściem bo wymiotuje itd.
Oli zasnąl dziś szybko, wykąpałam go przy pierswi znowu był płacz i w kocu taki umęczony zasnąl, a jakąś godzinę później płakał przez sen, ale jest biedny dziś. -
nick nieaktualnyZ fishera ma tez żółwia, krowę, grające z innych grających to takiego kucyka pony inne organki kurde juz sama nie wiem co ona ma bo ma całe pudło wielkie teraz przymierzam sie do zakupu pchacxyka z fisher i skoczka ale jest jeszcze trochę złamała
-
Niesmiala wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie zabawek dla maluchów. Bo czuję, że ten mój boroczek jakiś taki biedny w zabawki. Kupowałyście już te grające i interaktywne np. fisher price? Czy to jeszcze za wcześnie???
A siedząc w krzesełku zacząl każda zabawką uderzać w blat słuchająd dźwięku i o zgrozo zrzucać wszystko na ziemię, więc mam robi po 100 skłonów na godzine;)