Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No powiem Wam że czasami ręce opadają. Pociesza mnie że moja mama mówi że byłam taka sama, temperamentna, wszystko na nie, łażenie swoimi drogami, no nic będę go obserwować.
Kala może masz trochę racji, bo spokojnie stał tylko jak wrzucaliśmy składniki, dawałam mu wszystko do ręki i pięknie wsypywał. Szaleć zacząl pozniej.
-
Iggi moja kocha Blaze, kupiliśmy jej poszczególne samochody z serii naciśnij i jedź, bardzo fajne i dość duże, bo wszystkie inne jak patrzyłam to raczej małe były. Dorwałam 4 sztuki na olx i jedną, której jej brakowało dostała od babci na Mikołaja 🙈
Ja bym chciała ten pociąg Duplo na urodziny jej kupić. Ale chciałabym też Albika i lalkę z wózkiem 🙈 więc nie wiem jak będzie 😂
U nas pod choinką w tym roku dwa konkretne prezenty, dla Małego basen z kulkami, dla Młodej drewniany bujak ze zjeżdżalnią (nazywany bujakiem Montessori, chyba tylko dlatego, że jest drewniany 🙈 bo z metodą MM raczej ma to mało wspólnego 😁) Młoda z bujaka zachwycona, na początku dość zachowawczo do niego podchodziła, ale w czwartek nad ranem nie mogliśmy się zebrać do wyjazdu, bo ciągle się chciała bawić 🙈 natomiast Mały dostał takiej histerii na widok basenu, że nie wiem kiedy odważy się do niego wejść 🙈
Wrzucam na chwilę moje dwa gałgany, prosto z Wigilii u rodziców 😊
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 18:03
Iggi31, edwarda20, Totoro, Blueberry, Kala lubią tę wiadomość
-
Edwarda,widzisz,to po prostu charakter.Henio Was testuje i tyle.Nie każdy jest grzecznym aniolkiem.Zatem musisz trochę wyluzować i uzbroić się w nerwy we stali😉
White,mój zaczął od Blaze,ale teraz zajmuje się tylko Hot wheels,taki typowy chłopak.Tor w sumie jest dla.dzieci 4+,ale radzi sobie dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 12:03
-
Iggi nie odniosłam się bo mnie tu Kala tym greyem rozproszyła ;p
Nie mowimy Heniowi ze jest niegrzeczny czy cos takiego, miedzy soba rozmawiamy jak nie slyszy, jak nie ma mozliwosci to po angielsku ;p Od dawna wszystko rozumie wiec unikamy tego jak mozemy. Po przeczytaniu ksiazki chwale go za wszystko, pozwalam na troche wiecej, jeszcze wiecej tlumacze tlumacze tlumacze. I co najwazniejsze jak broi (rada z ksiazki), tlumacze, przytulam go i mowie ze kocham cie bardzo, jestes wspanialy ale nie podoba mi sie to co robisz. Jest mimo wszystko lepiej. No a ruchliwe toto i ciekawe wszystkiego jest od urodzenia. Od urodzenia oczy chodzily w kazda strone i wszystko interesowalo i jak pisalam, odkad zaczal sie przemieszczac jak mial 7 mcy to byl wszedzie, armagedon.
-
Edwarda,widzę,że też byś chciała się z nami pobawić😝 stąd to rozproszenie..
W takim razie,Edwarda,zachowanie Henia to po prostu kwestia trudnego charakteru..nie martw się,wyrośnie z tego,a póki co to musisz się po prostu uzbroić w cierpliwość..
Henryk śliczny chłopiec,wygląda na takiego niewinnego aniołka😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 12:54
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Iggi oj tak, buzke ma anielską. Najlepsze jest ze juz pare mam dzieci z przedszkola powiedzialo mi, że Henio wyglada jak aniolek i zawsze sie smiejemy, że dobrze sie ukrywa. Wszystkie dzieci go znają ;p ja w sumie tez znam imiona wiekszosci dzieci z jego grupy, szczegolnie takich samych rozbojnikow jak on ;p
Iggi i nawet monster truck w błotku razem z TomkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 13:05
-
Blueberry na razie jestem bo walka z położeniem Henia spac trwa.
Czereśniowa nie byliśmy jeszcze. Rok temu zaczęłam się rozglądać za jakims super dentysta dziecięcym, ale jedna choroba, druga choroba i przyszła pandemia. Na razie odpuszczamy chyba że będzie mnie coś niepokoić. Zęby myjemy zawsze rano i wieczorem po mleku, pije tylko wodę, słodyczy mało, liczę że póki co będzie ok.