Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny i ja proszę o przyjęcie mnie do waszego grona. Mój termin to z obliczeń 11.04. A z wczorajszego USG 18.04. Dzidziuś rośnie i ma sie dobrze. Z dolegliwości to mam wszystko co możliwe i to od pierwszych dni☺. Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia spokojnych i nudnych ciąż. No i oczywiście Gratuluję wszystkim zaciążonym.
pomarańczka_33, Ilona92, Aliskaa, wannsees, Rene lubią tę wiadomość
-
Hobbitka witaj:) fajny nick;)
Ja ostatnio ścięłam włosy bo też z nimi nic nie robiłam a miałam długie i ciężkie. Paznokcie teraz też mi się wzmocniły:) Za twarz - masakra, pryszcze itp;/hobbitka lubi tę wiadomość
-
generalnie to ja mam krótkie włosy, tylko grzywkę dłuższą, która wymaga uwagi
teraz absolutnie nie mam na to siły stąd pomysł "na chłopczycę" mąż powiedział, że nawet jak się na łyso ogolę to i tak będzie mnie kochał więc mam pozwoleństwo
Natomiast teraz prawie po 2 miesiącach bez fryzjera wyglądam delikatnie rzecz ujmując źle
odrosty na czarnych włosach wyglądają koszmarnie
do tego moja grzywka zaczęła żyć swoim życiem
czekamy na koniec I trymestru i coś ze sobą zrobimy
a póki co ludziom pokazuję się tylko przy okazji wizyt u lekarza więc jakoś to jest - dobrze, że istnieje praca zdalna
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
A ja sie imowilam do fryzjera w poniedzialek o planuje zrobic pasemka. Trudno nie kest to farbowanie calej glowy tylko kilka refleksow bedzie ok. Zreszta malowalam kilka scian w 6 tygodniu glownie chodzi o wietrzenie o krótki kontakt z chemia a teraz to coraz lepsze środki są coraz mniej chemii.
Kachna62 lubi tę wiadomość
-
yvonneSW wrote:
Przedstawiam mojego dzidziusia wszystko ok serduszko bije. Tylko termin porodu zmieniam na 8.04.2018 bo okazało się że jest starsze o 2 dni. Bardzo się cieszę bo bardzo się martwiłam. To moje pierwsze USG a ok 6 tygodnia minął mi ból piersi a później zero objawów nie zemdliło mnie nawet ani razu tak naprawdę czuje się lepiej niż przed ciążą.To juz 3 ciaza i kolejny raz przeszla mi choroba lokomocyjna. Normalnie to kazda jazda autem albo komunikacja to tragoczne mdłości teraz nic nie ruszai mogenawet czytac.
-
Pomarańczka, no to masz wyrozumiałego męża;) mój na pomysł o ścięciu włosów na krótko groził rozwodem;p a grzywkę też mam i wkurza mnie co chwilę latanie do fryzjera żeby podciąć, dlatego co jakiś czas wraca pomysł czy by nie zapuścić
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój się tylko raz lekko wkurzył jak przyszłam w różowych włosach;-) ogólnie mam zawsze krótkie. A to wygolone po bokach a to blond. Obecnie mam krótkie i swoje takie nie wiem jakie. Brązowe.
Mąż ma jasne wpadały kiedyś w rudawe. Ciekawe jakie Nasze dziecko będzie miało.
Cześć hobbitka!pomarańczka_33, Rene lubią tę wiadomość
-
heheh mój mąż ma długie włosy (za pół pleców) więc dla równowagi ja mam krótkie
poza tym on ma cudne a ja do d... cienkie, mało ich i im dłuższe tym bardziej wyglądam jak po świeżym spotkaniu z krowim językiem
moje naturalne to mysi blond, choć teraz po farbowaniu trochę mi ściemniały, mąż też blondyn więc czarnych dzieci raczej mieć nie będziemy
blond albo rude
ale ogólnie uwielbiam długie włosy dlatego nie chcę żeby mąż je ścinał, choć on też nie chce w przeciwieństwie do jego mamyledwo przebolała to, że poszedł do ślubu w jeansach i trampkach a ja w zielonej sukience
no cóż
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
☺ a ja też mam krótkie i ufarbowane na hmm rudawo czerwone mój kochany uwielbia mnie w tym kolorze i krotkiej fryzurze. Z natury jestem brunetka.posiadam niestety grzywkę tylko dlatego że bez wyglądam głupio, niestety ona również żyje własnym życiem aktualnie. Fryzjer pod koniec miesiąca. Co do farbowania to farbowałam w każdej ciąży i nikomu nie zaszkodziło wszystkie Kinderki są zdrowe.
-
Ja też się zastanawiam nad kolorem włosów malucha
ja mam naturalne mysi blond choć farbowane obecnie na czarno, a mąż jest blondynem, ale jak zapusci dłuższą brodę to pod światło są w niej rude refleksy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2017, 12:26
-
nick nieaktualny
-
Ja mam brązowe, mąż czarne
A synek jest blondynek
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
Pomarańczka, normalnie:P:P A tak na serio to mąż jak był malutki to też miał blond włosy;)
-
Za to u mnie rodzice ciemnowłosi, ja i brat starszy też, za to młodszy brat blondyn
Sytuacja podobna, mój tata w młodości też miał blond włosy:)