Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My teraz nie mamy firanek. Za to Sara miała od początku długą do ziemi i nie było z nią problemu (chyba ze liczyć zostawiane ślady rąk
. Raczej odpadają makarony. No i niestety przy roletach żaluzjach też trzeba uważać. Dziecko znajomych powiesiło się na sznurku (i to chyba 4 latek). Na szczęście mama w porę zauważyła i odcięła, ale maja traumę do dzis a to z 0,5 roku temu się zdarzyło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 03:08
darika lubi tę wiadomość
-
A poproszę zaproszenie, tylko dołączę poźniej (jeśli nie będziecie miały nic przeciwko temu). W sensie pojawię się, o ile będę coś widziała po op.
Sarah miała Emelki. Ja nie jestem fanką tych butów jako pierwszych. Maja twarde podeszwy (dużo zależy od modelu), do tego nie maja tych zabezpieczeń z przodu (większość trzewików) wiec szybko się niszczą. Względnie ok zachowywały się kozaki, ale wtedy s. była już starsza, bo to była jej druga zima. Roczniak nie jest w stanie zgiąć ich podeszwy. Elefanteny (te z kauczukowymi kwadracikami na podeszwie uważam ze są ok (o ile lubicie miękkie obuwie, dopasowujące się do stopy, a nie na odwrót) -
Acygan ja też poproszę zaproszenie
.
Kinga, Totoro lubię za brak firanek, bo ja osobiście ich nie znoszę. Mam tylko w sypialni, bo jest od strony trasy, a że to trasa gdzie jeździ masa aut to byłam zmuszona założyć. W innych pomieszczeniach tylko rolety.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️
-
U nas firanek też brak, tylko rolety, bo też nienawidzę firanek
tylko w kuchni mamy zazdrostke, u cioci na dole są takie sznurkowe do ziemi, na początku mały się nimi bawił ale krótko miał fazę, teraz fazą jest chodzenie w kółko :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 07:51
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
Hola hola, ja sie nie przenioslam. Dodalam sie do grupy tylko dlatego ze mam fakeowe konto (normalne tez mam :p). Dbam o swoja prywatnosc i tak zostanie. No i nadal uwazam ze to zly pomysl z tym fb i ja nadal bede pisac tutaj.
Ps. No chyba ze forum upadnie to moze majowki mnie przygarna :pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 09:24
-
Czyli pozostanie mi konwersacja z Edwarda tylko, bo ja nie dołączę do fb. Nie korzystam, nie mam zamiaru, też dbam o prywatność, nie chce mi się zakładać fakeowego konta i generalnie nie lubię fb. Pozostanie mi jeszcze forum październikowek, tam też już padł pomysł, żeby się przenieść na fb, ale upadł, bo jest więcej dziewczyn i dużo nie chciało.
No u mnie Kinga dziś 1 pobudka- na 2 wstała, fakt, że ciut wcześniej, ale też wcześniej zasnęła. Przed snem dostaje tyle mleka ile zawsze ale dopitalam parę łyżeczek kaszki, żeby ciut zagęścić, a w nocy z kolei dostała bardziej rozwodnione mleko i w tą stronę będę szła. Zobaczymy.edwarda20 lubi tę wiadomość
-
A u nas rekord spania! Od 20.30 do 6.30
i wszystko byłoby fajnie gdyby po tej pobudce na cyca zasnęła jeszcze na chwilę, tak jak zawsze. Ale niestety zarządziła wstawanie i koniec gadania. Nie pamiętam kiedy tak wcześnie byłam na nogach
Andzia123 lubi tę wiadomość
-
acygan wrote:Jeśli nie wszyscy chcą, to ja tutaj też będę zaglądać
wybaczcie, ale chyba się przywiazalam do Was w pewnym sensie
ja tez się przywiązałam
07.04.2018 - marzenia się spełniajązakochana na zabój w Synku
-
A ja kompletnie nie mam pomysłu na strój dla Amelki na roczek
. Wiem, że założę jej sukienkę (ewentualnie spodniczke plus body) ale kompletnie nie mam koncepcji jaka
. Mamusie dziewczynek macie jakies pomysły dla swoich małych dam?
Ja też będę się tutaj udzielać, nie znikam stąd.
29.09.2016 Aniołek (10 tc)
09.04.2018 cud narodzin - 55 cm, 3720 g. Amelka ❤️
16.09.2020 cud narodzin - 54 cm, 3150 g. Igorek ❤️