Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
edwarda20 wrote:Nic nie powiedziala...
-
Rene wrote:A my tu tak na Ciebie czekamy
Jak mogłaś
Pochwal się chociaż co to za książka -
Kala wrote:Jakiś francuski kryminał o takim trzylatku, który twierdzi, ze jego rodzice nie są jego rodzicami. Pracuje z nim dziecięcy psycholog i próbuje sprawą zainteresować policję, zanim dziecku zatrą się wszystkie wspomnienia. W sumie dość słabo napisana, ale temat interesujący i jestem ciekawa zakończenia.
-
Gosiczek wrote:Może nic nie powiedziala bo ją zatkało. Może to pierwsza taka sytuacja i sama była w szoku. Różnie bywa
-
Boże co Lila dziś odwalila.. Wczoraj usnęła przed 23, dziś wstała o 8, co jest dla niej stanowczo za wcześnie.. Po 11.20 już padła na drzemkę po czym wstała po 40 min wyspana i heja do zabawy. Zabraliśmy ją dziś nad taki zalew, wybawila się, wypluskala.. Jak wracaliśmy to była już na automatycznym, ledwo żywa. W domu prysznic, cycek i 17.30 usnęła 😱😱😱 Ja nie wiem co to będzie, modlę się, żeby dospala do tej 6 rano.
A tak poza tym, ostatnio mąż zakładał jej koszulkę i nie mógł jej przez główkę przełożyć, bo się kręciła. Chwilę była z buzią pod koszulką i tak się okropnie wystraszyla, że teraz każde ubieranie to taka histeria, że mózg się lasuje.. Wczepia się we mnie, nie da się jej położyć, posadzić, nic, krzyczy i płacze tak, że aż usmarkana jest, no makabrado tego mamoza, 4 trójki na wylocie.. Ciężko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2019, 19:29
-
Lilusia biedactwo, taka wrazliwa dziewczynka
Henio wczoraj wieczorem zaczal kichac, lecu mu wodniste ale glownie z jednej dziurki, gornej prawej, a z tej strony probuje sie przebic ostatnia trojka. Wiec ludze się ze to od zebaPoki co nie ma innych objawow, normalnie je, szaleje, nie ma goraczki. Robię mu inhalacje. Jak probuje odciagnac to nic nie ma (na widok aspiratora histeria, ale w sumie uzywalismy go ostatni raz ponad 5 mcy temu...). W nocy prawie w ogóle nie spalam bo maly sie krecil, pociagal nosem, wydzielina pare razy mu splynela i odkaslywal, także noc ciezka.
-
Edwarda zdrówka dla Henia, oby to były tylko zęby
Kala jestem w szoku, pociągnęła do rana i to do 7.30 😱 był kryzys po 20, bo obudziła się i nie chciała zasnąć, ale ostatecznie po 40 min usnęła i potem już z pierdyliardem karmień, ale dospala do ranaza to dziś to już w ogóle nie wiem czego się spodziewać 🤦♀️ zaczynam się obawiać czy to nie jakiś okres przejściowy między jedną drzemką a rezygnacją z drzemek.
-
Wow to nieźle pospała🙂 wygraliście u nas rekord to 13 godzin. Ja też się zastanawiam czy Kalinka nie będzie z tych dzieci, które szybko z drzemki rezygnują. Coraz krócej śpi w dzień i niestety znowu pada o 18 na noc 🤨 a było już lepiej w pewnym momencie, spała tak z 2 godz w dzień i do 19 wytrzymywała.
-
Hej
wpadam na chwile zajrzec co u Was
dzieciaki widze rosna szaleja. U nas tez tez wesolo. Maly gada coraz wiecej
ostatnia nowosc to DAĆ jak cos chce
Ja leze z nogami w gorze bo mam takie obrzeki juz ze masakraale to juz poczatek 37 tc
Za 3 tyg bede sie szykowac juz do szpitala a we wtorek cc -
Mały śpi także długi wieczór mnie czeka. No ale niech śpi. Co do książek do też sie ostatnio zaczytuje. Teraz akurat czytam Czerwoną Królową nawet lampkę sobie kupiłam taką zapinaną na książkęStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna
-
Henio jednak ma infekcje, tzn katar juz mniejszy, goraczki nie ma. Za to ja sie rozlozylam. To juz 3 raz jak maly ma infekcje, szybko mu przechodzi a ja sie rozkladam. Na tyle ze w ogole nie mam sily i jutro jade z małym do moich rodzicow po pomoc.