Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiedzcie mi czy macie firanki / zasłony do podlogi? czy Wasze maluszki je atakuja? Nie wiem czy kupowac dlugie, czy na razie krotkie, poki maly jest maly ;p Chociaz mysle ze pewnie czy teraz czy za 2-3lata tez bedzie tymi firankami zainteresowany... Teraz mam krotkie, ale jak tylko dojde z nim do okna to od razu je lapie... Jak jest u was?
-
Ale żeście sie dziś rozpisały. Ja rzadko pisze ale stale czytam. Także u mnie tak
Mały ma 7 zębów ale to juz od ďłuzszego czasu
Kupiłam bidon b.box faktycznie jest świetny bardzo dziękuję za polecenie.
Też mam ostatnio spadek formy ale to chyba dlatego że mały śpi tylko około godzinke w dzień a w nocy wstaje często.
Dajcie linki do ozdob roczkowych z ali.
Czy rozgladaliscie sie juz za pierwszymi bucikami?wiem ze Jeszce czas ale chciałabym poznać wasze zdanie. Mi sie spodobały buciki Emel RoczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 21:16
Starania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
My też mamy długie firanki i Wiktor bawi się nimi typu akuku, ale nie ciągnie ich za to rolete balkonów ta dolna musiałam podciągnąć do góry bo ciągle się nią bawił i tym sznurkiem do podciągania.
Co do bucikow to podobno emelki i elephanten są najlepsze. Paweł zawitkowski w swojej książce o emelkach pisał. Muszę zacząć rozglądać się za bucikamiedwarda20 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny właśnie zauważyłam, że w Lidlu od dzisiaj są książeczki kicia kocia za 5zl przy kasie. My uwielbiamy te książeczki i jutro po nie ruszamy. Mamy papa smoczku i mój Wiktorek uwielbia te obrazki, a ja tekst bo fajnie można oduczyc później dziecka od ciumkania smoczka
-
A jeśli chodzi o nocne pobudki to mąż też próbował uśpić Huberta - złościł się i wybudzal całkowicie, próbowaliśmy też z butelką z odciągnięty mlekiem - wypluwał smoka i nie chciał butli. Musi być cyc mamusiny. Będę chyba musiała sama go usypiać innaczaej niz przy piersi a to takie wygodne jest