Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Totoro wyłapie wyłapie i to jeszcze jak .... przykład z dzisiaj: na podłodze leży ścierka, Kalinka wpada do pokoju z wywalonym paluchem i :” kurde znowu wszystko porozwalane!!! Chodzę i tylko sprzątam za Wami” - tatuś się kłania 🤣
Totoro lubi tę wiadomość
-
U nas pogoda wyjątkowo nie spacerowa -pada i wieje ... także spacer w galerii. Raczej staram się unikać, ale już się nie dało z Kalinką wytrzymać w domu ... ale chociaż piżamy sobie kupiłam w italian fashion i szlafrok w ramach wyprzedaży 🙂 a Kalina 5-tą pastę do zębów 🤦♀️ to dziecko zabawek nie potrzebuje, pasta i szczoteczka są najlepsze ... za każdym razem jak jesteśmy w sklepie obowiązkowo idziemy oglądać pasty, szczoteczki do zębów i płyny do kąpieli ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2020, 17:28
-
Dzięki dziewczyny
brzuch już mocno upierdliwy😁 Zakładanie butów i skarpetek jest super... 🙈 Jeszcze jak mi się mała zaczyna wypychać 😵 no i opadł już trochę. Ale jeszcze trochę trzeba wytrzymać
Haha Edwarda haha, pamiętam, że mnie to zdziwiło, któras z dziewczyn mi to samo napisała wtedy
Kala u nas kolejny dzień gorąc 😵 Lila mnie dziś na spacer wyciągnęła, ale potem w sumie resztę dnia siedziałyśmy w domu, bo samo jedzenie obiadu zajęło jej uwaga - ponad 2h. 🙈
-
O matko ... nieźle, ale chociaż miała zajęcie 😉 tak bardzo smakowało?
Ja to współczuje turystom z naszą fantastyczną pogodą ... napalą się na to morze, a potem spacerują w kurtkach przeciwdeszczowych.
Totoro jeszcze co do wyglądu jeszcze, to nie wiem czemu, ale zawsze wyobrażałam sobie, ze jesteś ruda 😉 -
Kala chyba smakowało, najbardziej kasza gryczana i ogórki 🤨 i tak siedziała, dłubała, tu jej kaszy dołożyłam, tu jej ogórka dokroiłam, w międzyczasie książki czytałam... 🤷♀️
A ruda zawsze marzyłam, żeby być 😍 miałam epizod z rudością, ale nie dla mnie regularne farbowanie🙄 mam brązowe 😁 ale piegowata za to jestem mocno 😂
-
Totoro może pisałaś o tych piegach kiedyś i tak mi się z rudymi włosami skojarzyło 🤔 ja tez mam piegi, ale tylko na nosie ...
Kalina to się jedzeniem nudzi po 5 min i prosi, żeby ją karmić ... a ze głodna Kalinka, to wkurzona Kalinka (jak tatuś 😉), to wyjścia nie ma....
Co do czytania, to ja właśnie kąpię Kalinkę, kolacja i wysyłam z ojcem do spania ... a ja się zabieram za nową książkę 😀😀😀 a swoją drogą to akcja na Śląsku się dzieje jak w streszczeniu wyczytałam
-
Edwarda tak wiem, ale potem jeszcze jedna z dziewczyn też mi coś takiego napisała
Kala a nie wiem, może wspominałamto Lila dość długo je, bo to kolejny w sumie rytuał u nas
zaczynamy razem, ja zjadam pierwsza i zaczynam jej czytać albo opowiadać i ona potem się grzebie i grzebie, a czasem zje szybciej i siedzi dalej taka upackana i słucha😁
My zaraz dajemy Lili kolację, myć i spać, bo padam już dziś 🙈
W ogóle we wtorek idziemy na szczepienie, zaległe mmr, czaicie? 🙈 I teraz mam nadzieję, że Sara się wstrzyma z wyjściem aż Lila odhaczy ewentualną gorączkę 🙈
A co się dzieje na Śląsku? 😶Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 lipca 2020, 19:27