WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe mamusie 2014:)
Odpowiedz

Kwietniowe mamusie 2014:)

Oceń ten wątek:
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to trochę mi ulżyło, ze nie jestem sama ze słoiczkami, no i też zacznę gotować, może na razie kupię samo mięso ze słoiczka i będę dodawała do ugotowanych warzyw? we wtorek będę w Bydgoszczy to zobaczę w almie te holle, może będzie samo mięsko. no a co wy na ser?
    A może któraś mama ma kogoś z maleństwem w UK co oni tam dają dzieciom?

01582n0ast4hm7dp.png
  • aphrodita Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam kuzynkę co ma 6 latka, ale mogę zapytać co mu dawała.

olala81 lubi tę wiadomość

ex2b9vvjbetd957t.png
    dqprj48a0cp1gvgd.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala w bydgoszczy jest taki sklep AKPOL i tam maja ogromny wybor sloiczkow soczkow kaszek i ogolnie wszystko dla dziecka. Bynajmniej byl jak mieszkalam w bydgo ;-)

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny z mięsa to chcę dac indyka bo to zwierzę które nie je świństwa żadnego. Królika tez będę kombinować od kogoś. A sloiczkowe jedzenie też mi śmierdzi właśnie :p a Frankowi smakuje haha.
    Tusia, przy tym forum chyba za dużo administrowania nie będzie. Tylkl przy rejestracji akceptacja i nadanie uprawnień.
    Zresztą zobaczymy jak to wyjdzie. Kurde dzisiaj juz chyba tegk nie zrobimy bo jeszcze u rodziców siedzę bo Franky zasnął :/

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • Niesmiala Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam że żal mi ovufriend. Tam nie bedzie suwaczkow. Buuuh

FRANIO
    mhsvpx9ivxrxdkyp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala w uk tak jak w USA wszystko z serem, serowe itd ale z tego co wiem nabiał dla takich maluchow wcale nie jest polecany ale co kraj to obyczaj. Mój lekarz twierdz ze jezeli chodzi o opiekę w czasie ciazy i potem niemowlaki to uk jest 100 lat za murzynami.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda Kozgo. Mojego brata dziewczyny szwagierka (hehe ale galimatias) urodziła kilka dni temu. Wszyscy mieszkają w Londynie. Jak odeszły jej wody to odesłali do domu. Kazali przyjechac z konkretnymi skorczami. Jak przyjechała do szpitala Miala rozwarcie na 10, w godzine mała byla juz na świecie. Po czym powiedzieli jej ze wieczorem moze isc do domu. Ona sie nie zgodziła. Ale w szpitalu i tak nie byla 24h nawet. Za to sale do rodzenia super. Jak pokój. Wanna do dyspozycji itp. Kilka godzin po porodzie już mozna odwiedzać. Niezle co?;)

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojej koleżance 5h po porodzie kazali isc do domu juz pomijam ze oni uznają ciaze po skończonym 3 miesiacu i wczesniej nie na co liczyć na leki na podtrzymanie. Warunki maja super za to wiedza masakra.

doris85 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak z tym też słyszałam, że do 3 miesiąca mają problem żeby uznać ciążę jako ciążę... masakra, jak rodzić to tylko nie w UK :D

dqprj44jypq2k6s8.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nich w ogóle ta służba zdrowia to masakra, my nie mamy co narzekać porównując z nimi. Ja cała drżę o ciąże mojej siostrzenicy na szczęście po tym jednym krwawieniu nic więcej się nie dzieje i jest ok, ma termin na 13 kwietnia:) Oli będzie miałm rok i zostanie wujkiem:)

Skrzatek koło JYSK, przy Gdańskiej?

01582n0ast4hm7dp.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za koszmar korki mi wywaliło jak kapałam Tymka miałam farta ze akurat mama była u mnie bo inaczej masakra by była.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tymek się nie wystraszył?

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris a jak szukałaś swoich zdjęć na tinypic ??? przecież tam jest stron od groma i ciut ciut...

dqprj44jypq2k6s8.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia no wlasnie strasznie sie splakal :( dzis wogole same przygody bo został z mama na chwile bo spał skoczyłam ba poczcie ale baba cos nawaliła i długo tam siedziałam i Tymek sie obudził i nie bylo mnie i biedny tak sie splakal strasznie biegłam do domu tak ze prawie nogi połamałem.

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • olala81 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oli się popłakał teraz niedawno, już spał ale cś go przebudziło, mąż poszedł ale nie dało rady ja musiałam i jak tylko ja go wzięłam to wtulił się tak mocno i uspokoił w moment. Czy ten lęk separacyjny długo trwa? przecież ja pracuję, ciekawe jak będzie, już we wtorek się okaże.
    Kozgo dobrze, że nie byłaś sama, spacer po ciemnym mieszkaniu z nagim, śliskim Tymkiem mógłby się źle skończyć.

01582n0ast4hm7dp.png
  • skrzatek85 Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Olala na gdanskiej

Pozalilam sie na Adaska ze nie trafia sam do buzi a tu niespodzianka dalam mu skorke chleba w prawa reke to wyrzucil wlozylam mu w lewa i zjadl cala :-D

https://www.maluchy.pl/li-68994.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olala moja mama to nie spec od techniki ale chociaz poświęciła mi tel, a ja Tynka w ręcznik i włączać korki.
    Co do leku nie wiem ile trwa u nas juz jakos długo śle moze to dlatego ze on jest non stop ze mna i tylko czasem z mezem zostaje sam.

Brawo dla Adasia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:45

skrzatek85 lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • Tusia89 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ile macie stopni teraz w mieszkaniu. Ja zobaczylam na termometr i sie przeraziłam. U mnie jest prawie 25 stopni. Moze dlatego Franek się wybudza bo mu gorąco... Od jutra zakręcam kaloryfery!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:51

dqprj44jypq2k6s8.png
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 23 :)

rr64wnh.png
  • Edzia88 Przyjaciółka

Wysłany: 10 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale w sypialni na pewno chłodniej bo tam słońce nie świeci.

rr64wnh.png
‹‹ 872 873 874 875 876 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ