Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Jestem. Ale napisaliście dużo. Może nadrobię i dowiem się jak Wam święta minęły. U nas dobrze.
Wigilia: zaczęliśmy koło 17 szybki barszcz i prezenty żeby się dzieci zajęły. Potem kąpiel i po 19 już spały więc można było już spokojnie posiedzieć. U nas prezenty nawet trafione. Bartusiowi podoba się samochód straż z LEGO co dostał. Także fajnie
I Dzień świąt. Pojechaliśmy do moich dziadków i tam byli rodzice. Zjadłam pół zimnego obiadu. Niestety dzieci nie zeszły z kolan. Bartuś się przestraszył szwagra który ma brodę (o czym nie wiedziałam ...) No i chciał szybko wracać. Zajęłam go telefonem potem klockami bo dostał z ciuchcia duże bo i te 3 godz udało się posiedzieć. Kacperek trochę się bał na początku ale potem szybko się oswoił. Głównie mąż z nim siedział bo u mnie Bartuś. W aucie zasnęły. W domu było spokojnie. Zasnęły przed 21 a my do 2 w nocy siedzieliśmy sobie
Dziś to już w domu. Lenistwo. Nic nie robienie. Także luz.
Mam tak wzdęty brzuch jak w ciąży i to w 8 mc. Masakra ! Już odstawiam michę i nie do jadam jutro nic ze świątecznego stołu. Łącznie z ciastem...
-
Kala wrote:Dobra, to mogę chwilę powisieć ... chociaż po Bluberry to siara, bo ja mam same Krzywe selfie albo w okularach słonecznych jak mąż mi na spacerze trzaśnie fotę 😂
Kala co ty w ogóle piszesz, SUPER laska z Ciebie 👍👍Kala lubi tę wiadomość
-
Kala synek oczywiście też przystojniak, o Kalince to już w ogóle nie pisze, bo wiadomo 🤩
U nas czy prezenty lego trafione dowiemy się jutro tak na prawdę, bo w święta nie było tak czasu, bo Jagodzia bawiła się z kuzynem i nie dawałam , żeby elementy się nie pogubiły. Jutro totalny luz, nigdzie już nie idziemy, z nikim się nie widzimy więc się razem pobawimy, mam nadzieję.Kala lubi tę wiadomość
-
Czeresniowa,będą obiecane zdjęcia,ale wszystkich zebrać razem to nie lada wyczyn.Najwyzej zrobię fotki oddzielnie.
Kala,to jest dopiero kolekcja😜
My po drzemce zaczynamy robić miasto z pociągiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 13:49
Czereśniowa lubi tę wiadomość