X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale najbardziej rozwaliło mnie, jak kumpela powiedziała, ze żeby smok wawelski zionął to trzeba smsa wysłać...prawda to?

Kaja, Karina1989 lubią tę wiadomość

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha, dobre z tym smokiem :D Tusia...wystarczy poczekać kilka minut :P ( chyba że ja o czymś nie wiem ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:22

Kaja lubi tę wiadomość

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia89 wrote:
    Ale najbardziej rozwaliło mnie, jak kumpela powiedziała, ze żeby smok wawelski zionął to trzeba smsa wysłać...prawda to?

Nie mmsa ze swoim zdjęciem ;-)

Karina1989, Miriam lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam w XXI SPOWIEDZ ONLINE masz w necie :-) wiec możesz powiedziec , ze juz po jesteś

Ps. A ja ci podpisze;-)

Kurde , ale masz przeprawę znimi jeju wcale ci nie zazdroszczę !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Kraków piękny tylko mnie ten zimny Lech wpienil jakim prawm on tam leży nic dla Polski nie zrobił , a ma marmury !!!!!
    A ci zasluzeni maja metal lub beton i bez świeżych kwiatów!!!!!

A ile moherowych beretow jak do jakiegoś świętego .......

Miriam lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Mała_M Koleżanka

Wysłany: 26 września 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w Krakowie uwielbiam Kazimierz. Kocham tez Lublin i piwo w jednej z knajp warzone na miejscu.

o148ha00ta895lpq.png
  • doris85 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spac mi sie chce. Wyobraźcie sobie, juz 1,5 h czekam na gości. Jak ja nie lubię niepunktualnosci.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:40

klz9vcqg5cpvnjbv.png
    więc teraz serca mam dwa
  • Ewelina Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje marzenie o Krakowie spełniło się i po kilku latach zaczęłam marzyć, żeby się z niego wyprowadzić :D. Ale pozostało wiele pięknych wspomnień, trochę znajomych i zawsze można tam wrócić już jako turysta. Uwielbiam Kazimierz, park Bednarskiego, okolice nowej kładki, w ogóle całe Podgórze. Doris, chodziłaś na imprezy na Wielopole, zanim się zapadły schody?:D
    Miriam, nie daj się tam! Szkoda, że nie masz jakiegoś znajomego księdza, który by im wytłumaczył, że nie tędy droga.
    A na tej zjeżdżalni zdarłam sobie cztery litery :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 20:50

https://www.maluchy.pl/li-68384.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo prosze o szanowanie zdania Doris i ogólnie każda ma czuć sie na tym forum bezpiecznie ciepło i miło i tak było do tej pory jezeli ktos ma ochote cos usunac czy zdjevia czy posty to nie jest żaden problem najważniejsze żebyśmy razem ze sobą pozostały tutaj :)

My po kolacji idziemy spac znaczy Tynek bo juz pora marudzenia oby dzis noc lepsza.

Krakow I Zakopane marzy mi się na zimę :)

Karina1989, doris85 lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Karina1989 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e no, spóźnić to się można 15 minut a nie kurcze 1,5 h :/ Wkurzyłabym się i odwołała balangę :/ Nie możesz do nich zadzwonić i się spytać, czy w ogóle się pojawią?

f2wl3e5e2woqb9gd.png
    zem3krhmp272sip5.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie odnośnie zabawek dla maluchów. Bo czuję, że ten mój boroczek jakiś taki biedny w zabawki. Kupowałyście już te grające i interaktywne np. fisher price? Czy to jeszcze za wcześnie???

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka dzis ok tak jak co dzien ;)

Wyobraźcie sobie ze juz dla świętego spokoju poszłam do tej spowiedzi z kartka co mam mowić bo kurde nie potrafię oczywiście naklamalam ze byłam ostatni raz tydzień temu ha! Do tego sie pomyliłam w czytaniu i kad do mnie ze spowiadać sie nie potrafię to ja do niego ze to ze stresu a on czym sie stresuje a ja ze małe dziecko z teściowa a on do mnie a to rozumiem rozumiem !

skrzatek85, Niesmiala, Karina1989 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieśmiała ja mam grające fishwra Zojka jest zakochana w organkach piesek taki na filmiku ktory wrzucalam miała te organki

• olala81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooh ja tez nie znoszę niestety połowa mojej rodziny jest niepunktualna i z mojej strony i z męza, więc czasem zebranie wszystkich o jednej porze graniczy z cudem. Ja nawet teraz z małym dzieckiem staram sie być punktualna, chociaż czasem ciężko przewidzieć trzykrotne przebieranie przed samym wyjściem bo wymiotuje itd.
    Oli zasnąl dziś szybko, wykąpałam go przy pierswi znowu był płacz i w kocu taki umęczony zasnąl, a jakąś godzinę później płakał przez sen, ale jest biedny dziś.

01582n0ast4hm7dp.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miriam jesteś niesamowita :-D

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z fishera ma tez żółwia, krowę, grające z innych grających to takiego kucyka pony inne organki kurde juz sama nie wiem co ona ma bo ma całe pudło wielkie teraz przymierzam sie do zakupu pchacxyka z fisher i skoczka ale jest jeszcze trochę złamała ;)

• Niesmiala Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a my nie mamy nic takiego :/ a ja się dziwię że ten bąk się nudzi. Strasznie ciężko mi wyczuć co na dany etap dla malucha jest już ok.

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy biedroneczke nuteczke i Adas zachwycony.... wali łapkammi i sie cieszy jak cos zagra... zabawka ta tez jest super dla starszych dzieci.

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niesmiala wrote:
    Dziewczyny mam pytanie odnośnie zabawek dla maluchów. Bo czuję, że ten mój boroczek jakiś taki biedny w zabawki. Kupowałyście już te grające i interaktywne np. fisher price? Czy to jeszcze za wcześnie???
    Nieśmiała właśnie o tym rozmawialam dziś z mężem, że to już czas na dźwiękowe zabawki, przecież takie teraz go najbardziej interesują. Mamy stoliczek interaktywny fisher price i bardzo go lubi, ale na razie nie ma tak możliwości żeby sam się nim bawił wiec przydałoby się coś mniejszego do ręki.
    A siedząc w krzesełku zacząl każda zabawką uderzać w blat słuchająd dźwięku i o zgrozo zrzucać wszystko na ziemię, więc mam robi po 100 skłonów na godzine;)

01582n0ast4hm7dp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala no taki etap haha :)

Kurde oglądam te zabawki ale wszystko wydaje mi się takie szajsowate :p
    Lubię zabawki mądre, drewniane jak np. z djeco ale nasze bobasy chyba nie docenią dizajnu i wykonania :P

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
‹‹ 821 822 823 824 825 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ