Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, pozdrawiam sklepy w galerii... W których nie znajdę dla siebie rozmiaru, bo mam 65I xD
Ja teraz przymierzam się na stanik miękki do karmienia z Medeli - widziałam w aptece Gemini taki i chyba się skuszę
https://www.aptekagemini.pl/medela-biustonosz-cindy-czarny-l.html
-
Myszka__Lena, u mnie w pierwszej ciąży zero słodkiego i synek był
Teraz słodkie ciągnie, więc liczę na dziewuszkęA Ty jak uważasz?
Emily89 lubi tę wiadomość
-
Ja na samym początku ciąży jadłam non stop kapustę i ogórki kiszone, pieczarki marynowane i śledzie xD i też miałam takie fazy - jeden dzień jadłabym coś bez umiaru, w kolejnym nie mogłam na to patrzeć xD teraz też strasznie chodzą za mną fastfoody, których lata nie jadłam. No i ten cholerny pączek z bitą śmietaną... -_- jak jutro na wizycie będzie wszystko ok to nie odpuszczę i pochłonę pąka
żeby go zdążyć spalić do kolejnej...
-
więc mówię co i jak:)
Maluszek ma 6,39 cm, tak więc przez 8 dni urósł 2 cm! Wszystko jest ok. Prawdopodobnie chłopak
lekarz się dziwił że dostałam skierowanie bo w szpitalu mogę dostać jedynie luteine i no-spe-no i leżeć. A to, że boli-to czasem boli bo więzadła się luzuja.
Jutro jednak pójdę do tego szpitala, ale mam nadzieję że nie zostawią mnie na weekend tylko wypuszczą po badaniach.
Też mam przodujące łożysko, które trzeba obserwować. Dodałabym zdjęcia-bo też dostałam w 3D ale nie mam już dzisiaj siły-za dużo stresu i emocji.
Pytanie-czy któraś miała skierowanie lub sama zgłosiła się do IP z bólem ? a nie z plamieniami?
I było tylko badanie czy zostawili Was?Aliskaa, pomarańczka_33, justysbp, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Na prenatalnych powiedzieli ze chłopiec? Wiesz ze to się jeszcze moze zmienic? :p