Kwietniowe Mamusie 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Teskniaca, na suwaczki.com masz
-
Magdzia85F wrote:Ile czasu szedł do Ciebie segregator? Bo ja zamówiłam wczoraj.
No i na połówkowe idę do tego samego lekarza, co teraz.
Zamówiłam w niedziele a dziś rano był u mnieMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Edwarda chcieć to może i bym chciała, ale zmieniłam miejsce pracy i dopiero od września mam umowę...
trochę słabo po niecałym miesiącu się zwinąć
Ja już się tak staram zdrowo jeść... Przed ciążą mi to jakoś łatwiej przychodziłoale kurde, myślę, że nie ma też co wariowac
-
nick nieaktualnyJuicy ja swoje pierwsze dziecko, urodzę w wieku 33 lat
praktycznie miesiąc po.
Co do odchudzania to ja całe życie na diecie. Po urodzeniu mam zamiar też się odchudzać. Mąż stwierdził, że jestem tak zaprawiona, że na pewno nie odpuszczę.
Kiedy to słońce będzie? Muszę pokrowiec od materaca wyprać.
Byłam dzisiaj w firmie i złożyłam swoje graty służbowe. Dziewczyny na recepcji stwierdziły, że będzie chłopak, bo ładnie wyglądam -
nick nieaktualnyedwarda20 wrote:Ja urodzę miesiąc po 32 urodzinach i wlasnie wiek mnie najbardziej niepokoi. Ale wierzę ze będzie wszystko dobrze.
E tam Edwarda!!! Niepotrzebnie się nakręcasz. Bedziemy wiecznie młode:P
A z drugiej strony, to my z Mężem zawsze mówiliśmy 31-33 lata pierwsze dziecko. -
mi dziś brzuch tak wywaliło jak na 6 mc! i czuję się ciężko, wzdęta. ale mam rosołek zaraz sobie odgrzeje i będzie lepiej
co do ruszania się i kilogramów póki co robię dywanówki na nogi i pośladkia jak dostanę kartę multi sport to będę na bieżnię na spacery chodzić aby nie było kg za dużo. nie ważyłam się póki co, wiem że od początku ciąży jakieś +2 kg. wg wagi lekarza + 3 kg. ale waga po obiedzie w ubraniach może być zawyżona.
-
Mnie zaraz mąż zabiera na zakupy stanikowe:D muszę coś sensownego kupić na te moje obolałe cyce;) Tylko będzie ciężko bo ja sknera;p
-
U mnie waga stoi, a w sumie nawet do -1kg czasem dochodzi. Troche mnie to martwiło, bo nie mam mdlosci, nie wymiotuje... ale jak widac tak juz ma być
jem wszystko na co mam ochote
ze slodkiego to tylko paczki i sliwki w ciescie francuskim mi wchodza
a tak to najpyszniejszymi slodyczami sa ogorki kiszone i sok z kiszonej kapusty
-
Ellka wrote:Mnie zaraz mąż zabiera na zakupy stanikowe:D muszę coś sensownego kupić na te moje obolałe cyce;) Tylko będzie ciężko bo ja sknera;p
Magdzia85F, Tusianka, AneczkaMD, Rene lubią tę wiadomość