Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a my po wizycie
już mi nawet lekarz usg przez brzuch zrobiłMaleństwo ma 4,75cm a serduszko bije 180ud/min, mówiłam lekarzowi o tej teorii że jeśli jest powyżej 140ud/min to możliwe że dziewczynka, to się śmiał bo o takiej teorii nie słyszał nigdy
ALE: ogląda moje dzieciątko na tym monitorze i mówi "czyżby pani teoria miała się sprawdzić..?" no ale wiadomo że to zdecydowanie za wcześnie na wyroki
ja jakichś specjalnych zachcianek nie mam, ciągle jestem głodna, ale do jedzenia bardziej się zmuszam niż jem.. ale fakt że łatwiej zjeść mi coś słodkiego niż np. mięso, cóż.. bardzo bym się zdziwiła gdyby jednak okazał się chłopczyk
a tu foto:
no i termin porodu przesunął mi się o 2 dni wcześniej, czyli 8.04Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2017, 10:05
Magdzia85F, darika, Tusianka, justysbp, Aliskaa, pomarańczka_33, Sassy, Rene, blue00 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sweetmalenka wrote:Ja juz wracam ze szpitala... Wiec mam skierowanie do szpitala(czyt. Do leżenia w nim). Żadnych badań mi nie zrobili. Zapytali tylko czy termin przyjęcia wyznaczylam i czy jestem gotowa i spakowana dzisiaj zostać i czy chce zostać. Pow. Ze nie bo nie boli juz wiec powiedziano mi ze albo przyjade spakowana i zostanę albo mam nie przychodzić. Mam przemyśleć. Jako ze zaraz mamy weekend wiec i tak nie ma lekarzy to chyba stawie się w poniedziałek w weekend odpoczne
Jak widac kazdy szpital inny, mnie zbadali od góry do dołu ale może tez dlatego ze wolnych lozek nie mieli i chcieli sie upewnić ze wszystko w porzadku zanim odeslą do innego lub do domu. Ale to dziwne w sumie bo ja dostalam całą karte " pobytu w szpitalu" tzn na izbie przyjęć z badaniami i rozpoznaniem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie mdlosci i wymioty juz przeszly na szczescie. Zaraz wkraczam w 2 trymestr. U mnie ochota na slodkie, pryszcze ciagle wyskakuja, mialam przeczucie ze bedzie córka a na USG lekarz ppdejrzewa ze bedzie chłopiec bo cos tam między nogami dyndało
Magdzia85F, Aliskaa lubią tę wiadomość
-
Niby mozna poczuć ruchy już w 12 tc ale bardzo latwo pomylić je z perystaltyką jelit.
Proszę, jak obiecałam
https://zapodaj.net/0f79d3c0482af.jpg.htmldarika, aga_90, Tusianka, justysbp, pomarańczka_33, Agusia_pia, Rene, blue00 lubią tę wiadomość