Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia_pia, mnie też zleciało. Właśnie sobie uświadomiłam, że nawet nie wiem gdzie będę rodzić i jak chcę tam gdzie poprzednio muszę już się szybko umawiać ns kwalifikacje.. (szpital prywatny, ale z umową z NFZ). U mnie jakby nie patrzeć 33 tydzień już leci..
-
No Jupik leci czas szybko
Ja to juz chce ten 3 wrzesnia i sie wypakowac bo coraz mi ciezej
U nas staly punkt to o 20 idziemy spac a na drzemke 12-13 zalezy o ktorej wstanie. Bo raz wstaje o 5 a raz o 8 -
Jak jest ze mną i zobaczy dziadka to leci do niego, papa i nara (dziś znowu sprzedana xD), jak jesteśmy z mężem to jest problem, chce być tylko przy mnie. Jak mąż ją gdzieś weźmie to spoko, woła mama, ale nie płacze, mąż ją zabawia i ok, gorzej, bo ostatnio bardzo trudno mu z nią gdzieś wyjść, bo jest histeria
jak już się uda to jest ok. No zobaczymy jak to będzie.
-
Rany jaka tu cisza ostatnio 😁 tylko ja się obijam? 😁
Trzeci dzień z rzędu nie mam dziecka po południu 😶 We wtorek Lilę zabrał dziadek a ja poszłam do fryzjera, wczoraj był dzień, który dziadek ma na stałe zarezerwowany, więc znowu poszedł z Lilą a dziś mąż zabrał Lilę, żeby się znowu do spacerów z nim przyzwyczajala... Cóż 😶 i nawet poszła bez płaczu, smutow itd.
Lila zaczęła w ogóle składać słowa na wzór jakichś prostych zdań. Pierwsze co powiedziała to Baba am mamama xD co znaczy, że babcia dała jej banana xD ostatnio potrafi mi sporo opowiedzieć po spacerachWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2019, 16:37
Kala lubi tę wiadomość
-
U mnie dzisiaj akcja pranie, bo młody wrócił z obozu. Potem zaliczyliśmy sale zabaw w centrum handlowym w ramach spaceru, bo pogoda niepewna jakaś i tak nic się ciekawego. Kalina w dzień prawie nie spała, a telefonu przy niej nie wyciągam, bo zabiera, więc na forum nie wchodziłam. Totoro pozazdrościć dziadka 🙂 u nas chętnych do opieki brak... a tyle było gadania o wnuczce
-
W końcu znalazłam czas więc zaglądam:-)
U nas nic nowego nadal czekamy na wyjście tych zębów widać je ładnie ale jeszcze się nie przebily -
Kala wrote:No przecież zdjęcie specjalnie dla Ciebie wkleiłam 😀 a Ciebie nie było ... normalnie foch. Zaraz wrzucę
No juz nie gniewaj się postaram się tak nie znikać z forum
No to czekam na focie małej modnisi -
:-* super
Gdzie Ty zamawiasz te okulary? Mojej córce by się spodobały -
To jest marka Babiators a zamawiałam tam gdzie akurat taniej było. Ale nie wiem do jakiego wieku je robią.
Dzisiaj w vison ekspres synowi kupiłam, bo on teraz taki modniś się zrobił i na szczęście musiał jeszcze z dziecięcych wybrać 😂to dużo tańsze były. No i te co wybrał w promocji 70 procent i całe 23 zł za porządne okulary zapłaciłam -
Kala wrote:To jest marka Babiators a zamawiałam tam gdzie akurat taniej było. Ale nie wiem do jakiego wieku je robią.
Dzisiaj w vison ekspres synowi kupiłam, bo on teraz taki modniś się zrobił i na szczęście musiał jeszcze z dziecięcych wybrać 😂to dużo tańsze były. No i te co wybrał w promocji 70 procent i całe 23 zł za porządne okulary zapłaciłam
siostra modnisia to brat tez chce :-)moja córka tez lubi się stroić dopasowywać ubrania a starsi synowie zakładają co złapią nie ważne czy pasuje dana bluzka do tych spodni czy nie:-D
A marzył mi się taki modniś w Patryku cala nadzieja :-p -
Kinga ostatnio marudna, przebijają jej się trójki, już chyba ostatnia albo się wczoraj wybiła albo jest tuż tuż (nie daje sobie zajrzeć), a ja mam ogromną niemoc- w kółko źle się czuję i mi niedobrze
źle mi się śpi, jak jestem głodna mnie mdli, jak coś zjem mam wrażenie, że zwrócę, normalnie jakby mi 1 trymestr wrócił. Rewela..